2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Olabilir canım zaten cildi kuruduysa bezden iyice tahriş etmiş olabilir bir de acaba susuz mu kalıyor diye düşünmeye başladım.Ek gıda sonrasi veriyorum ama çok değil.Siz kaç cc şu veriyorsunuz
Canım ben bol bol vermeye çalışıyordum kabızdı. 200 ml içiyordu nerdeyse. Doktor fazla zorlama 100 ml kadar yeterli şuan dedi.

Olabilir canım zaten cildi kuruduysa bezden iyice tahriş etmiş olabilir bir de acaba susuz mu kalıyor diye düşünmeye başladım.Ek gıda sonrasi veriyorum ama çok değil.Siz kaç cc şu veriyorsunuz
Bebe yagi kullaniyor musunuz normalde? Ben her banyosundan sonra mutlaka ovuyorum bebe yagiyla yoksa ozellikle yuzu pul pul oluyor. Gecmis olsun suyu da gunde ortalama 30 cc kadar iciyor bizimki etkileyebilir tabi cildi kuruysa zaten tetikler susuzluk da

Ben haftada bir iki defa banyo sonrasi sebamed kullaniyorum yagliyorum

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğiniz sağlığına kavuşur, Allah şifa versin.

B bursa_83 çok şükür ameliyatınız olmuş, geçmiş olsun. Elbet zor olur herşey, ama onların varlığı ile anne her güçlüğü aşıyor, çok güçlü bir annesiniz, inşallah tedavisi için ne gerekiyorsa yapılır, Emir yavru iyileşir.

Bu aralar çok sinirli oldu bizimki. 3 gündür herşeye mız mızlanıyo yada sinirleniyor.
Diş alametimidir nedir anlamadım.
Ufacık çocuktan azar işitiyoruz işe bak :)
Cok fenalar cidden ya:) hele kazara elinden biseyi alayım vay halime:) ayaklansa üzerime yürücek nerdeyse

Cok fenalar cidden ya:) hele kazara elinden biseyi alayım vay halime:) ayaklansa üzerime yürücek nerdeyse

Ay dimi yaa yalnız değilmişim :)
Bide kollarını iki yana açıp ellerini yumruk yaparak kendini sıkması yokmu :)
Çocuğum daha ne gördün ki şu hayatta bu kadar sinirleniyosun

Emir bebeğin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim inşallah bundan sonrası çok çok çok daha güzel olur. Arkadaşlar bi kaç gündür ufak bir meseleyi size danışmak istiyorum Emir den güzel haber bekledim. Şimdi sorayım. Eşimle bi kaç gündür kavgalıyiz sebep de şu. İnternette gezerken bi ajansın reklam filmi için bebek aradığı ilanını görmüş "sözde" öylesine doldurmuş Kerem in fotosunu eklemiş falan. Benim haberim yok tabi. Ertesi sabah arayip çağırmışlar falan muallak cevap vermiş. Daha sonra benim yanımda tekrar aradılar o şekilde öğrendim. Neyse gelemeyiz vazgeçtik dedi eşim ama tekrar arandı karşı taraf çok ısrarcı. Keremin değişik bir saç ve ten rengi var kızıl sarı karışımı sözde oyle bebek arıyorlarmis vs. Bişey çıkacağından değil tabi büyük ihtimalle para koparmak için arıyorlar ama eşim bi anda götürelim dedi. Baya kavga ettik ben kesinlikle istemem dedim falan galiba biraz da agir konustum cocugu hic düşünmuyorsun gibi esim de bana küstü! Ne varmis bunda falan. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda tepkim yanlış mı sizce?

Yani ben yanlis diyemeyecegim cunku muhtemelen benzer bir tepkim olurdu ozellikle de benden habersiz yaptigi icin. Zaten esim benden cekinir soylemeden girmez boyle bir duruma basina gelecegi seyn farkinda

Çok haklı bir tepki ki biz eşimle fazla takipçisi olan kişilerin sürekli bebeklerinin resimlerinin paylasilmasini bile hoş bulmuyoruz.Eşin de yavrusunu güzel gördüğü için bunu yapmıştır bir de bu sektör baya normal gelmeye başladı herkese ondan i da öyle düşünmüş olabilir sen haklısın en iyisini de bilirsin umarım araniz düzelir kendini güzelce ifade ettiğinde kesinlikle anlar seni :)

Bende seni haklı buldum canım.diyelimki bi reklam çekimi aldınız.tozlu kalabalık ve hiçte hijyenik olmayan bi ortamda bulunucak çocuk.bide bunun kem gözlüsü nazar değdireni var.en korktuğum şeydir.
Benim eşim nazar değer diye asla izin vermez.profilime koymama bile zor ikna oldu :)

Güzelde konuşur barışırsınız umarım :)

Bence;
Yani bize ters bir durum.
Eşinin habersiz yapması da yanlış.
Masum bir yavruyu böyle bir şeye alet etmek doğru değil.
Ki böyle bir şey başlarsa devamı mutlaka gelir.
Sen bunu ister misin?

Çok haklı bir tepki vermişsin. Biz eşimle böyle bir konuşmayı dahi yapmayız. Sosyal medyada boy boy bebeğinin fotoğraflarını paylaşanlara bile tepki gösteririz. Birde yakın bir komşumuzun bebeği sırf bu tarz çekimler yüzünden hastalandı, aldıkları paranın kaç katını çocuklarının sağlığına harcadılar. İnşallah güzelce konuşup tatlıya bağlarsınız olayı.

Cok sukur Allah’a. Bir seyler belli oluyor artik, tedavi surecine girildi, ameliyat basariyla gecti.. her sey yolunda gitsin, Emir kucagini doldursun ve anne-babasinin, yolunu gozleyenlerin ilgisiyle, sevgisiyle burdaki teyzelerinin dualariyla iyilessin, sifa bulsun insallah..

Son düzenleme:

amin canim insallah sifasini bulur kuzum ve saglikla evimize gideriz.

cok sukur ameliyat gecti canim. sirada solunum cihazi var ama birkac gun sonra. onu da bi atlatsak hayirlisiyla.
aminnnnn

onlarin varligi bizlerin guclu olma sebebi
yeterki tedavisi olsun,yeterki
sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…