- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
Yok canm nerdeee yok öyle birisi. Ve kizim bana çok düşkün döneminin getirdiği birşey mi bilmiyorum ama sürekli anne anne.tabiki varlığına çok şükrediyorum onun gülüşü bakışı öpmesi terapi gibi ama uykusuzluk artık yorar oldu. Yazık onunda canı aciyor anlıyorum ama iste ne bileyim gerçekten zor. . Evdeysem illa arıyor yokluğumu. Ama babası dışarı alıp götürdü mu sesi çıkmaz.gündüz tutturmasina yapışık ikiz olmasına alıştım artık. Ama az uyusa biraz uyusa. Inan gündüz yatağın dedim uyuttugumun 35. Dk si kalktı. Geri uyuttum o arada bende yatayin diye epeydir ilk defa yatağa girdim.25dk sonra kalktı . Çok zorr cook yinede çok şükür. Annelik o kadar çok şeyden fedakarlık etmekmis ki yaşamayan gerçekten bilmiyor.allah kolaylık versin tatlım. Ama sen şimdi böyle söyleyince birden kendimi senin yerine koydum ve çoook zor. Bende çocuk yok ona rağmen yorgunluktan ölüyorum ve sürekli uyumak istiyorum. Sen bir de çocukla ilgileniyorsun. Gerçekten bu yüzden ana hakkı ödenmiyor işte. Yardımcı olacak biri varsa belki bir iki gün yanına gelip yardımcı olsa sen de dinlenirsin.
İlk bebeği olanlara kesinlikle tek tavsiyem uyuyun ne kadar uyursaniz fazladan uyuyunn. Bir daha geri gelmiyor bu günler.
Ne kadar güzel yaa. Keşke bizimkide yatsaaKızım 6 yaşında gunduzleri isim olmadığında onu da alıp yatıyorum kızı da uykuya iyice alıştırdım:)))))
Hiç bişey yiyemediniz mi diğer hamilelikte 5 ay boyunca bebeğin sağlığı nasıldı peki.Iyi aksamlar herkese, kasik ve bel agrisi gecen haftaya kadar bendede cok siddetliydi. birden azaldi . ancak mide bulantilarim son hiz devam diğer gebeliklerimde 5-6 kilo verirdim. 5 ay aç gezerdim. bunda simdilik yiyip bulanti çekiyorum. insallah ilerlemez. rabbim hepimize yardimci olsun. soda zencefil cok rahatlatiyo tavsiye ederim.
Evet kaşık ağrısı bende de devam ediyor, hatta oturma ve yatma pozisyonuma göre bazen sancı giriyor. rahim genişliyor tabi, bu sancılar bebekle birlikte devam edecek muhtemelen, sonuçta ufak bir armut büyüklüğündeki rahmin şuan portakal kadar ve bebişler büyüdükçe kocaman olacak
Bende de var kasık ağrısı gece uykudan bile uyandırıyor bazen tuvalete koşuyorum bişey mi
Var diye ağrı sancı hissettiğimde bi müddet uzanmaya çalışıyorum rahatlatıyorum kendimi inşallah kolayca atlatıcaz bugünleri hep beraber
Ahh bel ağrısını söylemeyi unuttum belimde çok ağrıyor geçecek inşallahBende bel agrisi var hic geçmiyor migdem ve basimda hergün ağrıyor
Bizde 6 kardeşiz birbirimize çok duskunuz kardes ne demektir cok iyi bilirim. Benimde hayalim hep 4 cocuktu once hep kizim olsun istersin allaha şükür kizim oldu suan 2 yasinda. Sizin ufaklik kac yasinda. benim kizim hic dede nedir bilmedi ikiside rahmetli cok istiyorum bi oglum olsun iki dedesinin adida ali ismide ali olsun nasio artık rabbim hangisini verdiyse hepsi evlat. 1 ay sonra öğrenirim doktoeum soylerse tabi. Bunda farkli hissediyorum insallah bakalım nasibimde ne varsa artık
Bizde 6 kardeşiz birbirimize çok duskunuz kardes ne demektir cok iyi bilirim. Benimde hayalim hep 4 cocuktu once hep kizim olsun istersin allaha şükür kizim oldu suan 2 yasinda. Sizin ufaklik kac yasinda. benim kizim hic dede nedir bilmedi ikiside rahmetli cok istiyorum bi oglum olsun iki dedesinin adida ali ismide ali olsun nasio artık rabbim hangisini verdiyse hepsi evlat. 1 ay sonra öğrenirim doktoeum soylerse tabi. Bunda farkli hissediyorum insallah bakalım nasibimde ne varsa artık
Ay Ne güzel anlatmışsın, ben de turşu olsun, acı olsun, sürekli yiyorum tatlıekmez canım hiç ama bildiği peynir ve tosta aşeriyorum. Erkek mi oldu seni. Bu belirtiler sonrasında yani?
İlk bebeği olanlara kesinlikle tek tavsiyem uyuyun ne kadar uyursaniz fazladan uyuyunn. Bir daha geri gelmiyor bu günler.
canim bu annelik duygulari ve kaybetme korkusu...kaygi bozuklugu yapıyor bizde...dogana kadar hatta dogduktan sonra lohusa likta da devam edecek bu kabuslarSurekli kabus göruyorum sizlerde de oluyor mu? Bilinc alti ruyasi midir nedir dun de elimde kanli pecete ile dr a gidiyordumhic tanimadigim bir dra ustelik...inşallah gebelik hormonlarindandir....
canim allah hayirlisini versin...kimine ugrastirmadan veriyor bebeği o sa kiymet bilmez...kiminede senin gibi meşakkatli ....insallah allah sabrinin karşılığında nur topu gibi saglikli bir evlat verir kucağına...sende bebeginde huzurla gecirun bu donemi insallah...Haftaya carsamba ikili test... bir hafta sonrasinda da serklaj ameliyatim olacak onun stresine girdim simdiden... az bir ihtimal olsa da bu operasyonun riskleri var. Enfeksiyon kapmamam lazim bir de dogumu tetikleyebiliyor. Allah im esirgesin... ameliyat gunu sizden bolca dua isteyecegim buradan yazip
bende senin gibi oldum pazar günü... hemen hastaneye gittim...acile.... bebek iyiymiş şükür...İyi akşamlar kızlar haftalardır bulantı ve kusma yaşıyodum tatlı yemek görmek bile gelmiyordu içimden herşeye kokulara kocama bile kokusundan rahatsız oluyorum şu bir kaç saattir nescafe içtim tatlı bişeyler istedi canım ve yiyebildim bulantı kesildi tedirgin oldum arada böyle ii olmak normal mi acaba kızımda doğurana kadar kustum bulandım bu kadar erken bitmesi normal mi ya geçen salı gittim doktora herşey normaldi böyle olan var mı hiç aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?