- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
Bende usg resmimi ekledim bir konuya.Bebisim solda duruyor. Erkek olma ihtimali yuksek dediler bana da.Oglumunki ortada saga biraz yakin 8+2de cekilmis. Neyse artik bikac haftaya ogreniriz. Saglikla gelsinler insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende usg resmimi ekledim bir konuya.Bebisim solda duruyor. Erkek olma ihtimali yuksek dediler bana da.Oglumunki ortada saga biraz yakin 8+2de cekilmis. Neyse artik bikac haftaya ogreniriz. Saglikla gelsinler insallah
Canim süper anneler topigi var oradakiler bakip anliyor ekle usgni baksinlar. Tabi ki hicbir sey yuzde 100 degil ama genel anlamda dogru cikiuor dedilerGünaydın kızlar
Sağda ya da solda olması cinsiyet ile ilgili olabilir mi de ya??? Şaşırdım
Bnmki sağda
Amin gülüm inşallah. Senin adına çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah gülüm..Allah razı olsun ablacım evet yakalamış büyümüş nazlı bebek. İnşallah sizlerinde güzel haberlerine seviniriz
İnşallah hayırlısıyla bebek bekleyen herkes kucağına alır yavrucugunuÇok çok geçmiş olsun canım..İstirahat çok önemli, bende evde yatış modundayım:) Sıkıntısız olarak bu süreci atlatıp güzel yavruna kavuşursun hayırlısıyla inşallah..
Sağol ablacım inşallahAmin gülüm inşallah. Senin adına çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah gülüm..
Bence sayilara cok takilma canim anormal bi durum olsa dr.lar zaten pat diye soylerler merak etme. Orda olcum yaparken milim oynatsa zaten aninda degisiyo tum degerleri. Ayni gun 2farkli dr a muayene olmuslugum var benim farkli sonuclar cikti ikisinde de. Normal deger araliginda olduktan sonra bikac gun ileri geri pek bi onemi yokKızlar size bişey sorcam 8+1 günlük hamileliğim ama devlette bi dr a geldim doğru düzgün bişey anlatmadı. 7+2günlük ďedi bende olması gereken haftayı söledim sata göre normal dedi ama benim içime kurt düşürdü kadın en son kontrolde 5.8 mm idi şuan 11.71 mm sizce normalmi geriden mi geliyo yani
Canım sağol ya içimi rahatlattın inşallah hepimiz için herşey yolunda gider. Baya uğraştığım ve beklediğim için ödüm kopuyo en ufak bi durumda.. Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 9 ay dolduğunda inşallahBence sayilara cok takilma canim anormal bi durum olsa dr.lar zaten pat diye soylerler merak etme. Orda olcum yaparken milim oynatsa zaten aninda degisiyo tum degerleri. Ayni gun 2farkli dr a muayene olmuslugum var benim farkli sonuclar cikti ikisinde de. Normal deger araliginda olduktan sonra bikac gun ileri geri pek bi onemi yok
Dr ların olcum makinalari farkli sonuclar veriyo. Endise etme.Kızlar size bişey sorcam 8+1 günlük hamileliğim ama devlette bi dr a geldim doğru düzgün bişey anlatmadı. 7+2günlük ďedi bende olması gereken haftayı söledim sata göre normal dedi ama benim içime kurt düşürdü kadın en son kontrolde 5.8 mm idi şuan 11.71 mm sizce normalmi geriden mi geliyo yani
Canım benimkide haka sata göre Beşgün falan geride drum önemli değil diyor üzülme sağlıklı olsun da yakalar inşallah haftasınıKızlar size bişey sorcam 8+1 günlük hamileliğim ama devlette bi dr a geldim doğru düzgün bişey anlatmadı. 7+2günlük ďedi bende olması gereken haftayı söledim sata göre normal dedi ama benim içime kurt düşürdü kadın en son kontrolde 5.8 mm idi şuan 11.71 mm sizce normalmi geriden mi geliyo yani
Çok geçmiş olsun canım..İstirahat ve ilaç verdi doktorun dimi? Aman ha çok dikkat canım, sakın iş yapma full dinlen bence..Sende yavrunda Allaha emanet olun inşallah..Kızlar merhaba benimde bulantılarım yok çok şükür ama kanamalar beni korkutuyor bir gün arayla iki defa çok fazla kanamam geldi acilde aldık son soluğu kanamalardan sonra çok korkmaya başladım miğdemde bulanmayınca iki haftada dört kez doltoruma gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk her seferinde. Hem ilk kanamam geldiğinde daha duymamıştım bile kalp atışlarını o gün duydum ilk defa önce korkudan ağlarken sonra sevinçten ağladım çokşükür iyiyiz şimdi allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin bebişini.
Evet canım iğne ve progesteron jel kullanıyorum iğneler o kadar yakıcıki ama herşeye değer kalp atışlarını duymak çalışıyordum ama iki hafta raporluydum dinleniyorum şimdi pazartesi işbaşı artık doktorum içerde kanamalı bir bölge var dedi birde o gecse diyorum allahın izniyle sağol canım iyi dileklerin içinÇok geçmiş olsun canım..İstirahat ve ilaç verdi doktorun dimi? Aman ha çok dikkat canım, sakın iş yapma full dinlen bence..Sende yavrunda Allaha emanet olun inşallah..
Bende yedim o yakıcı iğnelerden 2 tane canım..İnşallah işin çok yorucu değildir Çok riskli bir dönem malum, inşallah kazasız belasız atlatırsınız bu süreci..Evet canım iğne ve progesteron jel kullanıyorum iğneler o kadar yakıcıki ama herşeye değer kalp atışlarını duymak çalışıyordum ama iki hafta raporluydum dinleniyorum şimdi pazartesi işbaşı artık doktorum içerde kanamalı bir bölge var dedi birde o gecse diyorum allahın izniyle sağol canım iyi dileklerin için
Inşallah geç döllenmeden dolayidir cnm dualarmız seninle inşallah haftaya kalp atışını duyarsinKızlar doktor kontrolündeydim bugün ve hiç de iyi şeyler söylemedi. Kese yeterince büyümüş fakat bebek içinde küçük kalmış 1 hafta daha bekleyeceğiz, kalp atışı duyamadık gerci ben bu ay 28. Gün yumurtladim, geç döllenme olabilir dedi ama ikinci ihtimale ( düşük yapma) de kendini hazırla dedi. lütfen dualarınizi esirgemeyin