2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim oğlumda da öksürük geçen hafta götürdük doktora ciğerleri temiz burnunu açık tutun dedi önerebileceğiniz birşey varmı sanki gittikçe çoğalıyor içten öksürüyormuş gibi geliyor

Hanımlar araştırma yaparken bi yazı okudum. Bebeklerin gece yatarken yada gündüz uykusunda çorapsız olmaları gerekiyormuş. Hele ki şu sıralar ayaklarını ağzına alma eğiliminde bulunuyorlarken çok tehlikeliymiş. Allah korusun boğazına kaçma riski var ben artık çıkartıyorum.
Sizinle de paylaşmak istedim. Hepinize uzuuunn uykulu iyi geceler . :)

Hala gece uyanıyor arada bir ağlama var tabi ama eskiye göre çok kolay uyuyor artık beşiğine bıraktığımda uyuyor çoğu zaman. Bu gece 3 kez uyandı . Ben biraz fark hissettim ama tabi 6 ayın yorgunluğunun üstüne daha iyi günler diliyorum :)

Theteacher00 Cnm hırıltı için diyorsan biz her fırsatta temizliyordu iyice hırıltı geçince takip ediyorduk en ufak tıkanma hissetsem hemen fizyolojik .damlayıp temizliyorum bu aradada özellikle yatarken fizyolojik serum bi damlatıp nemli kalmasını sağlıyorum şuan sorunumuz yok burnu açık yinede hergün odayı hhavalandırıyorum peteğin üstünde plastik kabın içinde suyumuz . var .birde kullanmadığım toz bezini ben 3 4 defa ıslatıp. Peteğin üstüne koyuyorum kurdukça ıslatıyorum .bizde işe yaradı .biliyorsun solunum yolu açık değilse kaliteli uyku geçirmez ee tabii 3 4 defa kalkması normal yani bide rahatlatması açısında yatarken başını yükseltebilirsin

Diş çıkarıyo olabilirmi. Baktırmıyorsa güldürüp öyle bakmayı dene. İnşallah sakinleşir onada yazık sanada

Bebeğe göre değişiyor o canım. Bizim 4.aya kadar gaz sancılarımız vardı bazen gece 4-5 gibi nihayet uyudu dediğimi biliyorum. Şimdi çok şükür gündüz 30dk-1saat arası 2uykusu var gündüz pek uyumuyor ama gece uyuyor maşallah. Gece uyanıyor yinede 2 bazen 3 defa biraz emip devam ediyo uyumaya. Yormuyor beni bu tempo. Hatta gece azda olsa emdiği için benimde içim rahat ediyor rahat uyuyorum :) benim bebeğim 6,5 aylık bu arada

Hayirli olsun bebeginiz saglikla buyutun.simdi gunduz hic uyumadiginda bile o zamanki kadar yorulmuyorum.cunku hem ben dogum yorgunlugunu atlattim.hem bebek uyumadigi emmedigi zamanlar biraz oyun halisinda biraz mama sandalyesinde biraz arabasinda oyalaniyor.sizin de zamanla duzelecek ins

Diş çıkarıyo olabilirmi. Baktırmıyorsa güldürüp öyle bakmayı dene. İnşallah sakinleşir onada yazık sanada
Evet alt dişler görünüyor. Onun da etkisi vardır arkadaşım. Sürekli gülücükler sactigi için baya beyazı görünüyor. Geldi gelecek bakalım . Hepimize kolayliklar

Merak etme canım, insan zamanla alışıyor ve sevgisi arttıkça gözü görmüyor. Ilk zamanlar evet zor ama geçiyor. :)

Evet alt dişler görünüyor. Onun da etkisi vardır arkadaşım. Sürekli gülücükler sactigi için baya beyazı görünüyor. Geldi gelecek bakalım . Hepimize kolayliklar
İşte o dişlerde huzursuz ediyor onları. Huysuzluğu ondandır diye tahmin ediyorum Diş çıkarma dönemi çoğunun zor geçiyor İnşallah kolay atlatır kuzularımız. Hepsi sağlıklı olsun

Aaa çok değişik bi uyku düzeni var. Gece uykusu Nasıl? Akşam kacta yatıyor?

Bizim kız 7de uyanıyor. 9da karnını doyurup 10 gibi uyuyor. Eğer ayağımda sallarsan 11.30 gibi uyanır. Sonra ek gıda süt oyun derken saat 3 gibi tekrar uykusu geliyor. 4.30a kadar uyuyor yine ayagimda sallarsam. Akşam da 7.30 gibi gece uykusuna geçmeye çalışıyor. 8-8.30 gibi uyumaya geçmiş oluyor.

9da banyo 9:30 max10da uyumuş oluyor. Sabah ezanından çok korkuyor cami 2 bina yanımızda ses çok yüksek geliyor o yüzden. Sabah ezan sesine uyanıp bittikten sonra tekrar uyuyor. Gün içinde oyun oynuyor daha çok. Uykuyu pek sevmiyor gündüz. Sabah uyumadığı zamanda böyle farketmiyor yani. Ama gece rahat uyuyo. 2max 3 defa uyanıyo 5dk emip geri uyuyo. Ben gece uyanmasından şikayetçi değilim emdiği için içim daha rahat oluyo. Uyanıyo dememde gözünü açmadan mırlıyo meme arıyo uyurken emiyo biraz alışkanlık sanırım gece emmesi

Teyzrne çok geçmiş olsun, atlatır umarım sağlıkla.
Sünneti hayırlı olsun, ben her doktor ziyaretinde çığlıkların ne demek olduğunu çok iyi bilirim o yüzden iyi anlıyorum seni. Tabi sende bir de operasyon zorluğu vardı. Neyse atlattınız bunu da çok şükür, darısı diğer mürüvvetlerine
Doktor korkusu geçer inşallah yoksa işiniz var. Oğlanın ağlaması kıza nasıl etki ediyor peki? Onu da teşvik ediyor mu ağlamaya?
Sabun tozu kullanıyorsan ekstra durulama yapmaya çalış çünkü daha zor temizleniyor bildiğim kadarıyla o da cildi rahatsız edebilir.
Bebek düşürme facianızın hafif geçmesine çok sevindim, bir yerde bırakmaya gelmiyorlar bebekler artık minik canavarlar
Kilo önemli ama sağlıklı gelişimi olması daha önemli, benim kız da zayıf ama hareketleri iyi diyor doktor. Genetik olarak yatkınlık da var biraz. Sizde de varsa zayıflık o yüzden olabilir. Senin çocuklar da ele avuca sığmıyor anladığım kadarıyla, sağlıkları da iyi gibi maşallah o yüzden dert etme kiloyu çok fazla.
Karışık gitmek mantıklı senin için ama bir kez alışırlarsa blw çok büyük rahatlık oluyor, iki çocuk tek tek yedirmeye uğraşsan bir öğün bitene kadar diğerinin yenisi gelir korkma iyi pişerse sebze meyve boğulmama refleksleri çok iyi çalışıyor, benim kız bir yandan yiyor bir yandan büyğk ısırdıklarını tükürüp önlüğünde biriktiriyor topak oluyor orası
Haşarı kızını çok merak ettim, aferin ona neler başardı neler, aferin ona mum gibi dizsin hepsini

İki çocuk bir de ütü mü? Önünde saygıyla eğiliyorum

Seninki de mi ayakta uyuyor . Uyuduktan sonr yatağına koymaya cesaret edeniyorum. Memede uyuyan bi bebek zaten ayağıma koyunca bişiler oluyor çocuğa. Sallamıyorum ama uyuyor 1 saat

Maşallah sübhanallah diyeyim belli ki huylu bi bebek. Allahım inşallah bozmasın huyu daha da güzel olsun:)

Seninki de mi ayakta uyuyor . Uyuduktan sonr yatağına koymaya cesaret edeniyorum. Memede uyuyan bi bebek zaten ayağıma koyunca bişiler oluyor çocuğa. Sallamıyorum ama uyuyor 1 saat
Aynen aynen sallamasam da ayakta uyuyor enteresan. Ama bırakayım 15 dkya uyanıyor :)) Memede uyumasi iyiymiş ya bizimki onu da uyumuyor eşek sıpası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…