2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlaaar kaç gündür aferdersiniz ishal oldum,halarda çok sıcak oturduğum yerde ter döküyorum suyumda azalmış zaten çok su kaybediyorum ama o kadar çok içemiyorum be yapıcam benn

canım doktorunla görüş kan ilacı kullanıyosan aksatma ama bu haftadan sonra pek bişey olmaz stres yapma boşuna

beninde çok şişmişti mayalı hamur gibi baktım inmiyo kiraz sapını kaynatıp içtim üç gün günde bir defa indi.kiraz sapından mı yoksa gün geçtikçe mi indi bilmiyorum. ama deneyebilirsin.

Nur güzel canım aslında :) ne zor dimi şu isim bulma işi

Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz. Annem bebek usumesin diye 2 kat giydirelim diyo. Sadece uzun kollu tulum giydirsek yetmez mi ki?
ben Kolsuz çıtçıtlı giydiriyom altına da incecik yazlık kumaştan patikli alt. sıcaklığını battaniyeyi açıp sararak ayarlıyorum canım

Hayirli gunler temmuz anneleri benim bebegim gogsumu ilk alirken isiriyo gibi sıkıyo canim cok yaniyo verirken korkarak veriyorum sizde de boyle mi benim oglum mu hasin anlamadim
sadece ucunu verme canım kahverengi kısımdan da ver ağzını açınca. hepsini sokmaya çalışıp çok da boğma çocuğu ama

Evet bak bende sıkıyrm önce üst taraftan masaj yapyrm ucuna süt gelince bebeğe veriyrm yoksa o süt gelsin die ısırıyo çok fena bu minikler.sen bi damla da olsa sütü getir öyle ver
dediğin gibi yapıyorum canımda benimki damağının arasında sıkıştırıyo o ilk verme anı canımı fena halde yakıyo korkarak veriyorum.Benim oğlan çok kuvvetli galiba

sadece ucunu verme canım kahverengi kısımdan da ver ağzını açınca. hepsini sokmaya çalışıp çok da boğma çocuğu ama
bütün kahverengi kısmı alamıyo da baya bir kısmını alıyo kv dem normal daha dişi çıkınca ne yapacaksın deyip kabus yaşatıyo gerçi ne desem kötü seneryoları önüme sürüp şükret demeye getiriyo bende olumlu olsun niye olumsuzu düşüneyim ki öyle değil mi

ben hastanede çorap giydim gelince de 2 gün giydim sonra hiç giymedim

değişeceğini sanmıyorum canım kordonu pipi sanıp erkek diyenler sonra değişenler oluyo ama kız dediyse değişme ihtimali zayıf. bize 16 haftada kız demişti doktor.haftası küçük diye güvenemedik ama doğru bilmiş

M mltmguneri normal canım sezeryanda içini temizledikleri için kanama az oluyo. sen yine de günlük ped kullan arada kahverengi akıntı yada az kan gelebilir.
atrusha canım bence doktora bi görün ani şişme nornal değil

sadece ucunu verirsen yara olur ondan dedim. sen doğru emziriyomuşsun sıkıntı yok bebek iştahlı emiyo demek ki canım çok şükür maşallah diyelim. alışırsın hiç sıkma canını.

kızlar yazıp sizi üzmiyim dedim ama dayanamadım. dün kontrol vardı. kızımın ciğerindeki kist büyükmüş baya. 3-6 ay arası ameliyat yaparız dedi doktor. çok moralim bozuldu napıcamı şaşırdım ağlayıp duruyorum...
dikişlerimi de zorlamışım iltihap kapmış. bide o dert çıktı. kötü bir haldeyim

Aynen bende sağa dönmezsem uyuyamıyorum birde dediğim gibi sola dönünce bebek taş kesiyo sağda rahat banada kesinlikle sol dedi çıkarsaydık sağ sol demeden

Canım benim üzme kendini şükür ki tedavisi var ve inan o taze hücreler hemencik toparlanıyor. Arkadaşımın bebişi kalp ameliyatı oldu bir hafta hastanede yattı üçüncü hafta ben gördüm maşallah sanki ameliyat olmamış gibi hemencik normal bebiş gibi hareketlenmiş..şimdi iki yaşında ve gelişimi süper kendine iyi bakki bebeğine bakasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…