- 3 Temmuz 2016
- 552
- 753
- 103
Bize 9.ay dendi oyüzden vermedimYumurtanın akını da veren var mı ?
Bizde öyleyiz öperken titreriz ama bazıları bunu abartı buluyor .Ay cok sinir oldum.ben opmuyorum cocugumu ensesi ve kafasinin tepesi disinda daha nasil belirteyim agzina en uzak noktalari.soylemeye ne gerek opme diye asil opmeyene gerek var.yurdum insani ne sever sapir supur
İnşallah canım öksürüyor sürekli bi iyileşseydi uykuları falan bölük pörçük.aEmzirmekten iyi ilac olmaz arkadasin sifa olsun.illa ki iyilesecek yarina daha iyi olacak insallah
Geçmiş olsun o öksürükten bizde çok çektik hastalığı geçtikten sonra bile öksürük devam etti prospan verdim ben bir hafta daha şu öpme konusuna bende gıcığım ya ben başkasının çocuğunu bırak dudağı kafasından yanağından bile öpmemBizde öyleyiz öperken titreriz ama bazıları bunu abartı buluyor .
İnşallah canım öksürüyor sürekli bi iyileşseydi uykuları falan bölük pörçük.a
1+diye biliyorum sarisini. Karaciğere ağır geliyor sanırımYumurtanın akını da veren var mı ?
Aynen cnmHiçbişey yapamıyorum malesef emziriyorum sadece çünkü yemiyor içmiyor hiç bişey. Sen ne yapıyorsun pekiaynı gün doğdular ynı gün hastalandılar
İnşallah bizimkide geçer ya ıhlamur falan veriyim deedim hiçbişeye ağzını açmıyor. Şurubu zorla içiriyoruz . Genzi dolu başka ne yapabilirim var mı fikrinizGeçmiş olsun o öksürükten bizde çok çektik hastalığı geçtikten sonra bile öksürük devam etti prospan verdim ben bir hafta daha şu öpme konusuna bende gıcığım ya ben başkasının çocuğunu bırak dudağı kafasından yanağından bile öpmem
Hadi inşallah canım bi an önce.Aynen cnmben nnane kaynattım cnm iki çay kaşığ veriyorum bugünde ıhlamur verecem yatacağız sırada ayak altına çok az viks sürüyorum odada ketıl çalıştırıyorum sabah erken ve gece göğsüne sıcak havlu koyuyorum anlıyacağin. Etrafında fır dönüyorum cnm bakalım inş atlatılır miniklerimiz
Oğlumumda aynı hindistan cevizi yağıyla masj yapıyorum nemlendiriyorum pul pul dökülüyor kuru kuru. Ateşide var belki oda etkliyordur.Kizlar oğlumun vücudu soyulmaya başladı neden oldu acaba siz de oldu mu böyle bir şey Eki Görüntüle 2122989
Cnm bizde ateş yok iştahı yerinde sayılır sıcak havluyuda öksürük için koyuyorum göğsü yumuşatsın diyeHadi inşallah canım bi an önce.
Şuan sadece uzun kollu atletle duruyor . Ateşi yükseliyor diğer türlü. Havlu ne için koyuyorsun peki? Bir de nane veya okaliptus odaya spreymi yapıyorduk grupta konuşuluyordu ya o iyi gelebilir.Mutella aydınlatır mısın bizi
Hiç kullanmadım daha.Bugün alayim bur tane sizler kullanıyor musunuz?Ac"Seron44, post: 55227495, member: ["827166"]Kizlar oğlumun vücudu soyulmaya başladı neden oldu acaba siz de oldu mu böyle bir şey Eki Görüntüle 2122989 [/QUOTE/]
Cildi kurumuş olabilir nemlendirseniz losyon falan sürdünüz mü acaba
Ben kendim iki üç banyoda bir nemlendiriyorum bebeğimi . Çünkü bende aşırı cilt kuruluğu var bu yüzden bebeğime de kullanıyorum. Kullanmayanlara da saygı duyuyorum .Hiç kullanmadım daha.Bugün alayim bur tane sizler kullanıyor musunuz?
Burun tıkanıklığı için buhar banyosu. Sıcak suyu açıp banyoyu iyice buharla doldurduktan sonra okaliptüs yağını fısfıslı şişeye koyup banyoya püskürtüyoruz. Ara ara çıkıp hava alıyoruz ve bol bol sıvı tüketiyoruz.Hadi inşallah canım bi an önce.
Şuan sadece uzun kollu atletle duruyor . Ateşi yükseliyor diğer türlü. Havlu ne için koyuyorsun peki? Bir de nane veya okaliptus odaya spreymi yapıyorduk grupta konuşuluyordu ya o iyi gelebilir.Mutella aydınlatır mısın bizi
Tamamdır deniyc3m bunu burnunu açmamızın imkanı yok serum fizyolojiği gördüğü an çığlıklar başlıyor. Bu daha iyi gelir umarım çok tşk ederim.Burun tıkanıklığı için buhar banyosu. Sıcak suyu açıp banyoyu iyice buharla doldurduktan sonra okaliptüs yağını fısfıslı şişeye koyup banyoya püskürtüyoruz. Ara ara çıkıp hava alıyoruz ve bol bol sıvı tüketiyoruz.
Odaya kaynar su dolu tencere koyup içine nane ya da okaliptus yağı da damlatılabilir.
Olabilir canım zaten cildi kuruduysa bezden iyice tahriş etmiş olabilir bir de acaba susuz mu kalıyor diye düşünmeye başladım.Ek gıda sonrasi veriyorum ama çok değil.Siz kaç cc şu veriyorsunuzBen kendim iki üç banyoda bir nemlendiriyorum bebeğimi . Çünkü bende aşırı cilt kuruluğu var bu yüzden bebeğime de kullanıyorum. Kullanmayanlara da saygı duyuyorum .
Şimdi dikkatli bakınca fotoya acaba bebe bezinin kanatları tahriş etmiş olabilir
kizlar hepiniz cok sagolun,desteginiz,dualariniz icin.
ameliyat eden hocayla konustuk. ameliyatin iyi gectigini ama asıl onemli olanin bundan sonrasinin oldugunu soyledi.takip edecegiz dedi. insallah solunum sıkıntısı gecer.
hipotonisi oldugu icin durumumuz boyle sıkıntılı.kaslar gevsek ve gucsuz. insallah kuzum toparlayacak.
kilosu da az oldugu icin (4.5 kg) ameliyat emir icin yük dedi. suan emirin 1 aylik bebek gibi oldugunu soyledi.
7 aylik olacak dogum yapali ama 6 ay geriden geliyor emir.
birkac gune duzelecek bir sey degil durumumuz ama allahim saglikli omur versin ve fizik tedavilerle duzelecek bir sey olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?