• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yoğurt verdinmi. Yoğurdu çok seviyorlar Benimkide ek gıdaya başladığımızda başta öğürerekte olsa yiyordu sonra hiç kabul etmedi. Bende 1 gün ara verdim ve ertesi gün yoğurt verdim bayıldı. Şimdi ne versem yiyo. Yoğurt alışmasına yardım etti
Yogurdu hic sevmedi malesef ilk gunden beri neredeyse veriyorum :( meyveli denedim oyle de yemedi sonra biraz ara verdim yogurda meyve agirlikli verdim su son 3-4 gundur dun aksam yogrt verdim tekrar yemeye basladi gibi en azindan bi tatli kasi kadar yedi ogurmeden :KK48: bakalim insallah sevmeye baslamasinin gostergesidir sagol canim Hoppa

az once gorduk kuzumu. bakti bize dogru. el salladik. sonra uyudu.

doktor yarin iki tetkik daha yapilacagini soyledi. onlarin sonucuna gore ameliyat karari verilecekmis.
metabolik hastalik var mi diye test yapilmisti,onlar temiz cok sukur. gastro da testler istemisti,onlar da temiz.
kistik fibroz testi yapmisti genetik. 1 ay oldu ama daha cikmadi. bekliyoruz.

mr cekimi de emirin nefes durumu uygun olursa cekilecek. simdilik boyle kizlar.
gelisme oldukca yazarim.
cok sagolun :KK200:
Canım kuzucuk ya hemen iyileşsşn kucağına dönsün.

Teyzelerrr ben bu demiri ne zaman verecegimi planlayamadim.2 saat sut urunu almasin dedi. Ek gidayla meyvesiyle ver dedi.benim oglanin da en yakin arkadasi meme ona yapilmis yamugu kendine sayiyor :deli:demir oncesi 2 saat;demir sonrasi 2 saat toplam 4 saat nasil olur.ya da sadece sonrasini mi hesaplamaliyim? Eminim cok basit bir cevabi vardir benim deneyimsizligimle dalga gecen bu durumun:işsiz::olamaz::KK57::KK53:

Teyzelerrr ben bu demiri ne zaman verecegimi planlayamadim.2 saat sut urunu almasin dedi. Ek gidayla meyvesiyle ver dedi.benim oglanin da en yakin arkadasi meme ona yapilmis yamugu kendine sayiyor :deli:demir oncesi 2 saat;demir sonrasi 2 saat toplam 4 saat nasil olur.ya da sadece sonrasini mi hesaplamaliyim? Eminim cok basit bir cevabi vardir benim deneyimsizligimle dalga gecen bu durumun:işsiz::olamaz::KK57::KK53:
Meme etkilemiyor diye biliyorum ama

Meme etkilemiyor diye biliyorum ama
Dun sut urunlerine anne sutu de dahil mi dedim doktoruma evet dedi.iyi bir kadin ama biraz şaşkin.demiri de yazmayi unutmus son muayene yazicam dedi yazmamis.dun yolumiz dustu de hatirlattik

Canim biz de ayni durumdayiz o yuzden 2 saat falan koyamiyorum. bi arkadasima da baska bir saglik ocagi yarim saat koy araya bir sey olmaz demis. Ben de o hemsireye guvenmeyi tercih ettim :KK45: maksimum 1 saat koyabiliyorum araya biraz ek gida katarak canim zamanla daha uzun sure koyabiliriz hic vermemekten iyidir diyorum

Evet bardak biberon alıştırma bardağı. Bugün hurma yalattım susatır belki içer diye yine içmedi. Emdiği için susamıyor olma ihtimali var mıdır ? Belki bir iki damla bile yetiyor olabilir mi vermeye çalıştığımda.
Hic olmadi kasikla verebilirsin denemediysen bizimki de kasigi tutayim derken suyu yutuveriyor:KK48: genel olarak su iciyor ama verince . alistirma bardagiyla zorlanabiliyor oynuyor icmek yerine ben de bir sey yedirdikten sonra hemen kasikla arkasindan su da veriyorum. 3-4 kasik iciriyorum gunde toplam belki bir fincan kadar iciyordur

Dun sut urunlerine anne sutu de dahil mi dedim doktoruma evet dedi.iyi bir kadin ama biraz şaşkin.demiri de yazmayi unutmus son muayene yazicam dedi yazmamis.dun yolumiz dustu de hatirlattik
Ben de emzirme sanatında görmüştüm ama dediğim gibi emin değilim. Belki doktor haklıdır. Emilimi c vit. ile kolaylasiyormus. Belki öyle bir şeyler yapabilirsin.

Canim biz de ayni durumdayiz o yuzden 2 saat falan koyamiyorum. bi arkadasima da baska bir saglik ocagi yarim saat koy araya bir sey olmaz demis. Ben de o hemsireye guvenmeyi tercih ettim :KK45: maksimum 1 saat koyabiliyorum araya biraz ek gida katarak canim zamanla daha uzun sure koyabiliriz hic vermemekten iyidir diyorum
Ben de oyle yapayim o zaman:)

Ben 30-40 dakika bekleyip veriyorum.

Bu arada hanimlar yogurt mayalarken yanlis bir sey mi yapiyorum bilemedim genellikle biraz sulu oluyor yani boyle cirpilmis gibi ya da tortulu tortulu:olamaz::KK48: maya olarak hangi yogurdu kullandiniz ilk mesela sorun orada mi ben de mi cozemedim:KK64:

Bu arada hanimlar yogurt mayalarken yanlis bir sey mi yapiyorum bilemedim genellikle biraz sulu oluyor yani boyle cirpilmis gibi ya da tortulu tortulu:olamaz::KK48: maya olarak hangi yogurdu kullandiniz ilk mesela sorun orada mi ben de mi cozemedim:KK64:

En az 4 saat bekledikten sonra direk dolaba atıyor musun hiç kaşık değdirmeden sarsmadan. Hazır yoğurt mayası olmayabilir belki. Süt hazır olsa da maya ev sütü olmalı bence.

az once gorduk kuzumu. bakti bize dogru. el salladik. sonra uyudu.

doktor yarin iki tetkik daha yapilacagini soyledi. onlarin sonucuna gore ameliyat karari verilecekmis.
metabolik hastalik var mi diye test yapilmisti,onlar temiz cok sukur. gastro da testler istemisti,onlar da temiz.
kistik fibroz testi yapmisti genetik. 1 ay oldu ama daha cikmadi. bekliyoruz.

mr cekimi de emirin nefes durumu uygun olursa cekilecek. simdilik boyle kizlar.
gelisme oldukca yazarim.
cok sagolun :KK200:
Allah yardımcın olsun kuzuna şifa versin. Emir bebek sağlığına kavuşsun en kısa zamanda. Yazıp yazıp siliyorum ne diyeceğimi bilemedim çok zor. Nerede hangi hastanedesiniz.

Yogurdu hic sevmedi malesef ilk gunden beri neredeyse veriyorum :KK43: meyveli denedim oyle de yemedi sonra biraz ara verdim yogurda meyve agirlikli verdim su son 3-4 gundur dun aksam yogrt verdim tekrar yemeye basladi gibi en azindan bi tatli kasi kadar yedi ogurmeden :KK48: bakalim insallah sevmeye baslamasinin gostergesidir sagol canim Hoppa
Ben ilk maya için migrostan probiyotik maya almıştım. Taş gibi oluyor vede çok lezzetli. Sonrasında kendi yoğurdumdan devam ettim mayalamaya. Bi dene istersen. Kırmızı beyaz bi paketi var. Büyüyo doğal probiyotik yoğurt mayası yazıyor üzerinde

En az 4 saat bekledikten sonra direk dolaba atıyor musun hiç kaşık değdirmeden sarsmadan. Hazır yoğurt mayası olmayabilir belki. Süt hazır olsa da maya ev sütü olmalı bence.
Ogrenmem lazim yavastan deneyeyim bari de biz de dogal hicbir urun yok hazir yogurt ve pastorize sut yeterli olmaz mi ya da maya mi alayim hazir

Ben ilk maya için migrostan probiyotik maya almıştım. Taş gibi oluyor vede çok lezzetli. Sonrasında kendi yoğurdumdan devam ettim mayalamaya. Bi dene istersen. Kırmızı beyaz bi paketi var. Büyüyo doğal probiyotik yoğurt mayası yazıyor üzerinde
Ok siz yazmissiniz okumadan sormusum maya alayimmi diye

Back