- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.421
matsiyahoje nerde buldun hangi eczane ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kakası az oluo canım az az kaç kere yapıo günde o önemliKizlar benim bebis dogru duzgun kaka yapmiyor cis de oyle boyle...
az yapmasi normal mi..
isal gibi sulu ve mini minnak kaka ypiyor..
Memeyi erken bırakmaya bile etki ediomus canım emzik. Benim arkadaşım gece vermeye başlamıştı emzik kızı gece emmeyi azalttı emzikten sonra kilo alimi azaldiben bi kaç kere verdim sanki emziği çıkardıktan sonra mememi verince tutamaz oluyo memeyi oyüzden kestim emzzik vermeyi ama sürekli yapışık halde memeye bu sıcakta çok zoroluyo vermeyi düşünüyorum Sende de meme emmesini etkiledi mi
Evet canım normal kimyon diyorumCanim sen normal kimyon mu veriyorsun . Ben kimyon otunu demeyi kendim iciyorjm
Kimyon u 1 tatlı kaşığı ye dediler bana bide rezene çayı iciorum hergün iyi geliomus bebişe sütten geciomus canım.Evet canım normal kimyon diyorum
günde 3 damla veriyorsun canım
Bize hergün 3 damla dediler cnm sanırım 1 yaşına ka dar devam ediliyo[/
Ben kullaniyorum gunde 1 dega uc damla ama cogu memnun degil kullanmiyormus galiba bi arastir canim
Sağolun kizlar neden memnun değiller Yan etkileri mi var?
Kizlar benim bebis dogru duzgun kaka yapmiyor cis de oyle boyle...
az yapmasi normal mi..
isal gibi sulu ve mini minnak kaka ypiyor..Kizlar benim bebis dogru duzgun kaka yapmiyor cis de oyle boyle...
az yapmasi normal mi..
Canim muhtemelen bebisin doymuyo? Yemesi nasil
Canım öyle saf haliyle mi yiyorsun ay çok kötü tadıKimyon u 1 tatlı kaşığı ye dediler bana bide rezene çayı iciorum hergün iyi geliomus bebişe sütten geciomus canım.
Alıştı teyzesi ufak tefek sıkıntılar oluyor tabiIyi çok şükür biraz gazla uğraşyrz ama çok iyiz çok şükür.sevindim iyi olmanıza.doğu da alıştı mı bebeğe.
Büyüyor teyzesi buda abisi gibi gelişim gösteriyor :)Maşallah tosunuma ya.bihafta da nasıl büyümüş bu oğlan yerim ben onu.maşallah ona
Evet ama ben sewiorum bana kötü gelmio sanırım.1 tatlı kaşığı at ağzına hemen su iç gitsin canimcjmCanım öyle saf haliyle mi yiyorsun ay çok kötü tadı
Ben kargo ödemedim de canım bende kullansam mı orijinaldir dimi?ay iyce tuhaf oldumsipariş geldi sonra düşünüyorum bu ürün orijinal midir diyeFirma hangisi bilemedim eşim verdi siparisi 90 tl olan bide kargo ödedim canim
Kizlar benim bebis dogru duzgun kaka yapmiyor cis de oyle boyle...
az yapmasi normal mi..
Memeyi erken bırakmaya bile etki ediomus canım emzik. Benim arkadaşım gece vermeye başlamıştı emzik kızı gece emmeyi azalttı emzikten sonra kilo alimi azaldi
3-4 kere yapiyor canim kakasini normal mi kiKakası az oluo canım az az kaç kere yapıo günde o önemli
Anne sütü alan bebeklerin kakasi zaten sulu olur canim normal.kilo alımı nasıl peki
Kontrolu yarin canim bakalim
Canım bende emzik karşıtı biriyim lakin Benim kuzu durmayın iki emzik denedim almadı,sonrada dedim iyi ki almamış böyle belki çok yoruluyorum ama hersey onlar için. Geçicek bugünlerde inşallah
Bi an once uyku duzeni olusturmak lazim. Hergun ayni saatlerde uyutmaya calis.
Yoksa cocuk uyumayinca sut de yetmiyo.
Kizlar ya kızım devamli ağlıyor vok az uyuyor ben resmen bittim tuvalete bile zor gidiyorum böyle olan var mı karni yok altin temiz gazı çıkıyor