2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar çok acil cvp verirseniz sevinirim Carlson damlayı internetten sipariş verip kullanan var mi aranızda???ben n11den sipariş verdim ama kullanıp kullanmama konusında çok kararsızım.nihayetinde Herşeyin sahtesi oluyor.korkuyorum açıkcası.
Bende n11 den aldım aynısını 10 gündür verio rum canim

merhaba kızlar bebişimin göbeği düştü ,doktor düşünce 2 gün yıkama dedi ama annem bişey olmaz diyor
çok huysuz ağlıyo bi gün oldu yıkasammı acaba? siz bekledinizmi
Benimkinin de bugün düştü göbeği yıkadık aynı gün 15 g8n olmuştu zaten heryeri isilik göbeğimin düşmesini bekliyorduk bir de üstüne 2 gün bekleyemezdim açıkçası doktorlar da gpbeginin düşmesini bekle dedi birsey olsaydı dusdukten 2 gün sonra yıkayın derdi

Merhaba hanimlar:KK25: bebegimle ikimizden hepinize selamlar sevgiler:KK15: bebegimi emzirirken kolumdan oluyo sanirim yanaklarında kabarık kabarık bi şeyler oluyo sudo krem sureyim mi yanaklarına ne dersiniz ? Boynunun altına surdum düzeldi şükür o şeyler de yuzunde var ona ne yapsam ki? :KK51:

Merhaba hanimlar:KK25: bebegimle ikimizden hepinize selamlar sevgiler:KK15: bebegimi emzirirken kolumdan oluyo sanirim yanaklarında kabarık kabarık bi şeyler oluyo sudo krem sureyim mi yanaklarına ne dersiniz ? Boynunun altına surdum düzeldi şükür o şeyler de yuzunde var ona ne yapsam ki? :KK51:
Canim cok asiri degilse bence bisey surme tazecik yüzüne. Bize hemsiremiz sampuansiz sabunsuz yika gecene kadar dedi. Bence emzirirken koluna yumusak biseyler ser canim. Minderle emziriyorum. Minderin altindan tutuyorum terlemesin kolum kafasini felan acitmasin diye.

Denedim ama ağlamaktan duymuyor bile çabuk ta. Çok zor gercekten geçecek inşallah. Doktora götürdüm birsey yok dedi . Birde benimki emmiyor mamayı kes swni emsin dedi çocuk resmen ağlama krizine girdi ya emmemej için mecbur gene biberon verdim
Senin gibi ben de cok agliyor diye dr a goturdugumde aglayacak tabi ne sandin bebek bu dedi bana. Onlardan da fayda yok bu konuda malesef canim. Mama bi öcü degil eger mama alinca sakinlesiyorsa bence vermelisin ne senin psikolojin bozulsun ne bebek perisan olsun. Bu sekilde daha sagliksiz bana gore canim. Yazik sana da.

Mama da nasil kullaniliyor bilmiyorum canim mama vermedigim icin. Valla sabah kahvaltisinda ictigimiz cayin suyunu,gece de aksamki cayin suyunu dolduruyorum icine. Soguyana kadar kullaniyorum. Gunde iki defa degismesi yetiyor.Pamugunu islatiyorum. Eger totosunu soguk suyla silersem irkiliyor oglum teyzesi :)
mamayı ben hastanede falan emzirmeye fırsatım olmayan yerlerde kullanıyorum canım. termos o işe de yarayabilir.
dediğin gibi de yapılabilir. gerçi bizim kız alıştı soğuk mendile ama olsun ben de yapayım

Canim saatlerin cok mu uzun? Evde oldugun surece sik sik emzirirsen azalmaz sutun bence.okuldada sagacakmissin zaten.hep sagma islemi yapinca azalir diyo uzmanlar.ama senin bebegin seni emiyo sonucta korkma
Sabah 7.25 gibi evden çıkyrm akşam 4.30 gibi gelcm hep böyle Bu sene ağır biraz şans işte geçen yıl 3 gündü okulum.o zaman bi kere sağm yeter günde evde çok emzirmeye çalşm

Canim cok asiri degilse bence bisey surme tazecik yüzüne. Bize hemsiremiz sampuansiz sabunsuz yika gecene kadar dedi. Bence emzirirken koluna yumusak biseyler ser canim. Minderle emziriyorum. Minderin altindan tutuyorum terlemesin kolum kafasini felan acitmasin diye.
Sağ ol canım benim ben de koluma yumuşak beyler koyuyorum artık Şampuan siz yikayayim madem ben de bundan sonra :) bi de kaka yaparken İhh diye zorluyo kendini sonra yapıyo seninki de böyle mi canim normal mj bu

Kızlar gaz için kimyon veren var mı bebeğe 1 cay kaşığına çok az koyup sulandırıp veriyorum acaba ağır mı gelir çocuğa bir de sab simplex damla var sizce hangisi daha uygun şaşırdım biri ilaç biri de ağır gelir diye korkuyorum
canım sen kimyon yada rezene tohumunu demle bi çay kaşığı ver. kimyonu öylece verme bence

X