2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar bizde dr dan geldik az önce 37+6 yiz nst de bişey çıkmadı onu gorunce 40 i bekleyebilir belki dedi ama usg de bebegin baya aşağı indigini gorince her an gelebilir dedi . Zaten 1 2 gündür kasıklarımda aşırı baskı hissediyorum sancı da hissediyorum biraz ins normal doğum olur kendi sancilarimla. Kilosu da 3277 gayet iyi bi kilo normal doğum ixin dedi . İnş hayırlı zamanda gelir kizim
Canim ben de 37+3te normal dogum yaptim.benim de nstde bisey cikmadi ama bebek kanala gitmisti 2 gun duzenli yogun sanci sonrasinda acilmam bi anda 2 cmden 9a cikti ve dogum oldu. Sen de hazirlikli ol hayirlisiyla gelsin bebisimiz:)

Bu başımın ağrısı geçmiyor migren gibi resmen. Burnumdan kulaklarımdan yangın çıkıyor sanki geceden beri zerre geçmedi. Hiç son günler olacak iş mi
Canim cook zorda kalinca parol kullaniyordum ama simdi oneririm sonra bi sorun cikar Allah korusun benden olmasin :( nane yaği varsa şakaklarina sürebilirsin

Canım bende 38+1 günlüğüm sezeryan tarihim 18 temmuz ama bende aşırı kaşıntı var yani göbeğim çatladı o ayrı ayrıca bacaklarımın iç tarafı dizlerimden aşağı doğru kıpkırmızı kabardı kaşımıyım dye çok uğraşıyorum sürekli soğuk suyla duş alıyorum bazen nemlendiriyorum ama yok öldürüyo beni hep kanattım napcam bilmiyorum nası beklicem acaba neden oluyo ya
canım benim doktorum şiddetli kaşıntı olursa kesinlikle gel demişti. bi doktoruna git derim.

Canim ben de 37+3te normal dogum yaptim.benim de nstde bisey cikmadi ama bebek kanala gitmisti 2 gun duzenli yogun sanci sonrasinda acilmam bi anda 2 cmden 9a cikti ve dogum oldu. Sen de hazirlikli ol hayirlisiyla gelsin bebisimiz:)

Yaa ins benimde öyle olur kendi sancilarimla doğum yapabilirim canım moral verdin valla xok Sağol :) sen bebisine kavustun darısı başıma başımıza ins :) birde sancı nasıldı sendr benim kasik ağrım var bugün

Merhaba, bebeklerin bir türlü anne karnından çıkmak istemeyişlerini çok merak ediyordum,yazınızı görünce mutlaka yazmak istedim. 40+5 haftalık hesabı reglinize göre mi? Peki ultrasonda bakıldığında gelişim kaç hafta hesabı ile uyumlu çıkıyor. Boy,kilo, özellikle ne çıkıyor.Geç gelen bebekler,geç döllenme olabilir denildiği için özellikle merak ediyorum. Bu doğru bir tespit mi? Benimde 35+5 haftalık gebeliğim ama ultrasonda 4 gün geriden görünüyor. Hangisini takip etmem doğru olur doğum tahmini için.
Ultrason ve son adet tarihim ilk günden beri tam tutuyordu.bebek çok büyüdü.4 000 kg oldu.yani aslında zamanın d olduğunu burdanda anlayabiliriz.ama doğmuyor çok ilginçtirki oğlumda böyle doğmadı doğmadı.42 hafta bekledik.baktılarki doğacak gibi değil suni sancıyla başlattılar.3800 doğdu oğlumda.yani ben eğer eskiden köy yerlerinde falan olsam ne olacaktı merak ediyorum.45 hafta falan mı bekliycektim bilemiyorum.

D dendok kilosu ne kadar bebeğinin.4 kiloyu geçecek herhalde.nasıl zor olmaz mı .benimki de daha aşağı bile inmedi.
Evet zor olacak gibi.4000 kg yi buldu kilosu.inanın beklemek çok zor.suyum var problem yok diye bekliyor doktorum.oysaki 20 aylık oğlum var tüm hamileliğim hareket halinde çocuk peşinde koşmakla geçti.bu sefer erken doğar diye düşünüyordum ama nafile.demekki bu kadar harekette bir işe yaramadı.

Ultrason ve son adet tarihim ilk günden beri tam tutuyordu.bebek çok büyüdü.4 000 kg oldu.yani aslında zamanın d olduğunu burdanda anlayabiliriz.ama doğmuyor çok ilginçtirki oğlumda böyle doğmadı doğmadı.42 hafta bekledik.baktılarki doğacak gibi değil suni sancıyla başlattılar.3800 doğdu oğlumda.yani ben eğer eskiden köy yerlerinde falan olsam ne olacaktı merak ediyorum.45 hafta falan mı bekliycektim bilemiyorum.
Şimdi daha iyi anladım. Çok enteresan gerçekten doğmaması ve son araştırmalara göre bu geç doğumun görülmesi çok sıklaşmış. Ben nedense bunun bir sebebi olmalı diye düşünüyorum,ama vucut işte,bebek işte nasıl tepki verecekleri belli olmuyor. Allah kurtarsın sağlıkla inş senide,bebeğinide. En azından suni sancı ile doğumu başlatıp,sonlandırabiliyorlar demkki. Kimi mecbur sezeryan oluyor. Herşeyin hayırlısı,allah sağlıkla kurtarsın ikinizide.

Canim cook zorda kalinca parol kullaniyordum ama simdi oneririm sonra bi sorun cikar Allah korusun benden olmasin :KK43: nane yaği varsa şakaklarina sürebilirsin
Yok cNım maalesef nane yağı. Geceden beri kolonya ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum nafile. Uyandıktan sonra geçmiş gibi hissediyorum o da bir işe yaramıyor yine hemen başlıyor. Parol da almak istemiyorum gebeliğim boyunca sürünsem de tek ağrı kesici almadım gerçi bu kadar şiddetli baş ağrısı da çekmemiştim ama normalde böyle ağrım olduğunda da ağrı kesici yaramıyordu. Şimdi dediğin gibi bebişi de son zamanda tehlikeye atmak istemiyorum inşallah geçer saçlarımı yolacağım artık ağrıdan yoksa

Yaa ins benimde öyle olur kendi sancilarimla doğum yapabilirim canım moral verdin valla xok Sağol :) sen bebisine kavustun darısı başıma başımıza ins :) birde sancı nasıldı sendr benim kasik ağrım var bugün

Insallah canim hayirlisiyla kavusursunuz miniklere :) benim sancilarim bes dk bir 40 sn suruyodu. Belden kasiklara dogru hic bi sekilde gecmiyodu iki gun hic uyumadim ben. Senin belden mi geliyo agri kasiklara

Sağlık ocağına götürdük 3-4 çeşit analiz yapılacak ama sonuç olumsuz ılursa bilgi veriyoruz dedi
Bizde kalça usg gidince iki kızımada baktıralım dedik
Senin sonucunda düştüğünü görünce içim ferahladı inşallah bizimkilerde düşer
Bu arada kalça usg 1. Aymı 6. Haftamu doktora sormayı unutmuşum
İnşallah düşer Can'ım dua edicem sizin için :) kalça usg için pazartesi gittiğimizde bir ay sonra gel dedi yani altı haftayı biraz geçmiş olacak bizimki.

Insallah canim hayirlisiyla kavusursunuz miniklere :) benim sancilarim bes dk bir 40 sn suruyodu. Belden kasiklara dogru hic bi sekilde gecmiyodu iki gun hic uyumadim ben. Senin belden mi geliyo agri kasiklara

Ya yatarken sadexe bel ağrım oliyor yürürken belden kasiklara vuran ağrım oluyor ama şiddetli değil. Bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz :)

Kizlar ya ben doktora sormayı unuttum bilgisi olan var mı acaba . Ben geçen sene bel ağrısından dr a gitmiştim belimde duzlesme ve doğuştan omurgada açıklık olduğunu söylemişti dr bu normal doğuma engel olur mu ki ya

Kızlar ben kızıma defne ismini koyacağım ancak manevi bir isim başına koymak istiyorum nur defne diye düşündüm nasıl olur bilemedim bunun dışında şöyle maneviyatı güzel bir isim öneriniz varmı. Kuranda bir çok kelime geçiyor ama anlamı bazen sıradan bi ek oluyor.

Yok cNım maalesef nane yağı. Geceden beri kolonya ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum nafile. Uyandıktan sonra geçmiş gibi hissediyorum o da bir işe yaramıyor yine hemen başlıyor. Parol da almak istemiyorum gebeliğim boyunca sürünsem de tek ağrı kesici almadım gerçi bu kadar şiddetli baş ağrısı da çekmemiştim ama normalde böyle ağrım olduğunda da ağrı kesici yaramıyordu. Şimdi dediğin gibi bebişi de son zamanda tehlikeye atmak istemiyorum inşallah geçer saçlarımı yolacağım artık ağrıdan yoksa
Canim parolun hiç zararı yok plesenta süzüyor bebeğe geçmiyor hiç. Birde son zamanlarda bebeğe pek zararı olmuyormus ilaçların gelisimini tamamladığı için. Bence iç çünkü böyle sıkıntı çekmem bebeğe daha çok zarat

Merhaba kızlar burayı surekli okuyorum ama çok fazla yazmadım bende temmuz annesi olacaktım sekiz senedir bebeğimizin olmasını bekliyorduk tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım hersey yolunda gidiyordu bebeğimin tüm hazırlıklarını yapmıştık odası bile hazırdı 35 haftalikken aniden suyum gelmeye başladı hastaneye yattım ve sezeryanla doğum yaptım ben mutlu mesut ameliyathaneden odama gelirken bebeğimin erken doğduğu icin kuvezde kalacağını düşünüyor buna üzülüyordum oysa bebeğim hastaymis yemek borusunda ve makat çıkışında tıkanıklık varmış apar topar en iyi hastanede çok iyi bir cerrah ameliyatını yaptı ameliyatı başarılı gecyi hersey yolunda dendi bize ama 9 gün sonra bebeğimi kaybettik daha hic kucağıma alamamistim kokusunu duyamamistim sadece basin sağolsun dedi doktoru ne kadar kolay söyledi bu kelimeyi oysa benim cigerimi ta yerinden söküp attı bu kelime yavrumun cansız bedenini kucagima aldım son kez son kez yüzünü yüzüme sürdüm üzerinden çıkardıkları badisini kokluyorum şimdi tam 25 gün oldu koklamaya kiyamadigim bebegimi topraga verdim Rabbim hiç bir anne babaya böyle acı yasatmasin bizede sabrini versin

Buraya yazmaktaki amacım sizi üzmek değil sadece dualarinizda banada yer verin yeniden anne olup acimi hafifletmek istiyorum Rabbim size eşinize ve evlatlariniza sağlık versin
canım inan okurken göğsüm sızladı Allah sabırlar versin size. Allah kimseye evlat acısı göstermesin durumunuz çok zor seni de katıcam dualarıma Allah yardımcınız olsun. Sen de bir melek bana dua eder misin canım. benim kızım da hasta 3-6 aylık arası ameliyat olacak :KK43:

Back