• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar birer tesbih Ya Şafi cekelim mi Emir için?
Çekebilecek olanlar bana burdan yazsınlar ya da aşağıdaki konuya yazsınlar. Cuma günü duasını edeceğim. Allah kabul etsin inşallah. Şifa olsun bebegimize.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...s-bebegi-emir-icin-ya-safi-cekiyoruz.1061549/

G gunesli gunler Allah'tan bi aksilik olmazsa ben de okurum inşallah. Bu arada sen nerelerdesin hiç göremiyorum, bana mı denk gelmiyor yazmıyor musun. Senin yazdiklarini da ilgi ve takdirle takip ediyordum, gozlerim ariyor acikcasi. Damla kuzusu nasıl?

Sensitivewitch Sensitivewitch @Ebruemir Allah kolaylik versin hanimlar tekiyle zor basediyorum ikiz dusunemedim :KK48: Allah guc kuvvet kolaykik versin bebisleriniz de saglikla buyusun insallah ... B bursa_83 cok merak ediyorum herkes gibi insallah iyi haberlerinizi bekliyoruz var mi bir gelisme? Musait olamazsin tabi ki ama bir an bulursan yaz lutfen ... Allah'a emanet...

Bakmak da zor da bir de ikisi ile disari cikmak var. Bizle dışarı bir kez çıksan hakkaten halimize acırsın. Bi kere evden çıkarken ev savaş alanı haline geliyor. Ne kadar düzenli olsam da gidip geldiğim zaman bu evi böyle mi bıraktım ben diyorum. En basit örnek dün ikeaya gittik. Azıcık anlatayım bak, birini giydirdim ki kızımda bildiğin kurt var bence giyinerken, altini degisirken asla tutamıyorum acik popo hopp kaciyor elimin altından neyse birini giydiriyorum kenara koyuyorum, oburunu giydirirken giyinen gelip salça oluyor onu uzaklastiriyorum bir şekil kavga kiyamet giyiniyoruz. Evden ana kucaklarinda çıkıyoruz. Onları arabaya yerleştir kemerleri bağla vs benim ana kucaklari bebek arabasına monte edilmiyor, inecekken ana kucağından ikisini de coz bebek arabasına yerleştir, içeri gir ay burası çok sıcak de montları çıkarmak için bebeleri tekrar kaldır montları çıkar tekrar yerleştir, biraz gez çıkacağız tekrar kaldır montları giydir tekrar bebek arabasına koy. Çik arabaya gel tekrar sök ana kucaklarina yerleştir ve onları kilitle bu böyle kaos halinde devam ediyor bide sürekli iki bebek için olunca bildiğin ter boşaltma nedeni asla kalın giyinmek yok zaten bebelerle çıkıyorsam elimden gelse kısa kolluyla gezicem o kadar yani. :KK45:

G gunesli gunler Allah'tan bi aksilik olmazsa ben de okurum inşallah. Bu arada sen nerelerdesin hiç göremiyorum, bana mı denk gelmiyor yazmıyor musun. Senin yazdiklarini da ilgi ve takdirle takip ediyordum, gozlerim ariyor acikcasi. Damla kuzusu nasıl?
Tamamdır ekliyorum Allah kabul etsin ♡
Damla iyi çok şükür. Günden güne değişiyor ben de merakla izliyorum. Büyüdükçe vakit bulmak zorlaşıyor. Çünkü uyanık saatleri arttı ve sürekli ilgi istiyor :) O uyanıkken onunla ilgileniyorum zaman Yok, uyuduğu zaman da evin işleri ek gıdası derken hiç zamanim olmuyor. Kursum da başladı. Günler o kadar yoğun ki... Ek gıda topigine yazıyorum genelde:)
Ya belki halini anlayalım diye yazıyorsun ama o kadar şirin geliyor ki maceralarınız:)) Bazen keşke damla da ikiz olsaymış diyorum... Kısacık bir an... miniminnakk bir an... :)))

Yine ne güzel özetlemişsin hayatını...
Çok geçmiş olsun teyzene cnm...
Okurken Allah yardımcısı olsun dedim ama bi bakıma da eğlenceli yaa bıcır bıcır :) gel bi de bana sor deme:)) tahmin edebiliyorum cunku biz 1 tanesiyle zorlanıyoruz❤️
Masallah kuzularına ,Allah sağlık versin... arada yazarsın musait oldukca...
iyi bak kendine ve minnoşlarına ve bizim icin mıncır onları bol bol❤️

Çok teşekkürler canım, Rabbim tüm hastalara şifa versin Emir bebeğimiz de duamızda şu anda inşallah şifa bulacak hayırlısıyla. Hayat hızla gidiyor, hakikaten zor olsa da dediğin gibi bazen de çok eğlenceli özellikle ikisinin birbiriyle olan iletişimleri çok güldürüyor. :KK11: Işte bu tarz sevimli eğlenceli anlar da insanın yorgunluğuna direk alıyor. Hepimizin bebeleri de sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah, Biz de hep beraber şahitlik edelim buna :dua:

iyi geceler kizlar.
ara ara girip yazabiliyorum. oncelikle yasinleriniz,tespihleriniz ve dualariniz icin cok sagolun,allah razi olsun.
bugün 15 20 dk gorduk emirimizi. yatagi cam bolmenin hemen onunde oldugu icin yani yatagin sırt kısmı bize baktigi icin yuzunu tam goremiyoruz:(
yandan gorebiliyoruz ancak.cuma gunune gore daha cok ellerini oynatip duruyordu.
durumu ayniymis,yani makineye bagli olmadan 2 3 saat kendini idare edebiliyor,sonra yine makine ihtiyaci oluyor. diyaframdan kaynaklandigini yazmistim sanirim.
yarin sabah nöroloji,cocuk cerrahi,cocuk göğüs toplanti yapacaklarmis,ameliyat gerekli mi degil mi karar verilecek.
mr da yarin belli olacak sanirim.
yarin yine yazarim uygun olunca.

D dstn33 evet canim geldi kardesim. 10 gun izin almis.

iyi geceler kizlar.
ara ara girip yazabiliyorum. oncelikle yasinleriniz,tespihleriniz ve dualariniz icin cok sagolun,allah razi olsun.
bugün 15 20 dk gorduk emirimizi. yatagi cam bolmenin hemen onunde oldugu icin yani yatagin sırt kısmı bize baktigi icin yuzunu tam goremiyoruz:KK43:
yandan gorebiliyoruz ancak.cuma gunune gore daha cok ellerini oynatip duruyordu.
durumu ayniymis,yani makineye bagli olmadan 2 3 saat kendini idare edebiliyor,sonra yine makine ihtiyaci oluyor. diyaframdan kaynaklandigini yazmistim sanirim.
yarin sabah nöroloji,cocuk cerrahi,cocuk göğüs toplanti yapacaklarmis,ameliyat gerekli mi degil mi karar verilecek.

Allah Emirimize kendi yataginda, yüzü sana donuk yatacagi doya doya bakacagin, sevecegin gunlerin gelmesini tez zamanda nasib etsin insaallah.
Yarin guzel haberler alin... teshis konulsun, tedavisi bulunsun ve kucaginizda yer bulsun tekrardan en saglikli haliyle.
Tum dualarimiz, aklimiz, fikrimiz, kalbimiz sizinle. Oyle ki son gunlerde bebegime baktikca Emiri aniyorum, sizi aniyorum icimden.

Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen.

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

iyi geceler kizlar.
bugün 15 20 dk gorduk emirimizi. yatagi cam bolmenin hemen onunde oldugu icin yani yatagin sırt kısmı bize baktigi icin yuzunu tam goremiyoruz:KK43:

Hayirli haberler alirsiniz insallah iyi olacaksa olsun.. Olsun da bitsin birburinize hasretiniz tez zamanda kucaginiza alin tekrar ...

Bakmak da zor da bir de ikisi ile disari cikmak var. Bizle dışarı bir kez çıksan hakkaten halimize acırsın. Bi kere evden çıkarken ev savaş alanı haline geliyor. Ne kadar düzenli olsam da gidip geldiğim zaman bu evi böyle mi bıraktım ben diyorum. En basit örnek dün ikeaya gittik. Azıcık anlatayım bak, birini giydirdim ki kızımda bildiğin kurt var bence giyinerken, altini degisirken asla tutamıyorum acik popo hopp kaciyor elimin altından neyse birini giydiriyorum kenara koyuyorum, oburunu giydirirken giyinen gelip salça oluyor onu uzaklastiriyorum bir şekil kavga kiyamet giyiniyoruz. Evden ana kucaklarinda çıkıyoruz. Onları arabaya yerleştir kemerleri bağla vs benim ana kucaklari bebek arabasına monte edilmiyor, inecekken ana kucağından ikisini de coz bebek arabasına yerleştir, içeri gir ay burası çok sıcak de montları çıkarmak için bebeleri tekrar kaldır montları çıkar tekrar yerleştir, biraz gez çıkacağız tekrar kaldır montları giydir tekrar bebek arabasına koy. Çik arabaya gel tekrar sök ana kucaklarina yerleştir ve onları kilitle bu böyle kaos halinde devam ediyor bide sürekli iki bebek için olunca bildiğin ter boşaltma nedeni asla kalın giyinmek yok zaten bebelerle çıkıyorsam elimden gelse kısa kolluyla gezicem o kadar yani. :KK45:
Okurken hem eglendim hem basim dondu :confused: tekrar Allah kolaylik versin

Allah Emirimize kendi yataginda, yüzü sana donuk yatacagi doya doya bakacagin, sevecegin gunlerin gelmesini tez zamanda nasib etsin insaallah.
Yarin guzel haberler alin... teshis konulsun, tedavisi bulunsun ve kucaginizda yer bulsun tekrardan en saglikli haliyle.
Tum dualarimiz, aklimiz, fikrimiz, kalbimiz sizinle. Oyle ki son gunlerde bebegime baktikca Emiri aniyorum, sizi aniyorum icimden.

Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen.

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."
Aminnnn hayirlisiyla tez zamanda insallahhh..
Bu arada seni yeniden gormek cok guzel.sevgilerimle

iyi geceler kizlar.

Kardesinin izin alabilmesine cok sevindim.yaninda doktor kardes olunca dilleri cozuluyor sorumlu doktorlarin.herseyi daha net anlatip ilgileniyorlar.
Insallah yarin 3 dr en dogru karari alirlar.
Emir kuzum iyilesince hiicccc indirmezsin kucagindan ins.Allah icine ferahlik versin

Offffff valla ben yoruldum okurken... Allah yardımcın olsun cnm tekrardan ,büyüdükce zorlasıyor tabii ki.. amaaa demeden edemicem yine de cok eğlenceli :)))

Amiiin...

iyi geceler kizlar.

Biraz daha Hareketlenmiş demek ki daha iyi,insallah cok daha ii olacak.
Allah yanında saglıkla yattıgı günleri de nasip etsin bi an once insallah
Umarım dogru teshis konus ve tedavisi en hızlı sekilde yapılır ve saglıkla hastaneden çıkarasınız...
Aklımız dualarımız Emir'le..
Gececek bugünler de unutma cnm

Merhaba arkadaslar kehribar kolye alanlar ne durumda genişlerin huzursuzluklarina etkisi oldu mu

az once gorduk kuzumu. bakti bize dogru. el salladik. sonra uyudu.

doktor yarin iki tetkik daha yapilacagini soyledi. onlarin sonucuna gore ameliyat karari verilecekmis.
metabolik hastalik var mi diye test yapilmisti,onlar temiz cok sukur. gastro da testler istemisti,onlar da temiz.
kistik fibroz testi yapmisti genetik. 1 ay oldu ama daha cikmadi. bekliyoruz.

mr cekimi de emirin nefes durumu uygun olursa cekilecek. simdilik boyle kizlar.
gelisme oldukca yazarim.
cok sagolun :KK200:

Selamm kızlar bebeğimin cinsiyeti ne sizcee

Eklentiler

• 33450E6F-9FA7-436C-8748-A23F905D5271.webp
    33450E6F-9FA7-436C-8748-A23F905D5271.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 51
Back