2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mrb kizlar bugun oğlumun basının arkasında mercimek büyüklüğünde iki tane şişkinlik gördüm yerinde oynuyor ve agritmiyor sizde de böyle biseyle karşılaştınız mi?

Mrb kizlar bugun oğlumun basının arkasında mercimek büyüklüğünde iki tane şişkinlik gördüm yerinde oynuyor ve agritmiyor sizde de böyle biseyle karşılaştınız mi?
Ense kismindaysa lenf bezleri şişmiş olabilir.herhangi bir rahatsızlığı oldumu üşütme vs

Ense kismindaysa lenf bezleri şişmiş olabilir.herhangi bir rahatsızlığı oldumu üşütme vs
Cnm enseden bir tık yukarda sağda ve solda burun akıntısı vardı bu aralar beyfendimiz sabaha kadar üstünü örtmeye izin vermediginden usuttu gibi

Sağol cnm ins öyledir
Yine tedbir amaçlı yarın Dr götürürüm

Nasıl daha iyi mi kuzu...biz gelemedik henüz iş görüşmesi surecindeyim yola cikamadik
Hayırlısı olsun canım istediğin bir yer mi görüşme yaptigin yer ? Biz de daha iyiyiz kan yok şükür 3 gündür huysuzlugu da azaldı idrar yapması da normallesti gibi çok şükür yani iyiye gidiyor

Hayırlısı olsun canım istediğin bir yer mi görüşme yaptigin yer ? Biz de daha iyiyiz kan yok şükür 3 gündür huysuzlugu da azaldı idrar yapması da normallesti gibi çok şükür yani iyiye gidiyor
Herşey çok hızlı gelişti.bu zamanda bir görüşmeye davet edilmek bile luksken yaklaşık 5 yıl önce biraktigin noktadan başka bir kurumda başlamak ulaşılmaz gibi.is zor ve stresli.ama yaptığın yapacağın işi seveceksin hayat bunu gerektiriyor.sonuc kesin değil ama uzun zamandir ise girmeye hiç bu kadar yaklasmamistim.
Çok sevindim minnosuma.cok geçmiş olsun

Bir de size birşey söyleyeyim ben çok gülüyorum belki siz de gulersiniz.oglan hergun teraziye çıkıyor malum yemeyen çocuğun yerinde sayan az kilosu...11.2- 11.4..arasi gidip geliyor ama oğlum her defasında ibreleri sasirtan kilosu var gibi "oooooooo" diyor ve kollarını aciyor.: Kocaman olmuş!!!! Sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar ne kadar buyuyecekse o ayrı konu

Ay yiyeyim onu kocaman olmuş sağol canım senin de hakkında hayırlısı inşallah her şey gönlünce olur

iyi aksamlar arkadaslar. size bir şey danışmak istiyordum. benim kızım 2 yaşında ve son 1 aydır kabızlık sorunu yaşıyor. son 1 haftadır zorlandığı için kanama meydana geliyor tuvaletini yaparken.size sorum izmirde behcet uz çocuk hastanesine götüreceğim ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çok geçmiş olsun tam bölümleri bilemiyorum ben de bir araştırayım ogrenirsen yazarım

Bence önce bir çocuk doktoruna gidin o yönlendirsin sizi.belki baska.bir branşa gerek bile kalmaz.beslenme şeklini değiştirmeyi denediniz mi Sebze meyve tüketimi aartirsaniz...kuru kayısı kuru erik sarımsak ve armut biz de hemen etkisini gösterir.cok geçmiş olsun

cok tesekkurler. aslında lifli gıdalarla besleniyor ama yine de kabızlıktan kurtulamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…