2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ben bi kaç kere verdim sanki emziği çıkardıktan sonra mememi verince tutamaz oluyo memeyi oyüzden kestim emzzik vermeyi ama sürekli yapışık halde memeye bu sıcakta çok zoroluyo vermeyi düşünüyorum Sende de meme emmesini etkiledi mi

benim kizim 28gun meme almadi.sabirla ugrasilarla almaya basladi 5 gundur cok sukur.o yuzden soruna cevap veremiyorum:)avent soothie kullaniyoruz

mamayı ben hastanede falan emzirmeye fırsatım olmayan yerlerde kullanıyorum canım. termos o işe de yarayabilir.
dediğin gibi de yapılabilir. gerçi bizim kız alıştı soğuk mendile ama olsun ben de yapayım
Evde de cok ise yarar emin ol. Gece kalkip su isitip mama hazirlamak mesakatli. Eminim faydasi dokunacaktir :KK66:

kızlar benim bebeğim gündüz hiç uyumuyor. uyutuyorum sallayıp veya emzirip yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor. hiç yerimden kıpırdayamaz oldum. sizde yaşıyor musunuz bunu.

Canim benimde oyleydi sonra tam doymadigini anladim memeyi tam bosaltamiyor sanirim yoruluyor kalanini sahip veriyorum biberonla o zaman uyuyor. Sanirim biberonun kolayligina alisti memede zorlaniyor.

Ailesel durumlar çatışmalar ne sıkıntılı yahu:bicak:
İnan annem k validem yenge derken ; ay içim kalktı
Herkes alıngan herkes her şeyi biliyor :
Bi konuya Bi kişi Bi şey diyor diğeri başka sonra çatışma çıkıyor alınan alınana
Ay içim şişti
Saolsunlar yardımcı oluyorlar ama ben yıpranıyorum psikolojik olarak
Ya sabır
Annem de iyice sinirli biri oldu alıngan ve de..
Uyarsam yanlış anlıyor kıSam da öyle
Aman ne bileyim ya:kusmuk:

Kızlar gaz için kimyon veren var mı bebeğe 1 cay kaşığına çok az koyup sulandırıp veriyorum acaba ağır mı gelir çocuğa bir de sab simplex damla var sizce hangisi daha uygun şaşırdım biri ilaç biri de ağır gelir diye korkuyorum
Canim sen normal kimyon mu veriyorsun . Ben kimyon otunu demeyi kendim iciyorjm

Senin gibi ben de cok agliyor diye dr a goturdugumde aglayacak tabi ne sandin bebek bu dedi bana. Onlardan da fayda yok bu konuda malesef canim. Mama bi öcü degil eger mama alinca sakinlesiyorsa bence vermelisin ne senin psikolojin bozulsun ne bebek perisan olsun. Bu sekilde daha sagliksiz bana gore canim. Yazik sana da.
Bence de canım ya ne mama vereceksin ne de sagip vereceksin diuor sadece emecekmjs emmiyor memeyi tutmuyor diyorum tuttur diuor çocuk açlık krizine mi girsin yani vercem tabiki mama . Doktorlar da lafta anlamiyor

X