2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın herkese.bende tüm yazılanları okuyorum fakat vaktim yok yazmaya minik 20 aylık bir oğlum var.şimdide 40+5 haftalık hamileyim.benim gibi bu haftalarda olup bekleyen varmı.sancı ağrı hiçbirşey yok.doktor 41+2 ye kadar bekleyip suni sancı verecek.oğlumudu 42+1de normal doğurmuştum.offf beklemek çok zor.bebeğine kavuşanlara sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.

Günaydıın :KK54:
Oglusun uyku duzeni karnımdakiyle aynı oldugu icin tüm gece ayaktaydık simdi uyudu bende uyumadan bi hikayemizi anlatayım dedim :anne:
Pazartesi günü kontrol günüydü malum. Ben icimden bugun dogmaz ama 1-2gün sonra suni sancıyla dogar bu diyerek gittim hastaneye. Son gunumuz diye direk nst ye alındık. Sonrasında muayene ve ultrason. Acıklık 1cmdi ediz bey hala kaburgamdaydı.doktor suyu bulanıklasmıs deyip doppler e yolladı ve sonrasında malum kararı vererek hemen sezeryana alıyoruz dedi. Bu cümleden sonra anlatacaklarım tamamen hayal meyal hatırladıgım sezeryan kelimesinin etkisiyle yasadıgım panik atagın etkisinde olan seyler :)
Neyse hemen sezeryana alıyoruz duyunca hıckıra hıckıra aglamaya basladım.doktor beni sakinlestirmek icin biseyler demeye calıstı ama nafile. Dogum servisine cıktım benim halimi gören ebeler hemsireler sagolsunlar pervane oldular etrafimda.
Hazirliklar tamamlandiktan sonra ameliyathaneye gitmek icin asansore bindik kaskatı kesilmisim sapsarı olmusum tabi aglamaya devam :oops:
Ameliyathaneye girdim sırtımdan ignem yapıldı sonra hemsire karnimi temizlerken hissediyorum bak uyusmadi dedim uyustu bunlari hissetmen normal ama kesiyi hissetmiceksin dedi hissederim ben dedim yeminler etti sonrasında ama nafile. En son hissedicem biliyorum doktorum nerde onu istiyorum diye diretirken tamam uyutucaz seni dediler ve uyudum.bi ara uyanıp rüya gördüm dedigimi hatırlıyorum:oops: sonra geri uyumusum.ameliyathaneden cikarken uyandım o zamanda bebegim nerde dedim sonra yeniden flu hayatıma döndüm:oops: buarada kv hala falan var diye esim gelmemisti bizle. Alper nerde gelmedimi diye sayıklayp durmusum.odaya girdigimde beni ediz karsıladı hemen koynuma verdiler emzirdim kokladım öptüm:KK200:
Benden cok babasının kucagında olusunu kıskandm ama agrılarım azaldıkca farkı kapatıp öne gecicem nasıl olsa :KK76:
Cok panik yaptıgım bebegime kavusacagımı idrak edemedigm icin kendimi cok kotu hissediyorum ama sonra hikayemi düsününce dikislerime ragmen kahkaha atıyorum.onun icin herseye deger o dünyalara bedel:nazar:

Gözünüz aydın, sağlıkla, huzurlu ve mutlu büyüyün :)

Günaydın kızlar.. Dün klimadan dolayı üşüttüm mü ne oldu bilmiyorum geceden beri başımda feci bir ağrı var geçmiyor. Şimdi de karnım taş gibi uyandım gaz sıkıntısı var sanki. Bu son günler ne zormuş cidden, miniklere değer o ayrı...

samsunda yasiyorum.uzun kollu citcitlu body altinada pijama giydiriyorum

ayni durumdayiz.doktor normal dedi.sutu mamadan daha cok aliyor demekki dedi miktar olarak

Ben de oyle dusundum ama cekince agliyo tontik. Bide doktor 2 saatte bir emzir yoksa gaz yapar dedi. Babaanne oglusum agzini araladigi an cicik ver cicik diyip duruyo. :(

Ben de oyle dusundum ama cekince agliyo tontik. Bide doktor 2 saatte bir emzir yoksa gaz yapar dedi. Babaanne oglusum agzini araladigi an cicik ver cicik diyip duruyo. :KK43:

Ayy bizim babaanne de öyle diyor :KK70:
En iyi anne bilir bebeğinin aç olup olmadığını bence :KK59:

Kizlar bizde dr dan geldik az önce 37+6 yiz nst de bişey çıkmadı onu gorunce 40 i bekleyebilir belki dedi ama usg de bebegin baya aşağı indigini gorince her an gelebilir dedi . Zaten 1 2 gündür kasıklarımda aşırı baskı hissediyorum sancı da hissediyorum biraz ins normal doğum olur kendi sancilarimla. Kilosu da 3277 gayet iyi bi kilo normal doğum ixin dedi . İnş hayırlı zamanda gelir kizim

Günaydın herkese.bende tüm yazılanları okuyorum fakat vaktim yok yazmaya minik 20 aylık bir oğlum var.şimdide 40+5 haftalık hamileyim.benim gibi bu haftalarda olup bekleyen varmı.sancı ağrı hiçbirşey yok.doktor 41+2 ye kadar bekleyip suni sancı verecek.oğlumudu 42+1de normal doğurmuştum.offf beklemek çok zor.bebeğine kavuşanlara sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.
Merhaba, bebeklerin bir türlü anne karnından çıkmak istemeyişlerini çok merak ediyordum,yazınızı görünce mutlaka yazmak istedim. 40+5 haftalık hesabı reglinize göre mi? Peki ultrasonda bakıldığında gelişim kaç hafta hesabı ile uyumlu çıkıyor. Boy,kilo, özellikle ne çıkıyor.Geç gelen bebekler,geç döllenme olabilir denildiği için özellikle merak ediyorum. Bu doğru bir tespit mi? Benimde 35+5 haftalık gebeliğim ama ultrasonda 4 gün geriden görünüyor. Hangisini takip etmem doğru olur doğum tahmini için.

Hayırlı olsun Can'ım

Aynı soruyu soruyorum ben de
Sürekli sola yatamıyorum sağa yatınca da sıkıştırıyor gibi hissediyorum yavrumu
Ama onlar çok korunaklı bin şükür
Ya aynen bende rahatsız ediyomuyuö diye düşünüyorum zaten uykumu çok iyi alamıyorum birde tek taraf yatınca iyice olmuyor.. Benim kızım sola yatınca çok kasılıyo acaba sola yatmamı sevmiyor mı ki acayip acıtıyor canımı sağda rahatım

Ya aynen bende rahatsız ediyomuyuö diye düşünüyorum zaten uykumu çok iyi alamıyorum birde tek taraf yatınca iyice olmuyor.. Benim kızım sola yatınca çok kasılıyo acaba sola yatmamı sevmiyor mı ki acayip acıtıyor canımı sağda rahatım
Dr sakin sağa yatma diye uyardi. Bi kacta sebep saydi. Bebegin oksijensiz kalmasina kadar korkutucu bir tablo cizdi. Ama gel gor ki ben saga yatmadan uyuyamiyorum. Hem saga hem sola fazlaca donüp yatiyorum. Son gunleri iyi uyuyarak degerlendirmek gerek diye pekte umursamiyorum ben acikcasi.

Bu başımın ağrısı geçmiyor migren gibi resmen. Burnumdan kulaklarımdan yangın çıkıyor sanki geceden beri zerre geçmedi. Hiç son günler olacak iş mi

Canım ne yaptın bebişi götürdün mü doktora?
Sağlık ocağına götürdük 3-4 çeşit analiz yapılacak ama sonuç olumsuz ılursa bilgi veriyoruz dedi
Bizde kalça usg gidince iki kızımada baktıralım dedik
Senin sonucunda düştüğünü görünce içim ferahladı inşallah bizimkilerde düşer
Bu arada kalça usg 1. Aymı 6. Haftamu doktora sormayı unutmuşum

Back