2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ben bi kaç kere verdim sanki emziği çıkardıktan sonra mememi verince tutamaz oluyo memeyi oyüzden kestim emzzik vermeyi ama sürekli yapışık halde memeye bu sıcakta çok zoroluyo vermeyi düşünüyorum Sende de meme emmesini etkiledi mi
Memeyi erken bırakmaya bile etki ediomus canım emzik. Benim arkadaşım gece vermeye başlamıştı emzik kızı gece emmeyi azalttı emzikten sonra kilo alimi azaldi

günde 3 damla veriyorsun canım

Bize hergün 3 damla dediler cnm sanırım 1 yaşına ka dar devam ediliyo[/

Ben kullaniyorum gunde 1 dega uc damla ama cogu memnun degil kullanmiyormus galiba bi arastir canim

Sağolun kizlar neden memnun değiller Yan etkileri mi var?

Kizlar benim bebis dogru duzgun kaka yapmiyor cis de oyle boyle...
az yapmasi normal mi..
isal gibi sulu ve mini minnak kaka ypiyor..
az yapmasi normal mi..

Canim muhtemelen bebisin doymuyo? Yemesi nasil

az yapmasi normal mi..

Anne sütü alan bebeklerin kakasi zaten sulu olur canim normal.kilo alımı nasıl peki

Memeyi erken bırakmaya bile etki ediomus canım emzik. Benim arkadaşım gece vermeye başlamıştı emzik kızı gece emmeyi azalttı emzikten sonra kilo alimi azaldi

Canım bende emzik karşıtı biriyim lakin Benim kuzu durmayın iki emzik denedim almadı,sonrada dedim iyi ki almamış böyle belki çok yoruluyorum ama hersey onlar için. Geçicek bugünlerde inşallah

Kakası az oluo canım az az kaç kere yapıo günde o önemli
3-4 kere yapiyor canim kakasini normal mi ki

Anne sütü alan bebeklerin kakasi zaten sulu olur canim normal.kilo alımı nasıl peki
Kontrolu yarin canim bakalim

Canım bende emzik karşıtı biriyim lakin Benim kuzu durmayın iki emzik denedim almadı,sonrada dedim iyi ki almamış böyle belki çok yoruluyorum ama hersey onlar için. Geçicek bugünlerde inşallah

Bi an once uyku duzeni olusturmak lazim. Hergun ayni saatlerde uyutmaya calis.
Yoksa cocuk uyumayinca sut de yetmiyo. :KK43:

Aynen öyle yetmiyor hesapladim 24 saat icinde 7veya 8 öğün besleniyor 2şer saat uyanik kaliyor ortalama yarı yarıya duzenli gibi sanki sen kaç öğün besliyorsun

Kizlar ya kızım devamli ağlıyor vok az uyuyor ben resmen bittim tuvalete bile zor gidiyorum böyle olan var mı karni yok altin temiz gazı çıkıyor

Bizimki de hic uyumuyor, kucağımda fazla ağlamıyor ama bazen 7-8 saat hic uyumadan duruyor daha 16 günlük. Tam daldı derken açıyor gözleri ağlayinca mecbur kucakta takiliyorum. Ama çok zor sırtım ağrıyor artik.

Kııızlaaaar :skandal::KK61::mad::bicak:
Yaram içerdeeen acım büyüüüüük ÇATLAMIŞIIIM dün ki kasılmalardan sonraaa :cry:
Hiç beklemediğim bi yerden resmen sırtımdaaaan utanmasam ensemden çatlayacakmışımmm Sol göğsümün az aşağısı arka tarafa doğruu oy anam bu genç yaşta deformasyona uğradıııım nerelere gideeeeeemmmmm :mad::mad:

Kuzum gazdan uyuyamiyo desene kimyon metsil damla biogaia damla kullanıyoruz hiçbiri bitirmiyo. 10 kez gaz cikarsa bile sancisi devam ediyo gaz mi birikmiş acaba? Annem servet veriyo simdi. Kimyon hayir diyorum servete hayir diyorum hepsini kullaniyoz simdi :KK43:

Kızlar bebemi emzirdim çıktım dışarı yemek yeme kaçamağı yapioz ankara sokaklarina attım kendimi tıpkı bebikim yokken ki rahatligim da . Kuzum ama o kadar tatliydi ki bırakırken içim gitti. Neyse geceyi çok uzatmadan geri dönsek barı.
Bu arada bıraktım derken ananesi evde :KK66:

X