• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhabalarr.
Demir kullanmaya devam eden var mı?
Son 2 3 gündür dişinin yüzeyi hafif renk değişikliği oldu gibi . Fırçalamaya özen gösteriyorum ama niye böyle oldu ? ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?

Selam kizlar ben 2018 mayis annesiyim. Sizlere sorum.olucak hatirlayanlar lutfen cevap versin bebekleriniz oyuncaklari tutmaya vurmaya ne zaman basladi. Biliyorim hercocuk bir degil ama ayni ayda doganlar yapınca bide ilk bebek evham yapiyorum sanirim. Onun disinda algilari acik etrafla ilgikinbi bebek. Yalniz bu oyuncaklara uzanma esyalara uzanma olayi hala yok. Izliyo sadece. Hatirlayanlar ne zmn baslamisti yazar misiniz

Selam kizlar ben 2018 mayis annesiyim. Sizlere sorum.olucak hatirlayanlar lutfen cevap versin bebekleriniz oyuncaklari tutmaya vurmaya ne zaman basladi. Biliyorim hercocuk bir degil ama ayni ayda doganlar yapınca bide ilk bebek evham yapiyorum sanirim. Onun disinda algilari acik etrafla ilgikinbi bebek. Yalniz bu oyuncaklara uzanma esyalara uzanma olayi hala yok. Izliyo sadece. Hatirlayanlar ne zmn baslamisti yazar misiniz
Bebeğimin ilk defa uzanarak oyuncak aldığı fotoğrafın tarihine baktm 5aylıkken almış. Ama ondan önce eline oyuncak verdiğimde tutuyordu. Uzanması ve alması 5. Ay.

Ben de Sleepy kullandim hep. Kendi sitesinde cok uygun kampanya oluyordu. 100 liraya 5 paket istedigin numara bez, 10 alt acma, 10 cep islak mendil, 4 buyuk paket islak mendil oluyordu icinde. Cok cok uyguna geliyordu. Sizdirma sorunu da yasamadik ama 2 aydir yapmiyolar o kampanyayi. Sanirim bez fiyatlarinin yukselmesinden dolayi. Simdi canbebe, minies, sleepy hangisi uyguna gelirse aliyorum. Hicbiri de pisik yapmadi cok sukur.
Bir de Prima ben hic kullanamadim. Bezin kendine has bir kokusu var. o bana cok agir geliyor, midem bulaniyor.

Biz de markete gidiyoruz, elimizde telefon hesap makinasi acik. Bölüyoruz, topluyoruz. 4 islem yapa yapa en uygun olanini kapiyoruz :))

Cok sagol Gretchen Teyzemiz. Insallah..
1 haftadir antibiyotik kullaniyor. Bademcigin sol tarafi epeyce duzeldi ama diger tarafta bi duzelme yok henuz. Gec iyilesirmis bu hastalik dediler. Cuma gun kontrol var, bakalim ne diyecek doktor.
Bu yaz hasta olmadiklari bir zaman olmadi hakikaten. Hava kirliligi mi, hic yagmur yagmiyor ondan mi, her hastalik Suriyelilere baglaniyor burda; hakikaten etkisi var mi.. hic bilmiyorum ama cok hastalandilar cok.

Bir de bir sorum var. Ben hala adet olmadim. Doktora gittim 2 yila kadar olmayabilirsin emzirirken ama dikkat et süt korumaz dedi, rahim icine bakti sorun gormedi ama huzursuz ediyor beni adet olmamak. Ilk oglumda da 10 aylikken olmustum. Aranizda adet olmayan var mi?
hangi siteden bez aliyorsunuz siz acaba

Merhaba kızlar bizim oglan hala yürümüyor ayağının birini yamuk basıyor daha önce ortepediye gösterdim daha küçük normal dedi ama pek içim rahat değil.Fotoğraf ekledim sizcede tuhaf değil mi? Screenshot_20181014-151031.png
Screenshot_20181014-151031.png

Seron44 Seron44 bence de bir doktora daha görünun içiniz rahat etsin canım..

İyi akşamlar bu arada herkese bizim de bitmeyen bir kabizligimiz var bir çözüm bulamadım . Kayısı zeytinyağı bana mısın demedi :( demir ilacı kullanmıyoruz ekstra kabız yapacak bir şey de yedirmiyorum ama diş patlatacak acaba içten ateş yapıyor da susuz mu kalıyor diyorum bol bol su icirmeye calisiyorum ... Var mı başka önerisi olan ?

Merhaba kızlar bizim oglan hala yürümüyor ayağının birini yamuk basıyor daha önce ortepediye gösterdim daha küçük normal dedi ama pek içim rahat değil.Fotoğraf ekledim sizcede tuhaf değil mi?Eki Görüntüle 2197932 Eki Görüntüle 2197932
Bİzde Halen yürümüyoruz o yönden yalnız değilsiniz Yerinde olsam başkü Dr görünün. Biliyorsun ki erken teşhis ile bu tür sorunlar düzeliyor inş size hiç gerek kalmaz ne kadarbüyüdülerse de Halen bebek bilmeden öyle basıyor olabilir

Seron44 Seron44 bence de bir doktora daha görünun içiniz rahat etsin canım..

İyi akşamlar bu arada herkese bizim de bitmeyen bir kabizligimiz var bir çözüm bulamadım . Kayısı zeytinyağı bana mısın demedi :KK43: demir ilacı kullanmıyoruz ekstra kabız yapacak bir şey de yedirmiyorum ama diş patlatacak acaba içten ateş yapıyor da susuz mu kalıyor diyorum bol bol su icirmeye calisiyorum ... Var mı başka önerisi olan ?
zeytinyagi verdikten sonra ilik su vermeyi dene bir de ;)

Selamlar sorunca videolardan baktım,27 temmuz dogumluyuz 10 ekim de ilk defa tutmuS ama uzanma vs.. 5 aylık gibiydi diye hatırlıyorum..söyledigin gibi her bebegin gelişimi bir deil... kıyaslamaya hiiç girme bnce,kendine göre hazır olduğunda hepsini yapar insallah...

Merhabalarr.
Demir kullanmaya devam eden var mı?
Son 2 3 gündür dişinin yüzeyi hafif renk değişikliği oldu gibi . Fırçalamaya özen gösteriyorum ama niye böyle oldu ? ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?
Biz kullanıyoruz, bu aralar degerlerine bakılıp bırakıp bırakmayacagımıza karar verecek doktoru bakalımmm...hiç bir fikrim yok ama diger konuyla ilgili cnm

Merhaba hanımlar her şey yolunda mı ? :KK3: sessizlesmis burası bıdıklar vakit bırakmıyor artık:) biz de son güncelleme koltuklara tirmanma arkamı dönemiyorum:KK17:

merhaba, hatirladigim kadariyla 4-4.5 aylikken uzanmaya baslamisti, donmeye basladiktan sonra yani. uzandigini yakalama da 5 ay falan sanirim. ama arkadaslarin dedigi gibi her bebegin gelisimi farkli, arada cok asiri fark olmadikca lutfen bebeginizi diger bebeklerle kiyaslamayin. Hoppa

Back