2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doktordan geldim şimdi değeri dusuk buldu dış gebelik olabilir filan dedi iki gün sonra tahlili tekrarla eğer yükseliyordu 10 gün sonra gel dedi insallah dış gebelik değildir
canım sadece degeremi baktı...ultrasona girdinmi...kaç haftalik şimdi bebeğin...
gonluenu ferah tut....

canım sadece degeremi baktı...ultrasona girdinmi...kaç haftalik şimdi bebeğin...
gonluenu ferah tut....
Vajinal usg yaptı ama henüz çok küçük olduğu için goremedi girmesi için değerin 1500 olması lazim mis değer 32 yükselmesini beklicez

Bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim henüz çok ufak 32 testin değeri 4 doktora randevu var iki ay önce dusuk yapmıştım insallah sağlıklıdır
Ibende iki ay once düşük yaptim simdi hamileyim 5haftalik bel ve kasik agrisindan baska bir sorun yok simdilik inşallah sendede bir sorun olmaz cnm

Bugün kan testinde hamile olduğumu öğrendim henüz çok ufak 32 testin değeri 4 doktora randevu var iki ay önce dusuk yapmıştım insallah sağlıklıdır
Ibende iki ay once düşük yaptim simdi hamileyim 5haftalik bel ve kasik agrisindan baska bir sorun yok simdilik inşallah sendede bir sorun olmaz cnm

dayanamadım takvimi yaptım rabbim inşallah devamlılıgını saglar
Allahımın izniyle saglıcakla olur cnm merak etme..diyorum ya bu yeni moda başlangıc dış gebelik deniyor hep hic aileler düşünülmüyor..deseler ya hamile olabilirsin degerler onu gösteriyor bi 10 gün sonra gel netleştirelim diye!! Yok yani saglıklı bebeği stresten düşürcekler töbe yarabbim..

merhaba hanımlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse sizinleyim bir kızım var 8 yaşında onuda burada 2009 nisan anneleri grubunda büyüttüm karnımda da doğumundan sonra da umarım hepimiz için güzelliklerle dolu 9 ay geçiririz birlikte

bel ve kasık agrısı narazıyım kanama olmasın yeter tutunsun bebişlerimiz inşallah
Bende ilk dusukten sonra bunlara raziyim yeterki sag saglim kucagima alayim evet önemli olan kana inşallah olmaz ilkinde benim az olmustu sonrada kalbi durdu inşallah güzel haberler verirsin cnm

Kızlar bisey sorcam yine :)) karın bölgenzde hafif sancılar özellikle kasiklarinizda. Ve ilişki sonrası agriniz oluyor mu bana yardımcı olursanız sevinirim

Ben ilk evde test yapmıştım sonra beta hcg baktirdim evdeki testte çıkışta kanda ki değer çok düşük dedi büyük ihtimal düşer bu bebek dedi. Önce canım sıkıldı sonra dedim ki onu Allah bilir dedim dikkat ettim kendine ani hareket falan yapmadım folik asit muntazam kullandım 2 gün sonra 2 katından daha yüksek çıktı sonucum. Bugün de gittim kese göründü hatta kalp sesi bile var dedi doktor biz duymadık ama görüntü de vardı kalp atimlari. Tabi o ilk gittiğim doktora gitmedim bi daha. Kızlar demek istiyorum ki moralinizi bozan doktorla devam etmeyin imkanınız varsa değiştirin daha yolumuz uzun siz yapmanız gerekeni yapın kuzucuklar sizinle kalicaktir inşallah

Kabizlik sorunu icin activia yogurt yesem cozum olurmu acaba? İnternetten arastirdim hamilelikte yenilebildigi yaziyor ona da tam emin olamadim.

biz seninle ayni gun bebeklerimizi kucagimiza alacagiz inşallah :)

Kasık ağrısı bendede başladı hafif hafif kabızlık için bol posalı gıdalar al dedi doktorum bu arada bugün ikiz annesi olacağımı öğrendim darısı tüm isteyenlere

Kasık ağrısı bendede başladı hafif hafif kabızlık için bol posalı gıdalar al dedi doktorum bu arada bugün ikiz annesi olacağımı öğrendim darısı tüm isteyenlere
Kasık ağrısı bendede var belimde ağrıyor gözün aydin rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eder ikisinide inşallah

Kizlar bende ikinci bebegime hamileyim ama bendede hamilelik takvimi çikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…