2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok canm nerdeee yok öyle birisi. Ve kizim bana çok düşkün döneminin getirdiği birşey mi bilmiyorum ama sürekli anne anne.tabiki varlığına çok şükrediyorum onun gülüşü bakışı öpmesi terapi gibi ama uykusuzluk artık yorar oldu. Yazık onunda canı aciyor anlıyorum ama iste ne bileyim gerçekten zor. . Evdeysem illa arıyor yokluğumu. Ama babası dışarı alıp götürdü mu sesi çıkmaz.gündüz tutturmasina yapışık ikiz olmasına alıştım artık. Ama az uyusa biraz uyusa. Inan gündüz yatağın dedim uyuttugumun 35. Dk si kalktı. Geri uyuttum o arada bende yatayin diye epeydir ilk defa yatağa girdim.25dk sonra kalktı . Çok zorr cook yinede çok şükür. Annelik o kadar çok şeyden fedakarlık etmekmis ki yaşamayan gerçekten bilmiyor.

Hiç bişey yiyemediniz mi diğer hamilelikte 5 ay boyunca bebeğin sağlığı nasıldı peki.
Serum falan aliyormuydunuz.
Ben de çok kusuyorum korkuyorum bebeğe bişey olacak diye.
Zencefili nasıl kullaniyorsunuz

Bende bel agrisi var hic geçmiyor migdem ve basimda hergün ağrıyor
Ahh bel ağrısını söylemeyi unuttum belimde çok ağrıyor geçecek inşallah
Benim 3. Bebisim olacak Rabbim izin verirse biri 4 diğeri 1 yaşında kuzularım
Ve çalışan bir anneyim üstelik gurbettteyim
İlk hamileligimde boş boş yatmayı özler oldum şimdi yarım saat kestiremiyorum
Anne olmak hem çok güzel hem çok zor ama Rabbim kolaylığını veriyor bir şekilde

Kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu olan var mı doktor bana vagi-hex diye bi fitil yazdı kullanıyorum günde bir tane
Gece tuvalete kalktigimda inanılmaz akıntım oluyor bi de her kullandigimda bi yanma oluyor iyileşiyor mu bilemiyorum yaa korkuyorum bi yandan da birsey olmaz inşallah

Benim oğlum tam 4 yaşında

Benim oğlum tam 4 yaşında. Hakkımızda hayırlısı. Sağlıklı olsunlar da gerçekten önemli

Ay Ne güzel anlatmışsın, ben de turşu olsun, acı olsun, sürekli yiyorum tatlıekmez canım hiç ama bildiği peynir ve tosta aşeriyorum. Erkek mi oldu seni. Bu belirtiler sonrasında yani?

Erkeğe benziyor dedi doktorum. Ama çok erken dönedebilir dedi. Ay evet bende tosta bi düşkün oldum bu ara.

Selam kızlar ikinci gebelikte hareketler daha çabuk hissedilir diyorlar 3. Gebeliği olanlar ikincide kaçıncı haftada hissetiniz ilk henüz erken ama merak ettim

İlk bebeği olanlara kesinlikle tek tavsiyem uyuyun ne kadar uyursaniz fazladan uyuyunn. Bir daha geri gelmiyor bu günler.

Evet sonra çocuk uyusa bile merak edip bakıp durmaktan kuş uykusuna dönüyo uykular
Bu da en iyi ihtimal tabi Allah'ım çok zor gerçekten çocuk büyütmek ama dünyanın en tatlı şeyi onlar. Bazen oğluma diyorum ki sen var ya bu kadar tatlı olmasan yanmıştın çok kızardım sana ama gözlerine bakınca sinirim geçiyo
Gülüyo pis pis

Surekli kabus göruyorum sizlerde de oluyor mu? Bilinc alti ruyasi midir nedir dun de elimde kanli pecete ile dr a gidiyordum hic tanimadigim bir dra ustelik...inşallah gebelik hormonlarindandir....
canim bu annelik duygulari ve kaybetme korkusu...kaygi bozuklugu yapıyor bizde...dogana kadar hatta dogduktan sonra lohusa likta da devam edecek bu kabuslar

canim allah hayirlisini versin...kimine ugrastirmadan veriyor bebeği o sa kiymet bilmez...kiminede senin gibi meşakkatli ....insallah allah sabrinin karşılığında nur topu gibi saglikli bir evlat verir kucağına...sende bebeginde huzurla gecirun bu donemi insallah...

bende senin gibi oldum pazar günü... hemen hastaneye gittim...acile.... bebek iyiymiş şükür...
aksama doğru tekrar başladı bulantilar

Günaydın hanımlar
Dün gece tanımadığım bir dr a gitmişiz. Bebeği usg de görür görmez erkek olduğunu anlıyorum. Bu ara cinsiyet tahmininde nub ve skull teorilerini fazla okuyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…