2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje matsiyahoje canim gecmis olsun bebekler cok dayanikli oliyor RABBIM onlari koruyor haberlerde neler izliyoruz demi şok oluyoruz ALLAH korumus diyoruz. Senin kuzun da Allahin izniyle kolay atlatacak. Lutfen kendine de dikkat et . Yara yerin icin duzenli pansuman ve antibiyotik sanirsam

Canlar 3cm aciklik ve bol sancim varmis. Bebek 4,200 kg. Dr dogum seklini bana birakti bebek iri oldugu icin omzu takilabilir normal dogumda dedi. Ama suni sanciyla bi deneyelim daha fazla beklemeden dedi. Suan yatisim yapiliyor. Dualarinizi bekliyorum. Riskli bir normal dogumu sectik. Cok ihtiyacim var dualariniza. Hepiniz Allah a emanet olun
Ay hadi hayırlı haberlerle gel.kolay atlatırsın Allahın izniyle. Benim çatı da normal doğum için baya riskliymiş ama sonuçta doğdu bebeğim ve normal olduğu için çok mutluyum çok zor bi doğum olsada. Hayırlı haberlerini beklyrz

HejaR12 HejaR12 @insanbuL @Daisymom @Papapatya bebeleri memeden düşmeyen bacılarım :)
emzik veriyor musunuz? kv tutturdu emzik verelim diye. eşim de ona uydu verelim diyo ama ben istemiyorum o zaman aç mı meme mi istiyo yoksa emzik mi istiyo anlayamam aç bırakırım kuzumu diye korkuyom :KK43:

Canım ben sadece uyuturken veriyorum artık şartladı kendini emziği alınca gözünü kapatıyor dalmaya yakında alıyorum emziği. Gerçi senin emme sorunun yok ama bu süreçte ben çok faydasını gördüm damağını emzikle güçlendirdik

matsiyahoje matsiyahoje çim Allah şifa versin; bir çok Bebek ameliyat oluyor hiç kötü düşünme onun sağlıklı olması önemli; hep dediğimiz gibi bu süreçler geçecek hepsi geride kalacak, dualarımız hep seninle :KK200:

Kizlar beni saglik ocagindan hamilelik boyunca 1 kere bile aramadilar. Diger hamileligde baska bir saglik ocagima bagliydik surekli arar bilgi verirlerdi. Tasindigim icim dogumdan sonra buraya yakim bir saglik ocagina kayit yaptirdim topuk kani icin. simdi o benihic aramayan ebe aramis niye takip yaptirmadiniz bildirmedimiz diyor. Sorusturma tutanak yiyceklermis. Dedim bircok arkadasim dogum yapti onlari saglik ocagindan arayip cagirdilar siz beni hic aramadiniz. Benim bilgi vermem gerekiyormus. Peki bunun icin resmi olarak bize diyen oldumu hastaneden felan da diyen olmadi o kadar kontrole gittik hastanelere bunlara bildirim yapilmiyomu. Burda simdi ben mi hataliyim saglik ocagi mi? Sucunu mu bastiriyo. Nerdeyse azarliycak tutustular. Siz bilgi verdiniz mi onlar mi aramisti? Yarin icin cagirdi mutlaka ona gore cenelerini kapaticam. Hem suclu hem guclu olmasinlar.

HejaR12 HejaR12 @insanbuL @Daisymom @Papapatya bebeleri memeden düşmeyen bacılarım :)
emzik veriyor musunuz? kv tutturdu emzik verelim diye. eşim de ona uydu verelim diyo ama ben istemiyorum o zaman aç mı meme mi istiyo yoksa emzik mi istiyo anlayamam aç bırakırım kuzumu diye korkuyom :KK43:
canim cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla ameliyatini olur da bugunleri untursun bile Allahin izniyle.
Benimki de hep memede. Emziriyorum emziriyorim hala uyumiyosa artik yoruluyorum gogusler aciyor. O zaman esim kucaginda biraz gezdiriyo emzik agzinda biraz oyalaniyo yada uyuyakaliyo. Zaten istemeyince almiyoiolar. Arada kurtarici oluyo valla. Cok cok ses cikariyo cok komik.Ben avent scothe almistim silikon guzel aliyo ama nuk emzikleri de cok guzelmis damakliymis.

Canım benim üzme kendini şükür ki tedavisi var ve inan o taze hücreler hemencik toparlanıyor. Arkadaşımın bebişi kalp ameliyatı oldu bir hafta hastanede yattı üçüncü hafta ben gördüm maşallah sanki ameliyat olmamış gibi hemencik normal bebiş gibi hareketlenmiş..şimdi iki yaşında ve gelişimi süper kendine iyi bakki bebeğine bakasın
canım bilmiyorum hep kendimi şartlamıştım en azından yalını beklerler ameliyat olması için diye. hem o zaman kapalı yöntem yapılır iz de az olur diye. şimdi yakın zamanda ameliyat olacağını duyunca içim fena oldu.

Geçmiş olsun canım tekrar.. Minik yüreğinin dayanağı sensin annesi.. Güzel düşün güzel olsun.. tedavisini olsun sonra hiç birşeyi kalmayacak inşallah.. çok dua et bizimde duamızdasın..
sağol canım beni. dualarınız olmasa bu kadarını bile yapamazdık

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin inşallah dualrıma sizide eklicem , Allaha emanet olun
sağol canım allah razı olsun. 21. haftada ayrıntılı usg yi sakın ihmal etme.

Bn cok kalin giydiriyorum demekki :) ama simdi ince giydirirsem sonra hasta olursa annem surekli soylenir :)
isilik olur ateş olur canım çok da kalın giydirme. şimdi ter bezleri de çalışmıyor vücut ısısını da ayarlayamıyor yazık çocuğa

:KK43: rabbim sifa versin olupta kurtulsun yavru inşallah sen suan ona iyi bak sadece ameliyatı kaldırsın vücudu mama süt ne gerekiyorsa ver allah yardımcısı olsun tüm darda olanlarin
amin canım elimden geleni yapıyorum sağolasın desteklerin için. sana da bu ara sadece işim düşünce fikir almak için yazıyorum hakkını helal et biraz toparlanalım muhabbete devam ederiz

Ama senin kadar dayanıklı bir anne boyle yapmazki ne olur kötü düşünme bozma moralini...Tedavi edilmeyecek ,geçmeyecek dert değil ya çok şükür kolaycacık atlatacak inşallah miniğin ameliyatı onlar büyük insalardan bile hızlı toparlanır hiç merak etme hem bak topik teyzeleride burda,bol bol dua ederiz biz ona...Hiç üzülme olurmu canım Rabbim başka şeylerle imtihan etmesin dermansız dert vermesin
sağol canım benim hamileyken daha güçlüydüm şimdi nedense bi çaresizlik bi güçsüzlük var üstümde sürekli ağlıyorum zaten ağlayacak bişey daha çıktı.

Canım ben denedim almadı iyiki de almadı emdikce daha çok süt geliyor bence.böyle devam artık memeye :)
inşallah benimki de almaz canım kv ye kalsa ohooo çoktan tıkmıştı ağzına emziği.
bu arada doğumun inşallah kolay ve sıkıntısız olur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Cnm ne gelirse Rabbim den şükür demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Dua edicez derdini veren Allahım dermaninida ver. Biliyorum ki sınav dayız bu sınavda kolaylıkla güzelce vermeyi nasip et diycez. En doğrusunu yüce Allah bilir. Kulunu görmez mi bilmezmi hiç. Şifayı Rabbim den beklicez inşallah
ne güzel yazmışsın canım benim aynrn dediğin gibi biz elimizden geleni yaptık en iyi doktoru bulduk besledik büyüttü dua ettik artık bundan sonra allaha tevekkül etme vakti geldi

Benimki de sürekli emiyo verince emziği de alıyo ama ben hiç gerek duymadım her ağladığında emzirmeyi tercih ettim şu Ana kadar ama Emzik vermeye de çalıştım yani. Açıkçası ben ne zman Emzik vereceğimi de bilmyrm ki anlayınca direk emizriyrm uyuyo. Emzik nie kullanılıyor daha anlayamadım :KK70::KK70:
ben de anlamıyorum canım emmek isteyince emzik mi vercez meme mi o zaman. ben emzik vermedim ağlayınca emiyo güzel güzel. aslında hiç veresim yok ama çok baskı var göbek fıtığı olcak diye taktı kv ağlamaması lazımmış. iyi de bebek bu ağlamadan durmaz ki. bide gazı var diye ağlarken emziği napsın çocuk.

Bence hiç canını sıkma en azından doğar doğmaz olmadı elinde geldiğince besle kuzucuğunu ne kadar toparlanırsa o kadar iyi. Biraz daha büyümüş olck. Zaten az çok hazır gibiydin bu du ru ma böylesi çok daha iyi oldu.herşey çok güzel olck. Bi sürü bebek var ameliyat olan onlar çok güçlüler sen merak etme. Dualarımız sizinle.Allah şifasını eksik etmesin bebeğinden
evet canım aslında doğumda hazırdım herşeye ama şimdi kızım gözümün önündeyken gönlüm razi gelmedi.

matsiyahoje matsiyahoje canim gecmis olsun bebekler cok dayanikli oliyor RABBIM onlari koruyor haberlerde neler izliyoruz demi şok oluyoruz ALLAH korumus diyoruz. Senin kuzun da Allahin izniyle kolay atlatacak. Lutfen kendine de dikkat et . Yara yerin icin duzenli pansuman ve antibiyotik sanirsam
sağol canım benim doğru diyosun neler yaşıyolar da hiçbişey olmuyo çok şükür rabbime

Canım ben sadece uyuturken veriyorum artık şartladı kendini emziği alınca gözünü kapatıyor dalmaya yakında alıyorum emziği. Gerçi senin emme sorunun yok ama bu süreçte ben çok faydasını gördüm damağını emzikle güçlendirdik
canım aslında bizim emziğe ihtiyacımız da yok ama bazen çok ağlıyor o da ne zaman bir gazı olduğu zaman iki hastanede falan acıkıp emmek isteyip de ememediği zaman. o dönemler emzik verelim dedi kv ve eşim (kv her zaman verelim diyo da neyse) ben de mecbur kabul ettim. taktılar ağlayınca göbek fıtığı olcak diye. her ağlamada göbek fıtığı olunsaydı ohoooo

matsiyahoje matsiyahoje çim Allah şifa versin; bir çok Bebek ameliyat oluyor hiç kötü düşünme onun sağlıklı olması önemli; hep dediğimiz gibi bu süreçler geçecek hepsi geride kalacak, dualarımız hep seninle :KK200:
sağol canım. inşallah dediğin gibi olur

Valla annemde sarip sarmaliyo benim icim gidiyo isilik olcak diye. O da bisey olmaz usur yenidogan gaz olur sancilanir diyor. Yavrum battaniyenin icinde cakmak cakmak bakiyo:KK46:doktora gitiik bir kizdiki :KK20:siz ne giyiyosaniz onu giydirin dedi. Anneme sen niye manto giymedin dedi :KK48: cok gulduk.10 gun olsun da ben de yavas yavas citcitliya gececem hava cok sicak.

Kizlar beni saglik ocagindan hamilelik boyunca 1 kere bile aramadilar. Diger hamileligde baska bir saglik ocagima bagliydik surekli arar bilgi verirlerdi. Tasindigim icim dogumdan sonra buraya yakim bir saglik ocagina kayit yaptirdim topuk kani icin. simdi o benihic aramayan ebe aramis niye takip yaptirmadiniz bildirmedimiz diyor. Sorusturma tutanak yiyceklermis. Dedim bircok arkadasim dogum yapti onlari saglik ocagindan arayip cagirdilar siz beni hic aramadiniz. Benim bilgi vermem gerekiyormus. Peki bunun icin resmi olarak bize diyen oldumu hastaneden felan da diyen olmadi o kadar kontrole gittik hastanelere bunlara bildirim yapilmiyomu. Burda simdi ben mi hataliyim saglik ocagi mi? Sucunu mu bastiriyo. Nerdeyse azarliycak tutustular. Siz bilgi verdiniz mi onlar mi aramisti? Yarin icin cagirdi mutlaka ona gore cenelerini kapaticam. Hem suclu hem guclu olmasinlar.
canım benim bildiğim kadarıyla bu durum tamamen onların suçu bu durum. onların araması lazımdı seni. hastaneden hamile olduğun sisteme bildiriliyo onların seni takip etmesi peşine düşmesi lazımdı. çok ciddi ceza yicekler başları derde girdi o yüzden sana böyle davranıyorlar. gerekirse yarın gittiğinde telefondan ses de kaydet bi saygısızlık yaparlarsa kayıt olsun elinde. muhtemelen şahit olarak sana da söz hakkı düşecek o zaman kaydı gönderirsin bi de üstüne bana böyle davrandılar diye

Evet canim cok emerdi. Hep memede kalmak isterdi.hatta meme de uyurdu cekince uyanirdi. Her bebek farklidir belki siz de oyle olmaz gecicidir. ama biz uzun sure boyleydik.aliskanlik haline gelmisti. Uykuya dalmak istediginde de hep meme istiyordu. Bu beni cok zorladi uykularim neredeyse bir yasina kadar berbatti. Ben beceremedim ama sen meme de uyutmamaya calisirsan cok iyi olur.. Goguslerin yumusak ama siktginda sut geliyor mu canim. geliyorsa yumusak olsun her zaman cok dop dolu olmuyor cok emdigi icin.ama ona yetiyordur.
Sirekli emdigi icin nenim de yumusak. Ama 1-2 saat durunca ve uyuyunca sertlesiyo doluyo. Dustan.sonra cok artiyor. Ben.bir de caresini normal sungerli sutyenle.bildum..hem gogsumun acisini aliyor hem de sicak ve toplu tutup sutun daha cok artmasimi sagliyor. Hele sadece atletle hic durmayin o zaman gogus ucleri cok kotu oliyo surekli degiyor tahris oluyor.

canim cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla ameliyatini olur da bugunleri untursun bile Allahin izniyle.
Benimki de hep memede. Emziriyorum emziriyorim hala uyumiyosa artik yoruluyorum gogusler aciyor. O zaman esim kucaginda biraz gezdiriyo emzik agzinda biraz oyalaniyo yada uyuyakaliyo. Zaten istemeyince almiyoiolar. Arada kurtarici oluyo valla. Cok cok ses cikariyo cok komik.Ben avent scothe almistim silikon guzel aliyo ama nuk emzikleri de cok guzelmis damakliymis.
inşallah canım herşey eskide kalır ilerde güzel günler bizimle olur inşallah.
emziği de ben wee baby almıştım zaten vermicem ama evde bulunsun diye ortodontik damaklı diyodu inşallah iyidir

canım benim bildiğim kadarıyla bu durum tamamen onların suçu bu durum. onların araması lazımdı seni. hastaneden hamile olduğun sisteme bildiriliyo onların seni takip etmesi peşine düşmesi lazımdı. çok ciddi ceza yicekler başları derde girdi o yüzden sana böyle davranıyorlar. gerekirse yarın gittiğinde telefondan ses de kaydet bi saygısızlık yaparlarsa kayıt olsun elinde. muhtemelen şahit olarak sana da söz hakkı düşecek o zaman kaydı gönderirsin bi de üstüne bana böyle davrandılar diye
Dogru doyosun tesekkur ederim bir tutustuki dedigin gibi demekki takip etmesi gerekiyor ki sorusturma yiyen o.

kızlar yazıp sizi üzmiyim dedim ama dayanamadım. dün kontrol vardı. kızımın ciğerindeki kist büyükmüş baya. 3-6 ay arası ameliyat yaparız dedi doktor. çok moralim bozuldu napıcamı şaşırdım ağlayıp duruyorum...
dikişlerimi de zorlamışım iltihap kapmış. bide o dert çıktı. kötü bir haldeyim :KK43:
Canim ciger kendini cabuk yenileyen bir organ hatta karaciger icin falan tirnak ucu kadar olsa kendini yeniler derler ki seninki daha bebek bence cok cabuk toparlar civeri yeniler kendini Rabbim dermansiz dert vermesin sen bunlara hazirladin bunca zaman kendini simdi pes etmek olmaz az daha sabir hersey cok guzel olacak sadece Rabbim seni cok seviyo dua edip yalvarmani istedigi icin siniyo seni hakkiyla gececeksin hic suphemiz yok cok cok dualar yolluyoruz bebegine

Canlar 3cm aciklik ve bol sancim varmis. Bebek 4,200 kg. Dr dogum seklini bana birakti bebek iri oldugu icin omzu takilabilir normal dogumda dedi. Ama suni sanciyla bi deneyelim daha fazla beklemeden dedi. Suan yatisim yapiliyor. Dualarinizi bekliyorum. Riskli bir normal dogumu sectik. Cok ihtiyacim var dualariniza. Hepiniz Allah a emanet olun

Ayy canim benim Allah yar ve yardımcin olsun bugün doğrayım dedin rabbim gönlüne göre verdi inşallah hersey istediğin gibi olur hayırla sağlıkla kucağına alırsın tosuncugu

Bu Tür seyler sistemlerine düşer görürler ve onlar seni çağırır sonuçta ikametin belli bağlı oldugun sağlık ocağı belli sende suç yok cnm

Oy güzelim allah yardımcınız olsun inşallah normal yolla gelir paşa biraz zor bir dogum olacak ama sana inanıyorum cesaretlisin allah güç kuvvet versin sana sağlıkla al kucagina yavrunu dualarim seninle bir avazda kurtul güzel haberlerini bekliyoruz

Back