2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

annem de bana ayaginin altina viks sür dedi hastayken ama belki zarari vardir diye surmemistim.

Ya hanımlar masallah yavrucaklara allah nazardan saklasın ne güzel yiyorlar. Pazartesi günü 6 aylik oldu tam ek gidaya başladık gerçi başlayamadık . Yemiyor çünkü . Ağzına ne verirsem tukurerek çıkarıyor. Yutmuyor hiç . Böyle bir şeyle karsilasan oldumu hiç . Ben çok heyecanlıyım ek gidada ama yemeyeceginj hiç düşünmemiştim . Nasıl asicam bunu

Canım bende irmiği pişirdim armutla ama hiç sevmedi. Sebzeleri blw ile yiyor. Tıkanıp kalıyorum ne versem diye. Sanki az veriyorum. Ama sebzeleri püre şeklindede sevmedi . Karışık yemiyor tek tek daha çok seviyor . Siz hamgi sebzeleri karştırıyorsunuz.?

Bende aşırıya kaçmak istemiyorum işte anne sütünü bırakmasın diye. Her istediğinde emziriyorum. Onun dışında da ara öğünlerde yoğurt minik parça meyveler veriyorum. Gerçi meyve sadece elma ve armut yedi. Muz kabız yapar diye korkuyorum. Siz hangi meyveleri veriyorsunuz?

Birde peyniri kendim yaptım tuzsuz. 2 gün sabahları verdim . Dün çok kustu acaaba ondan mı diye bugün vermedim

Neyle başlamıştınız ek gıdaya ? Yoğurt yemeyi çok seviyor oğlum ama çorba vs hiç sevmiyor. Belli olmuyor yani ne yediğine bağlı sevip sevmemesi. Ama ilk başta bormal tükürmesi. Bizimki hala yüzünü buruşturur :)

Patates puresi ile başlattım yemedi yogurt verdim yemedi bugün muz ezdim kendi sütüm le yumuşattim hem tadıda tanıdık gelir belki diye yok yine tukuruyor. Yani hiç yutmadi nerdeyse . Kaşığa ağzını açmıyor .

Muz elma armut ve avokado(ama avokado girdi mi karışıma pek sevmiyor:) ) biz muzu sütümle karıstırp verdgimiz icin kabız yapmazmıs dr öyle dedi,bir de armutta bagırsakları iyi calıstırıyor yani dengeliyor gibi.kabız yapar die düsünüyorsan arada kendi sütünle karıstırabilirsin.bir kac kez portakalda emdi:) ve bırakmak istemedi bıraksam bi dilimini yerdi valla :)
Bnde evde olsam emzirme agırlklı giderdim zaten evde olduğumda öğünleri azaltıyorum...

Daha yeni cnm,bizimki de ilk günler öyleydi yavas yavas alıstı... mesela bizimki pekmezi sevdi pekmez kattım bazılarına öyle aldı ve alıstı...yogurt sevmedi muzu sevdiginden icine muz katıp verdim sevdi sonra muzu cıkarttım sade yogurda alıstı.deneme yanılma yontemleriyle aşacagız artık bunları:)

Benimki de cok karışık yemiyor canım. Balkabağı 1 parça patates 1 küçük parça brokoli şu an tek yediği karışım. Tarhanayi seviyor. Tarhanaya balkabağı püresi koydum onu da sevdi ama havucun girdiği hiç bir şeyi asla yemiyor. Şimdi kiymali tarhanaya geçtik bakalım sevdi gibi

Muzu çok minik vermiştim bi ara sevmişti.
Emzirme ağırlıklı gidiyorum fakatt bazen vicdan yapıyorum ya yetmiyorsa diye . :)

Benim de ek gida konusunda desteg ihtiyacim var yogurtla basladim ama sevemedi bir turlu bjraz alisti gii bir tatli kasigi kadar hergun 3 gibi veriyorum oglen elma tatti once cok sevdi henuz uyku duzeni olmadigi icin oglene dogru kahvalti yapabiliyorum benimle birlikte yumurtanin ceyreginin sarisini veriyorum basta sevmedi bugn 3.gundu artik yiyiyor sevmeye basladi. yani oglene dogru yumurtanin ceyrek sarisi ogleden sonra yogurt aksam 7 gibi de ilk havuc ezip verdim onu da basta sevmemisti bir iki damla zeyrinyagi koydum dun aksam yedi. Bugun patates puresi deneyecegim ayni saatte ama kabizkigi da suruyor bir yandan ogunleri nasil arttirayim 3 ogun bir seyler tattirayim mi illaki bilmiyorum kafam karisik yine dis geliyor sanirim geceleri hic uyku yok boluk borcuk kestiriyoruz sadece isirmaya da basladi

Hastane odasından yazıyorum doktor yatış verdi çocuğum agla ağla bi hal oldu birinin sırasını istedim kadın nasıl bozuldu bir sürü söylendi doktor tabi bizi aldı ama çok zoruma gitti. Oradan biri diyor ki emZir yahu ben salak miyim bilmiyor muyum denemedim mi? Sonra gel 5 yerden delsinler damar bulamasinlar en son bağıran bir türlü susmayan çocuğumu aldım beraber tv izliyoruz dokunsaniz aglarim

Yaa çok geçmiş olsun canımm Allah şifa versin çabucak iyileşsin oğlun.
Üzme dengesiz insanlar için kendini. Çok bilirler herşeyi sanki onlar annesiymiş gibi emzir falan ... cahil için üzme kendni. Hastaneye yatış nedeni neymiş peki enfeksiyon mu.

canim dengesizler icin canini sıkma,lafini soyleyip gecseydin
bi de akil veriyorlar.
neden yatis verdi?
insallah onemli bir sey degildir.

gecen gun de ben oyle anlayissiz birine denk geldim. numaratorde bizim adimiz yazdi ve odaya girmeye gittik. o sirada da kadinin biri doktorla sira tartismasi yapiyor. esim de musade istedi,yanindan gecip odaya girmek icin. kadin doktoru birakti bize döndü. cok aceleniz var galiba dedi. ben de bebegim uyaninca agliyor,aglamadan hemen hallolsun diye dedim normal bir sekilde. kadin demez mi "sizin de bebekleriniz hep buralarda aglar zaten" diye
siz bir kadin ve belki de anne olarak nasil bu kadar anlayissiz olabiliyorsunuz hayret dedim girdim iceri.
kadinin kadina bunu yapmasini hic anlamiyorum,anlamayacagim da!!!
o yuzden kendini uzme. bebisin hemen iyilessin insallah.

Sağ ol canım inşallah iyileşir.Kontrol altında olsun dedi serum ve ateş düşürücü verdi tahlilleri yenileyecekmis.

Canim oğlum kucagimda oyle bir bağırıyordu ki laf söylemedim zaten ağlama moduna girmiştim iyice bende anlamıyorum aynı durumda olsam bende ağlarım çocuğuyla seve seve yer veririm.Muayenesinde bir şey yok diyor.Kontrol altında olsun tahlillerini tekrarlayalim dedi

Ya insallah onemli bir sey cikmaz canim hafif bir enfeksiyondur Allah yardimcniz olsun ...

Çokkk geçmiş olsun insanlık ölmüş malesef,herkes sadece çok bildiğini zannediyor. Kafaya takılacak şeyler değil bunlar boşver. İnşallah tüm tahlilleri temiz çıkar ve bir an önce evinize dönersiniz

kontrol altinda olsun daha iyi canim. insallah bir sey cikmaz ve evinize dönersiniz hemencecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…