• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sagolun kizlar zaten sonucu ogrenince doktordan raporlari vs aldik baska bi doktor bulmak icin..pazartesi gunu tahlil vericem inseallah guzel sonuclar olur..gercekten kizlar doktor cok onemli hele ki boyle hassas bi konuda anne ve bebek yani biraz daha yumusak olmalilar zaten stres oluyor insan..Allah karsimiza anlayisli tecrubeli doktorlar cikarsin..amin
Ne manyak dr mis o... benim bdt 2 agustos senle aramizda 23 gun var ben daha keseyi ve yolk kesesini gecen carsamba gunu gordum... dur bismillah...kalp atisina da pzt icin cagirdi 3 haftadan fazla var aramizda ;)

Ne manyak dr mis o... benim bdt 2 agustos senle aramizda 23 gun var ben daha keseyi ve yolk kesesini gecen carsamba gunu gordum... dur bismillah...kalp atisina da pzt icin cagirdi 3 haftadan fazla var aramizda :KK66:
Aynen canim sinir etmisti baya aglamistim eve gelince..ayy masaallah canim saglikli sekilde kucagina alman nasip olsun :) uzulmuyorum artik stres yapıyordum baya ama toparladim kendimi tabi yine de insan dusunuyor ama yuregim agzimda olarak arastirma yapmiyorum :)

Merhaba kızlar nasılsınız mide bulantılarınız başladımı
Ben de yok mide bulantısı. Hafif bel agrısı var sadece şükür ki. O da olmasa kimse inandıramaz beni hamile olduğuma:KK48: he bir de sürekli bir tuzlu birşeyler yeme isteği. Sizin ki başladı mı acaba

Ne güzel inş hep böyle gider bulantınız olmaz benim başladı bulantı kusma hafif kasık ağrısı inanılmaz göğüs hassasiyeti

Benimde bat günüm bugün hala gelen giden yok bi ümitleniyim diyorum ama 1 hafta beklemek lazım usg için nasıl geçicek bilmiyorum 6 ay öncesinde boş gebelik geçirdim her hafta doktordaydım bi umut kalp atışı için Rabbim ol demeyince olmuyor

Bende bos gebelik sonucu düzensiz kese kurtaj oldum seni çok iyi anlıyorum . ama bak bu gebeliğimde kese bOS değil. tekrarlayan bişey değil içini serin tut .

Bende bos gebelik sonucu düzensiz kese kurtaj oldum seni çok iyi anlıyorum . ama bak bu gebeliğimde kese bOS değil. tekrarlayan bişey değil içini serin tut .
İnşallah canım sağolasın .Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sana ve hepimize

Günaydııın :) Bu gaz sancısı öldürmez beni umarım :) çare bulanlar var mı? Benim zaten hep var ama hamilelikte tavan yapıyor :(

Benim de başladı bulantilarim, seviniyorum cidden :halay:

mrhba .. inşaallah ağustos annesi olmaya adayım yarın ki kontrolde de sonuçlarım ii çıkar inşaallah hamilesin dedi doktrm ama keseyi görene kadr tedirginim
bişey soucam kasıklarımda gaz sancısı gbi batma tarzı ağrı oluyor hafiften belime vuruyor normal mıdir?

Kahverengi lekelenme kirmiziya dondu kizlar bu gebelik nasip olacak mi bilmiyorum hayirlisi..peceteye silince baya geldi sanki adet olacakmisim gibi sanki yarin tahlil olacaktim meraktayim..Mevlid gecemiz mubarek olsun bu gecenin hurmetine Rabbim dualarimizi kabul buyursun amin..

mrhba .. inşaallah ağustos annesi olmaya adayım yarın ki kontrolde de sonuçlarım ii çıkar inşaallah hamilesin dedi doktrm ama keseyi görene kadr tedirginim
bişey soucam kasıklarımda gaz sancısı gbi batma tarzı ağrı oluyor hafiften belime vuruyor normal mıdir?
Canim hayirli olsun kendini zorlama hicbir sekilde agir kaldirmak bir yere uzanip bisey almak gibi dikkat et kasik agrisi genelleme cogu hamilede var sanirim endiselenme sen :)

Merhaba guzel anne adaylari kandiliniz mubarek olsun oncelikle.. bende insallah Ağustos annesi olucam şimdiden çok güzel bir duygu.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..:KK46::KK200:

Kızlar bişey dicem bel ve sırt ağrısı çeken var mı sırtım batıyor sanki belim de ağrıyor normal mi ?

aynılarını yaşıyorum,normalde de sırt ağrım olurdu ama şimdi çok çabuk oluyor ve de çok çabuk yoruluyorm
Canim benim belimde de hafiften agri var

Benim belimde de hafiften agri oluyor azicik ayakta kalsam hemen harekete geciyor..sirt agrisi desen normalde de yasadigim icin onu saymiyorum :)

aynen...

Ay kızlar nasıl havaya girdiysem doğum için hastane falan bakmaya başladım :))) nasıl geçicek 8 ay bilmem :)))
:KK48::KK48:

Bebekler beslenir elbette ama kendimiz için sağlıklı değil. Ben de aynı hisle uyanıyorum. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Öğlen anca kahvaltı yapıyorum. Ama akşama doğru açılıyor iştahım. İlk hamileliğimde de başta öyleydi ama üç ay kadar sonra sabahın köründe kahvaltı yapmaya başladım :) sabah iştahsızlığı normal deniliyor başlarda; geçer inşallah yine. Bebişler minicik şimdi zaten :) ilk üç ay kilo almaya bile karşı doktorlar. O yüzden çok yemekten ziyade doğru besinleri tüketmek daha önemli. Kemikler için de sütü ihmal etmeyin. Ben hep laktozsuz içiyorum. Hem tadı güzel hem de gaz yapmıyor :)

galiba bende de sabah iştahsızlığı var zoraki yiyorum hele çok sevdiğim yumurtayı bile
öğleden sonra hele akşam iştah kabarması yaşıyorum adeta

Biz 6 + 3 de karından kalp atışını duyduk dün :)
gözünüz aydın hayırlı olsun,darısı bizlere inşallah

Ben de yok mide bulantısı. Hafif bel agrısı var sadece şükür ki. O da olmasa kimse inandıramaz beni hamile olduğuma:KK48: he bir de sürekli bir tuzlu birşeyler yeme isteği. Sizin ki başladı mı acaba
mide bulantım yok ama tuzlu yeme isteğini bugün ben de farkettim kendimde

Merhaba guzel anne adaylari kandiliniz mubarek olsun oncelikle.. bende insallah Ağustos annesi olucam şimdiden çok güzel bir duygu.. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..:KK46::KK200:

aminnn,Rabbim herkese yaşatsın hakikaten:KK200::KK200:

cümleten hayırlı kandiller,bu gecenin hürmetine yavrularımıza sağlıcakla kavuşalım inşallah

Back