2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
o ürün devrilmesinden ötürü mahkemelik oldu tasarım hatası vardı. şimdi değiştirmişler tasarımını ama bana yine de sağlam gelmiyor

Valla hiç kaza atlatmadık cnm (başka bir mama sandalyesinden düşmüştü :))). bir de bebek içindeyken bile rahat taşıyorsun mecbur kalınca. O açıdan da çok rahat.
ya evt ondan nasıl düştü ben anlamadım aklıma geliyor korkuyorum valla

cnm olay zaten o alacak elleyecek ağzına götürecek tükürecek bir miktar da yutacak hapur hupur yeme bekleme bu aylarda

Teşekkürler canım idrar şimdilik temiz kültürü bilmiyorum sanırım üst solunum yolu 2 gün ilaç kullanıp bir daha gideceğiz antibiyotik vermedi atesi şimdi yine yukSeldi öyle uykusuz mod on bu gecede iyi olsunlarda ya

evet su testler yapilsa bir an once de bir oh ceksem. tesekkurler canim. operim koklarim seve seve:)

naz ın tiroid degerlerine bakiliyor mu canim? cok onemliymis. ozellikle de bizim gibi hap kullanan annelerin bebekleri icin.
Sen ilaci kullaniyomusun canim ? Ben biraktim dogum yaptim yapali hic kullanmadim insaAllah etkilenmemistir cocuk ya hic baktirmadimda tiroidine bu ay kontrole goturecem ozaman isteyimde tahlil yapsinlar iyiki hatirlattin tamamen aklimdan cikmis

Sen ilaci kullaniyomusun canim ? Ben biraktim dogum yaptim yapali hic kullanmadim insaAllah etkilenmemistir cocuk ya hic baktirmadimda tiroidine bu ay kontrole goturecem ozaman isteyimde tahlil yapsinlar iyiki hatirlattin tamamen aklimdan cikmis

bana da dogumdan sonra 50lik icersin demisti ama ben ihmal ettim
hic tahlil de yaptirmamistim. gecen ay gittim en son. baktirdim.
2.5 civariydi tsh. iyi dedi doktor. ilaca gerek yokmus.insallah yanlis bir sey yapmadik icmemekle
baktir sen de canim,daha fazla gec kalma.

ya evt ondan nasıl düştü ben anlamadım aklıma geliyor korkuyorum valla
tepsi tam oturmamış canım, babam da bir anlık dalgınlık heralde, bağlamamış kemeri. Çocuk tepsiye yüklenince uçtular beraber. Allah korusun, titriyorum hala hatırladıkça :)

Geçmiş olsun cnm. Arkadaşlar da yazmış zaten, enfeksiyon var demek ki, ona göre ilaç verir, hemen toparlanır kuzucuk inşallah.

Bizim de kan testlerimiz yapıldı, eko çekildi, ikisi de iyi çıktı çok şükür. Uzun süreli ve/veya sık solunum yolu hastalıklarında boyun damarlarına da bakıyoruz dedi kalbine bakan doktor. Onda da sorun yokmuş. Sadece ter testimiz kaldı çok şükür.. ama onun da normal çıkmasını bekliyorum dedi kendi doktorumuz. Allah kimseye çaresiz dert vermesin, çocuğunun en ufak testini tahlilini bile eli yüreğinde bekliyor insan.. mümkün olsa dünyayı vereceksin ağızlarından çıkacak kısacık bir “normal” kelimesi için

Selamlar,

Öncelikle B bursa_83 canım çok geçmiş olsun , okudum ama yazamadım bi türlü, o kadar yoğun ve yorgunum ki sürekli..
Çok zor günler geçirdin ve hala da geçiriyosun. Allah yardımcın olsun, ama inş. önemli bişe çıkmıycaktır.Çıksa da artık günümüzde herşeyin bir çaresi var çok şükür.Kalbini içini hep olumlu düşüncelerle doldurmaya çalış. Biliyorum en zoru bu ama Emir e en iyi gelicek şey de bu bence. Sen onun ışığı ol, onun için parla. Zaten elinden gelenin de fazlasını yapıyorsundur eminim.Senden güç alıcak oğluşun ve herşey yoluna giricek.

Sen çok tatlısın ve güçlüsün:) Oğluşun da öyle:)Kendine çok ama çok iyi bak
Seviliyosun

yazmıycam dedim ama hala tarafsız çok sevdiğim insanlar var burda:)
Kırgınım.
Bir tarafa malum.. Haksız yere beni suçlamasından. Ondan daha da çok tehditkar ve çirkin sözlerden
Diğer tarafa benim olmadığımı bildiği ve çok zor durumda kaldığım halde çıkıp da beni aklamamasından.
Bu da bu kadar...
Eser de yine yazmazsam bu yazı burda dursun bari diye.
Altına yorum yapılmaması ricasıyla.
Konuyu açmıyorum , suya yazı yazıyorum sadece
Sevgiler,

Çalışan anneler napıyosunuz?nası gidiyo
Benim iyi diil ya,
Sütüm de çok azaldı,
Zaten çok çıkmıyodu 2 -3 sağım yapabiliyorum 180-200 toplamda ancak buluyodum, Dün 120yi toplamda ancak gördüm.
Yaman da saolsun saat başı kalkıyo, sabaha karşı kaldır emzir koy yerine ağlasın dik yokuşu çık servise bin, akşam Bade yi al koştur koştur anneme git Yaman ı emzir toparlan eve git. Çocuklarla bi yarım saat ilgilenebilsem şükrediyorum.Çünkü yemek ısıt ye yıka uyut derken hiç bişeye zaman yok. Yatırdıktan sonra Yaman ağlamazsa yemeğimizi ve yemeğini yapabiliyorum Yaman ın.Hepsini anneme taşı bunların hepsini aklında tut geri getir o kadar sıkılıyorum ki.
Badede de aynıydı ama şimdi ne gücüm ne sabrım var.
Yaman 2 ana 2 ara öğün olarak besleniyo bu arada 6 aylık olduğundan beri. Genel prensip blw. Fakat öğle yemeği kıymalı etli bir sebze yemeği ve onu biz yediriyoruz tabiki. Dr da bu şekilde yönlendirdi zaten.
Sabah kahvaltımız var.Annem muhtemelen eline vermiyordur ama ben omlet yapıp şerit şerit eline kesip veriyorum.(Yumurtayı ilk günden beri tam olarak kullanıyoruz. Artık sarısı beyazı görüşü değişti dedi dr umuz) Tuzsuz dil veya kaşar, tuzsuz zeytin tahin pekmez evde yaptığım tam buğday ekmeğini yiyo.
Arada yoğurt (kaşıkla eline veriyorum.)
Öğle kıymalı etli sebze yemeği, veya geçen gün köfte yaptım yanında kereviz yemeği vardı mesela.
Arada meyve blwyle
Ve her öğünden önce annem sütünü vermeye çalışıyo ama çok az içiyo.
alıştırma bardağıyla içmedi, biberona döndük onla da çok az içiyo.
Kilo da almadı gibime geliyo.İşten gelince full emsin diye kaşık maması veya muhallebi de vermiyorum. (Zaten bizim dr çok kızıyo da ben biraz toparlansın diye istiyodum
Hastalıklar aynı.Bade hasta oldu Yaman a geçti, İkisi de sümüklü şu an. Tek dileğim Bade nin kulağına vurmasın, Yamanın da ciğerlere inmesin.
Mayısı bekliyorum, güzel günler gelicek inş.

bizimki de alınan şeylerin pahalılığından şikayetçi surekli. Söylenip duruyor. Sizin aldığınız markanın bir de salıncaklı modeli bar onu denediniz mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…