2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar çok çok kararsızım şu anda 39+5 haftalık hamileyim nst de sancı gozukmedi bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış az sa olsa kireçlenme var dedi ama sorun değil perşembe kadar normal doğum belirtileri gerceklesmezse çatı muayenesinden sonra duruma göre suni sancı veririz olmadı sezeryana alırız dedi normal doğum beklerken olmazsa son aşama o kadar bekledikten sonra sezeryan olacaksa günü zaten doldu pazartesi sezeryan mı olsam diyorum çok kararsızım sizin fikirlerinize de ihtiyacım var açıkçası acillĺ durumum kızlar yorum yapın lütfen

kızlar yazıp sizi üzmiyim dedim ama dayanamadım. dün kontrol vardı. kızımın ciğerindeki kist büyükmüş baya. 3-6 ay arası ameliyat yaparız dedi doktor. çok moralim bozuldu napıcamı şaşırdım ağlayıp duruyorum...
dikişlerimi de zorlamışım iltihap kapmış. bide o dert çıktı. kötü bir haldeyim :KK43:
Geçmiş olsun canım tekrar.. Minik yüreğinin dayanağı sensin annesi.. Güzel düşün güzel olsun.. tedavisini olsun sonra hiç birşeyi kalmayacak inşallah.. çok dua et bizimde duamızdasın..

değişeceğini sanmum canım kordonu pipi sanıp erkek diyenler sonra değişenler oluyo ama kız dediyse değişme ihtimali zayıf. bize 16 haftada kız demişti doktor.haftası küçük diye güvenemedik ama doğru bilmiş
Inşallah canım ya tabi başta sağlıklı olsun sağlıkla dünyaya gelsin bize 13 ve 16 da erkek demişti 18 de ultrasonu kalitesizdi ama çikolata falan yedim 10 dk inceledi 30 temmuzda detaylı usg var orda kesin belli olur artık ama kesin dedi bakalım:)

kızlar yazıp sizi üzmiyim dedim ama dayanamadım. dün kontrol vardı. kızımın ciğerindeki kist büyükmüş baya. 3-6 ay arası ameliyat yaparız dedi doktor. çok moralim bozuldu napıcamı şaşırdım ağlayıp duruyorum...
dikişlerimi de zorlamışım iltihap kapmış. bide o dert çıktı. kötü bir haldeyim :KK43:
:( rabbim sifa versin olupta kurtulsun yavru inşallah sen suan ona iyi bak sadece ameliyatı kaldırsın vücudu mama süt ne gerekiyorsa ver allah yardımcısı olsun tüm darda olanlarin

dikişlerimi de zorlamışım iltihap kapmış. bide o dert çıktı. kötü bir haldeyim :(
Ama senin kadar dayanıklı bir anne boyle yapmazki ne olur kötü düşünme bozma moralini...Tedavi edilmeyecek ,geçmeyecek dert değil ya çok şükür kolaycacık atlatacak inşallah miniğin ameliyatı onlar büyük insalardan bile hızlı toparlanır hiç merak etme hem bak topik teyzeleride burda,bol bol dua ederiz biz ona...Hiç üzülme olurmu canım Rabbim başka şeylerle imtihan etmesin dermansız dert vermesin

Canlar 3cm aciklik ve bol sancim varmis. Bebek 4,200 kg. Dr dogum seklini bana birakti bebek iri oldugu icin omzu takilabilir normal dogumda dedi. Ama suni sanciyla bi deneyelim daha fazla beklemeden dedi. Suan yatisim yapiliyor. Dualarinizi bekliyorum. Riskli bir normal dogumu sectik. Cok ihtiyacim var dualariniza. Hepiniz Allah a emanet olun

Canlar 3cm aciklik ve bol sancim varmis. Bebek 4,200 kg. Dr dogum seklini bana birakti bebek iri oldugu icin omzu takilabilir normal dogumda dedi. Ama suni sanciyla bi deneyelim daha fazla beklemeden dedi. Suan yatisim yapiliyor. Dualarinizi bekliyorum. Riskli bir normal dogumu sectik. Cok ihtiyacim var dualariniza. Hepiniz Allah a emanet olun
inşallah kolaycacık bir doğumun olur canım dualarımız sizinle❤ güzel haberlerini bekliyoruz

HejaR12 HejaR12 insanbuL insanbuL @Daisymom Papapatya Papapatya bebeleri memeden düşmeyen bacılarım :)
emzik veriyor musunuz? kv tutturdu emzik verelim diye. eşim de ona uydu verelim diyo ama ben istemiyorum o zaman aç mı meme mi istiyo yoksa emzik mi istiyo anlayamam aç bırakırım kuzumu diye korkuyom :KK43:

Canım ben denedim almadı iyiki de almadı emdikce daha çok süt geliyor bence.böyle devam artık memeye :)

ya benimd eşim ilk günler beni bıktırdı bu çocuk aç aranıyo diyip durdu bazen bıktırdı beni:ukala:
:sopa:Benimde kayinvalide söylüyor aynı şeyi bir gün onun yanında sıktım göğüslerimi süt geldiğini görüyor hala ikna olmuyor ben hiç takmiyorum valla ne derse desin sende takma boşver canim

Ya aynen bende rahatsız ediyomuyuö diye düşünüyorum zaten uykumu çok iyi alamıyorum birde tek taraf yatınca iyice olmuyor.. Benim kızım sola yatınca çok kasılıyo acaba sola yatmamı sevmiyor mı ki acayip acıtıyor canımı sağda rahatım

Bende de aynen böyle. Sola yatıyorum hem göbeğim aciyo hem nefes alamıyorum :( sağa dönüyorum ohh öyle hemen uyku moda geçiş mayıştığım anda dönüyorum tekrar sola . Başa sarıyorum tekrar :(

Bende de aynen böyle. Sola yatıyorum hem göbeğim aciyo hem nefes alamıyorum :KK43: sağa dönüyorum ohh öyle hemen uyku moda geçiş mayıştığım anda dönüyorum tekrar sola . Başa sarıyorum tekrar :KK43:
Ben de sağa çok yatamıyorum. İnternette sola yatmanın daha iyi olduğunu okuduğumdan beri genelde sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama uyanıyosun bi bakmışsın sağdasın hatta düzsün.. Ben sağıma yattığımda artık çok bası hissediyorum bir de bebiş de daha tahatsız oluyor çok kıpraşıyor solda ise o kadar sakin ki...

Cnm ne gelirse Rabbim den şükür demekten başka birşey gelmiyor elimizden. Dua edicez derdini veren Allahım dermaninida ver. Biliyorum ki sınav dayız bu sınavda kolaylıkla güzelce vermeyi nasip et diycez. En doğrusunu yüce Allah bilir. Kulunu görmez mi bilmezmi hiç. Şifayı Rabbim den beklicez inşallah

Hadi bakalım Allah kurtarsın kolaycacik pirtlativer inşallah ;)

Dualarımız seninle canım rabbim kolay güzel bir doğum kısmet etsin inşallah

HejaR12 HejaR12 insanbuL insanbuL @Daisymom Papapatya Papapatya bebeleri memeden düşmeyen bacılarım :)
emzik veriyor musunuz? kv tutturdu emzik verelim diye. eşim de ona uydu verelim diyo ama ben istemiyorum o zaman aç mı meme mi istiyo yoksa emzik mi istiyo anlayamam aç bırakırım kuzumu diye korkuyom :KK43:
Benimki de sürekli emiyo verince emziği de alıyo ama ben hiç gerek duymadım her ağladığında emzirmeyi tercih ettim şu Ana kadar ama Emzik vermeye de çalıştım yani. Açıkçası ben ne zman Emzik vereceğimi de bilmyrm ki anlayınca direk emizriyrm uyuyo. Emzik nie kullanılıyor daha anlayamadım :KK70::KK70:

dediğin gibi yapıyorum canımda benimki damağının arasında sıkıştırıyo o ilk verme anı canımı fena halde yakıyo korkarak veriyorum.Benim oğlan çok kuvvetli galiba:mad:
Ay bizimki de çok acıtıyo kız valla dişleri var gibi sanki önce biraz sıkıp oynuyo sonra alıyo. Ama çok tatlı değiller mi küçük yaramazlar :KK36:

Bence hiç canını sıkma en azından doğar doğmaz olmadı elinde geldiğince besle kuzucuğunu ne kadar toparlanırsa o kadar iyi. Biraz daha büyümüş olck. Zaten az çok hazır gibiydin bu du ru ma böylesi çok daha iyi oldu.herşey çok güzel olck. Bi sürü bebek var ameliyat olan onlar çok güçlüler sen merak etme. Dualarımız sizinle.Allah şifasını eksik etmesin bebeğinden

Back