2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kapıyı ve sandalyeler i tütü tül ile süsleme yapıcam ben ekstra olarak kavurma pilav tatlı dışardan siparis gwtrtcem firmalar yapıo kolay oluo mewlutluk lohusa şerbeti veririm ben bide ekstra magnetler fln yeter işte

Bende öyle kavurma pilav ben kendim yapıcam onları yaparım mevlütte genelde doğumdan önce kendim satenden kese dikip süsledim etiket yaptırdım üstlerine 50 tane civarı bide magnet yapmıştım onuda hastane dağıttım yarısı duruyor kokulu sabun yaptırdım 50 tane kadar da kuzu şeklinde yanlız yazın gazabına uğradık biraz eşimin ailesinin çoğu tatilde gelemicek çok insan olmicak canımı sıkıyor o mevzu biraz ben herkesi hesaba katmıştım daha kendime elbise bile almadım cuma alcam zaten bu kilolarla ne alırım allah bilir doğumdan beş gün sonra tartıldım beş kilo vermiştim bir ay oldu tartılmadım vermiş gibide hissetmiyorum bakalım hayırlısı :KK43:

Kızlar benim bebiş sürekli uyuyor bazen 3 saatte bir kalkıyor bazen 2 buçuk geceleri dört saat uyutuyorum 3 den sonra sabah 7 de emziriyorum bazen sağıp veriyorum doktor normal dedi uyuması daha iyi dedi ne bilim bana garip geliyor herkez uyumuyor yazdığı için bide burnu çok tıkalı fizyolojik serum döküp otribebeyle açıyorum burnunu gene tıkalı sizce ne iyi gelir aynı durumda olan varmı

Kızlar benim bebiş sürekli uyuyor bazen 3 saatte bir kalkıyor bazen 2 buçuk geceleri dört saat uyutuyorum 3 den sonra sabah 7 de emziriyorum bazen sağıp veriyorum doktor normal dedi uyuması daha iyi dedi ne bilim bana garip geliyor herkez uyumuyor yazdığı için bide burnu çok tıkalı fizyolojik serum döküp otribebeyle açıyorum burnunu gene tıkalı sizce ne iyi gelir aynı durumda olan varmı
Söylediğin uyku düzeni gayet iyi bence maaşallah bebişine. Bebişler öyle uyusun diye bekleyen ne çok anne var canım :)

Bu arada göbeği düşünce yapmamız gereken Bi şey var mı???
Temizliğinde vs de???
Annem batticon sürüp tülbentle belini sarıyor. Doktor aslında gümüş nitrat ile yaktı hafiften kanaması olduğu için ama tam geçmedi. O yüzden batticonu kulak çubuğu ile hafiften sürüyor. Bir de Niye sarıyorsun dediğmde de göbek deliği dışa doğru çıkık olmasın diye dedi. Eskiden de öyle yapılırmış ben bilmem, anneme emanet o konuda

Ben düşmeden de yıkarım cnm hiç.bieşy olmuyo.bizim ailede hep yıkanır yani
Biz düşmeden önce de yıkadık, 2. Gününden beri yıkanıyor bebiş. Ama annem de demişti göbek düştükten sonra bir iki gün yıkanmıyordu herhalde diye. O yüzden 1-2 gün yıkamadık gene de, belinden aşağı su döktük lazım olduğunda canım

Sabah 7.25 gibi evden çıkyrm akşam 4.30 gibi gelcm hep böyle Bu sene ağır biraz şans işte geçen yıl 3 gündü okulum.o zaman bi kere sağm yeter günde evde çok emzirmeye çalşm
Gecen sene cok guzelmis gercekten ama olsun.sen basarirsin eminim.birde sakin surekli okula baslicam sutum azalicak diye dusunup beynine o sinyali gonderme tamam mi.evladinin gelecegi icin ugrasiyosun sonucta guclu annesin sen

Hanımlar Hem heycandan hem korkudan oykum kaçtı Allah nasip ederse bugün saat 11 gibi hastaneye yatisim yapılacak hiç acilmam yok suni sanciyla basliycaz biraz internetten baktim suni sanci kendi sancindan daha çok zor geçiyormuş bu konuda bilgisi olan varmi

Hanımlar Hem heycandan hem korkudan oykum kaçtı Allah nasip ederse bugün saat 11 gibi hastaneye yatisim yapılacak hiç acilmam yok suni sanciyla basliycaz biraz internetten baktim suni sanci kendi sancindan daha çok zor geçiyormuş bu konuda bilgisi olan varmi
Oyleymis canım ben de suni sancı istedim önce bebeğin duruşunda dolayi olmaz dedi doktor boşuna sancı cekersin dedi sezaryan oldum kolay gelsin Allah'a emanet olun bebeğin ve sen canım

Oyleymis canım ben de suni sancı istedim önce bebeğin duruşunda dolayi olmaz dedi doktor boşuna sancı cekersin dedi sezaryan oldum kolay gelsin Allah'a emanet olun bebeğin ve sen canım
Cevabın için çok sağol canım allah razi olsun RABBİM bebegini sana bağışlasın inşallah hepimizinkinide

Kızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba

Cevabın için çok sağol canım allah razi olsun RABBİM bebegini sana bağışlasın inşallah hepimizinkinide

Canım suni sancının da dozu vardır ona göre verirler. Bence kendi sancım da çok agrılıydı mesela :KK70: belki suni sancı alanlar kendi sancisini bilmedigi icin ona zor diyordur, bende ihtiyac olmadi almadim bilmiyorum tam...

Simdiden hayırli dogumlar diliyorum. Aciya teslim olup panige kapilmazsan, ebenin doktorun o anki talimatlarini dinleyip uygularsan kolayca dunyaya getirirsin insallah :) aciyi hissederken sadece şunu düşün "ben ne kadar erken doğru şekilde ıkınırsam bebeğime o kadar erken kavuşurum ve bu ağrı o kadar çabuk geçer" unutma o an herşey senin elinde, doktorlar ebeler sadece sana rehberlik edebilirler. Emin ol o kadar beynimizde şartlandığımız kadar zor birşey değil. Yoksa insanlar asla 2. Çocuk yapmazdı. Daha oğlımu kucağıma alalı 1 buçuk ay oldu ama şimdiden bir de kızım olsa diye hayaller kurmaya başladım :)))

Kızlar oğlum uyurken boğuluyor gibi oluyor kusuntu mu tükürük mü ne kaçıyor boğazına sırtına falan vurunca ancak kendine geliyor yan yatırıyorum bir bakıyorum yine dönmüş ne yapsam acaba

Kaç günlük bebeğin canım? Ben oğlumu doğduğundan beri bebek reflü yastığına yatırıyorum çok memnun kaldım. Siz de deneyin isterseniz :) bir de emer emmez hemen yatırma bir süre dik pozisyonda gazını filan çıkar.

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım. Ben de suni sancı verilerek epidural normal doğum yaptım. Epidural olacaksa hiç kafana takma bile suni sancıyı.

X