yeniden rontgen cekildi simdi. tahlillerle ilgili daha bir sey demediler. doktorlar toplantidaymis. toplanti sonrasi hastalari geziyorlarmis. bekliyoruz. sagolun kizlar.
Sünnetten sonra bize de birşey dememişlerdi hemşireler.1 ay sonra kont gittik biz o zaman doktor kızdı hatta neden yapmadınız diye böyle tombik pipileri geriye doğru çekip temizlemek gerekiyor dedi çünkü krem bez kalıntıları oluyo beyaz beyaz onları ben temizleyin enfeksiyona mantara sebep olabilir dedi. bende 2-3 güne bir mutlaka ıslak pamukla temizliyorum. arada kantaron yağı sürüyorum bildiğin bakım yapıyorum :))))Dr bize öyle bişey demedi bundan sonra kesinlikle .uyguluyacam ççok sağol Cnm
Aslında farkında olmadan yazdığınız şeyleri yapıyordum sadece sıklıkla değil eve gider gitmez ilk işim temizlemek olacakSünnetten sonra bize de birşey dememişlerdi hemşireler.1 ay sonra kont gittik biz o zaman doktor kızdı hatta neden yapmadınız diye böyle tombik pipileri geriye doğru çekip temizlemek gerekiyor dedi çünkü krem bez kalıntıları oluyo beyaz beyaz onları ben temizleyin enfeksiyona mantara sebep olabilir dedi. bende 2-3 güne bir mutlaka ıslak pamukla temizliyorum. arada kantaron yağı sürüyorum bildiğin bakım yapıyorum :))))
Canımm benim çokk geçmiş olsun. Beslenmedi dedin ya ondan belki güçsüz kalmıştır başka bişeyciği yoktur Allahın izniyle. Sen içini ferah tut inşallah hemen dönersiniz evinize. Dualarımdasın canım Emir bebek çok güçlükizlar emiri acile getirdik. beslenmiyor. gece agzi acik sekilde uyuyor. gunduz de uyurken kafasini oynatiyor hep nefes alip verirken. birkac gundur hic beslenmek istemiyordu. bugun hic beslenmedi.elini kolunu kaldiramiyor. kafasi kalkmiyor. saldı kendini tamamen. hep uyuyor.
esim isten geldi. gece 11de uni ye geldik. bir suru tahlil yapiyorlar. her yerine hortum taktilar. oksijen destegi veriyorlar. antibiyotik basladilar. midesinde gaz varmis. bir de onun icin hortum taktilar burnuna. 2 hortumla nefes alip veriyor. oksijeni takinca rahatladi kuzum.
kollarindan damar bulamadilar. boynundan soktular igneleri
mama akcigerine kacmis olabilirmis. sonda takıp o sekilde beslememiz gerekebilirmis. ya da midesine bir hortum baglanip oyle beslenebilirmis.
bir de sma testi yapildi mi falan diye sordular,allahim korusun.
bize dua edin nolur.
kuzum iyilessin,evimize gidelim.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Hastanede olması çok iyi olmuş. Güzelce beslenir,tüm tetkikler yapılır. Aylardır çok sıkıntı çekiyorsun ama inşallah Emir iyileşecek, bunlar ilerde anlatacağın anılar olacak. Bizi habersiz bırakma,kalbimiz seninle.kizlar emiri acile getirdik. beslenmiyor. gece agzi acik sekilde uyuyor. gunduz de uyurken kafasini oynatiyor hep nefes alip verirken. birkac gundur hic beslenmek istemiyordu. bugun hic beslenmedi.elini kolunu kaldiramiyor. kafasi kalkmiyor. saldı kendini tamamen. hep uyuyor.
esim isten geldi. gece 11de uni ye geldik. bir suru tahlil yapiyorlar. her yerine hortum taktilar. oksijen destegi veriyorlar. antibiyotik basladilar. midesinde gaz varmis. bir de onun icin hortum taktilar burnuna. 2 hortumla nefes alip veriyor. oksijeni takinca rahatladi kuzum.
mama akcigerine kacmis olabilirmis. sonda takıp o sekilde beslememiz gerekebilirmis. ya da midesine bir hortum baglanip oyle beslenebilirmis.
bize dua edin nolur.
kuzum iyilessin,evimize gidelim.[/QUOT
kizlar emiri acile getirdik. beslenmiyor. gece agzi acik sekilde uyuyor. gunduz de uyurken kafasini oynatiyor hep nefes alip verirken. birkac gundur hic beslenmek istemiyordu. bugun hic beslenmedi.elini kolunu kaldiramiyor. kafasi kalkmiyor. saldı kendini tamamen. hep uyuyor.
bize dua edin nolur.
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin dualarımız seninle iyi haberlerini beklyrz emir bebeğinkizlar emiri acile getirdik. beslenmiyor. gece agzi acik sekilde uyuyor. gunduz de uyurken kafasini oynatiyor hep nefes alip verirken. birkac gundur hic beslenmek istemiyordu. bugun hic beslenmedi.elini kolunu kaldiramiyor. kafasi kalkmiyor. saldı kendini tamamen. hep uyuyor.
bize dua edin nolur.
Canım benim Allah im acil sifalar versin insallah tez vakitte iyi haberlerini alirız. Senin icin ve Emir icin dua ediyoruzkizlar emiri acile getirdik. beslenmiyor. gece agzi acik sekilde uyuyor. gunduz de uyurken kafasini oynatiyor hep nefes alip verirken. birkac gundur hic beslenmek istemiyordu. bugun hic beslenmedi.elini kolunu kaldiramiyor. kafasi kalkmiyor. saldı kendini tamamen. hep uyuyor.
bize dua edin nolur.
Canim 24 saat daha belirgin şekilde ama ara ara huysuzlugu devam etti sonrasinda6.ay asisi yaptiran arkadaslar huzursuzluk ates olduysa ne kadar surdu.24 saat? 48 saat?
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah tüm sonuçlarınız temiz çıkacak Emir çok güçlü bir bebek ve annesinide öyle görmek ister. Dualarım sizinlekizlar emiri acile getirdik. beslenmiyor. gece agzi acik sekilde uyuyor. gunduz de uyurken kafasini oynatiyor hep nefes alip verirken. birkac gundur hic beslenmek istemiyordu. bugun hic beslenmedi.elini kolunu kaldiramiyor. kafasi kalkmiyor. saldı kendini tamamen. hep uyuyor.
bize dua edin nolur.
Sagol canimCanim 24 saat daha belirgin şekilde ama ara ara huysuzlugu devam etti sonrasinda
Canim allah senden de razi olsun dualarimiz emir ile.Allah yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifa ihsan eylesin Emir e.Sana da güç versin.İnşallah hemen ve kolay şekilde biter yaşadıklarınız.Bol bol insirah suresini oku dinle .Geçecek allahın izniyle.Ne olur dikkat et kendine.Keşke yanında olup destek olabilsem bunu gerçekten bütün kalbimle hissettiğim için söylüyorum. Ama biz burdayız.Haberlerini bekliyoruz.Allaha emanetsiniz.kizlar hepiniz cok sagolun. tel cekmiyor bulundugumuz yerde. arada yazabiliyorum.
zatürre baslangici gibi dediler ama bakiliyor daha.
kas hastaliklari acisindan da bakiliyor.ya nöroloji ya enfeksiyon bolumu hastaneye yatiracak gibi ama daha kesin bir sey yok.bekliyoruz. bol bol kan aliyorlar kuzumdan. oksijen destegiyle rahatladi ama. nefesi daha iyi ama solunum guclugu hala var. o yuzden beslemiyorlar.sadece sekerli tuzlu su veriliyor.
emirime dua edin,bize yeter. allah razi olsun hepinizden.
O benim emir kuzum. Hicbiseycigi yok onun inskizlar hepiniz cok sagolun. tel cekmiyor bulundugumuz yerde. arada yazabiliyorum.
zatürre baslangici gibi dediler ama bakiliyor daha.
kas hastaliklari acisindan da bakiliyor.ya nöroloji ya enfeksiyon bolumu hastaneye yatiracak gibi ama daha kesin bir sey yok.bekliyoruz. bol bol kan aliyorlar kuzumdan. oksijen destegiyle rahatladi ama. nefesi daha iyi ama solunum guclugu hala var. o yuzden beslemiyorlar.sadece sekerli tuzlu su veriliyor.
emirime dua edin,bize yeter. allah razi olsun hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?