2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bişey dicem bel ve sırt ağrısı çeken var mı sırtım batıyor sanki belim de ağrıyor normal mi ?
Sırt agrısı karın ve göğüsler büyümeye başlayınca başlar genelde agırlık merkezi değiştiği için. Ama bel agrısı gayet normal canım

Canim benim belimde de hafiften agri var

Benim belimde de hafiften agri oluyor azicik ayakta kalsam hemen harekete geciyor..sirt agrisi desen normalde de yasadigim icin onu saymiyorum :)
Normal galiba oğlumda olmuştu aslında ama insan endişeleniyor pazartesi salı dr a gitcem sanırım :)

Sırt agrısı karın ve göğüsler büyümeye başlayınca başlar genelde agırlık merkezi değiştiği için. Ama bel agrısı gayet normal canım
Sırtım o zaman üşüttüysem belki ondan olabilir..

Oğlum da olmuştu bu ağrılar ama oğlumdan önce düşüklerim olduğu için korkmuyor değilim

Ay kızlar nasıl havaya girdiysem doğum için hastane falan bakmaya başladım :))) nasıl geçicek 8 ay bilmem :)))

Sırtım o zaman üşüttüysem belki ondan olabilir..

Oğlum da olmuştu bu ağrılar ama oğlumdan önce düşüklerim olduğu için korkmuyor değilim
Korkacak birşey olduğunu sanmıyorum canım.sırt agrılarınında gebelikle ilgili olduğunu sanmıyorum. Ama benim ilk bebeğimle ilgili aklımda kalan tek şey o dayanılmaz sırt asrılarımdır. Tabi ilerleyen zamanlarda.

arkadaslar ben ne desem boş demek istedim yani ben sana içme desem içmeyecekmisin senin vicdanın senle alakalı demek istedim ,evladını anneden baska kimse dusunemez. eger cok tiryakiysen gunde 4 tane iç yani fazla kullanma. ben sabah kalktıgımda kahve sigara yapan bir insandım. ögrendim gebeliğimi midem bulanmıyordu daha yaktım sigarayı içime cekerken cok rahatsz oldum. dedimben bu cocugu cok istedim Allah yolun basına getirdi yola devam ederken sigara içmemeliyim en azından ilk uc ay cok önemli organ gelişimi için . ama ilerki zamanda canın cok ceker kahvenın yanında içersin arada bir okadardan bişey olmaz , mesela benim akrabam sigaraya aş erdi ve yakın arkadasım aş erdi , su an hala ileride cocukta kronik astım falan cıkar mı diye tırsıyor.
ayy ben dayanamam o kadar.ilk bebek benimki çok heyecanlıyım. kaç haftalıkken görünür
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .benim 4+2 de kese ve4 gün sonra yolk sac göründü sanirim

Yüzyüze iletişim olmadığı için yanlış anlaşılmalar olabiliyor canım. Dediğin gibi anneden fazla kimse düşünemez yavrusunu. Farkına varmadan yanlış kelime seçmiş ya da kırmış olsan bile art niyetsiz ve bebişlerin sağlığı için söylediğini bildikten sonra gerisi çokta önemli değil .

Bebekler beslenir elbette ama kendimiz için sağlıklı değil. Ben de aynı hisle uyanıyorum. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Öğlen anca kahvaltı yapıyorum. Ama akşama doğru açılıyor iştahım. İlk hamileliğimde de başta öyleydi ama üç ay kadar sonra sabahın köründe kahvaltı yapmaya başladım :) sabah iştahsızlığı normal deniliyor başlarda; geçer inşallah yine. Bebişler minicik şimdi zaten :) ilk üç ay kilo almaya bile karşı doktorlar. O yüzden çok yemekten ziyade doğru besinleri tüketmek daha önemli. Kemikler için de sütü ihmal etmeyin. Ben hep laktozsuz içiyorum. Hem tadı güzel hem de gaz yapmıyor :)

canim ben alttan bakılmasını istemiyorum ya. bekleyecem o yüzden.kalp atışları ne zaman duyuluyor

Biz 6 + 3 de karından kalp atışını duyduk dün :)

Son aylarda oluyor evet daha çok..
İnşallah sorunsuz olur herşey teşekkür ederim

Ya hic korkma ne dış gebeliği bu doktorlarda yeni moda oldu insanı daha strese sokuyorlar..Allahın izniyle hic birşey olmaz ..Hayırlı olsun

Ya hic korkma ne dış gebeliği bu doktorlarda yeni moda oldu insanı daha strese sokuyorlar..Allahın izniyle hic birşey olmaz ..Hayırlı olsun
Allah razi olsun canim doktor zaten cok soguk biriydi ilk kendisi gebelik bana gore yok dedi 2.sik olarak rahim kanseri olabilir dedi 3.sik olarak da dis gebelik olabilir dedi..esimde ilk once tahlil yaptiralim gebelik var mi yok mu diye dedi ertesi gun sonucu aldigimizda cok sevindim ama doktorun ihtimalleri gercekten moralimi altust etmeye yetti.. Sadece dualarla rahatliyorum Rabbim herseyin sahibi umidim O..

Lütfen en kısa zamanda kendine yeni doktor bul ..hamilelik uzun sürec bunla devam edilmez ciddi hasta eder insanı..inan bende ilk hamileliğimde neler yaşadım ..5 3 ken senin gbi göremediler bu kesin dış gebe dedi birazda tez canlıymısım deli gibi hemen görüntüleme merkezleri varya 4 boyutlu olan onda gördüm vajinal olarak Ama 1 gün boyunca ne agladım..sen yaşama aynılarını o bebek saglıcakla gelicek inş..

Canım o dr a gitme. Seni rahatlatan başka bir dr a git. Degerin cok normal. Kahverengi ve pembe kanama yerleşme kanamasidir. Kırmızıya dönerse sıkıntı. Simdiden tebrikler. Cok takılma soylenenlere

ne saçma doktorlar var ya. Lütfen belli olmadan kendinizi ve bebeğinizi sıkıntıya sokmayın.

Sagolun kizlar zaten sonucu ogrenince doktordan raporlari vs aldik baska bi doktor bulmak icin..pazartesi gunu tahlil vericem inseallah guzel sonuclar olur..gercekten kizlar doktor cok onemli hele ki boyle hassas bi konuda anne ve bebek yani biraz daha yumusak olmalilar zaten stres oluyor insan..Allah karsimiza anlayisli tecrubeli doktorlar cikarsin..amin

Benimde bat günüm bugün hala gelen giden yok bi ümitleniyim diyorum ama 1 hafta beklemek lazım usg için nasıl geçicek bilmiyorum 6 ay öncesinde boş gebelik geçirdim her hafta doktordaydım bi umut kalp atışı için Rabbim ol demeyince olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…