- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.521
Iyiz çok şükür baya toparladım.bebek tam emememdiği için süt te çok geldi göğüslerim şişti. Dokunamyrm. Ama sık sık emzirmeye çalışcm düzelsin die.banyo yaptıkça süt geliyo.bi de hep merak ederdim süt gelince nasıl anlycm die resmen göğüslerim yanıyo içinde bişey kaynıyo sanki.senin de az kaldı kızzz.bizde daha Tecrübeli oluruz herşey de sana yardımcı oluruz sana.Allah razı olsun canım... bebeğin nasıl sen nasılsın toparlandın mı?
canım gözün aydın sağlıklı analı babalı büyüsün inşEdiz bey geldi nihayet
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindidoktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bileneysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :)
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz
kuzum sen onca derdin arasında beni mi düşünüyon kurban olurum ben sana yaaa ♥çok şükür canım drdan geldiğinde yazarsan beni de etiketlersen sevinirim
Göğüs pompasını yeni sipariş verdim ben diyodum okula başlayınca alırım ama göğüslerim o kadar doldu ki hemen sipariş verdim.emiyo sonra oynuyo.tmm bu bilgi çok güzel oldu anlarım artıkCanım göğüslerin boşalıyorsa zaten çekiyordur, sağma makinen varsa kontrol edebilirsin bir tanesini sağ ne kadar çıkıyor görürsün, sonra emzirdiğinde boşaltıyorsa o miktarı çekiyordur, kilo alımı azdı ilk haftalarda emzirdikten sonra mama yapıyordum ben 40ml kadar veriyordum eğer açsa hala içiyor zaten doyduğu zaman dışarı püskürtüyor...Bir de memede doyunca oynamaya başlıyor çekmiyor
canım yapma böyle bebeğine de zarar. sütüne de geçiyor mutsuzluk hormonları. eşinle konuşman lazım sakin sakin. kötü niyetli değil ki o da yalnız kalmak istemiyor kızının ve senin yanında olmasını istiyor. sizleri ne çok seviyor demek ki. ama konuşup ortak nokta bulmanız lazımcanım zaten ondan biliyorum, yalnız kalma fobisi var ama bu durum farklı biraz anlayışlı olması gerekmez mi? Sonuçta bebek küçük, ben de keyfim için gitmeyeceğim çalışıyorum inan şuan işten bile ayrılmayı düşünüyorum.... Dün gece hiç uyuyamadım kafamı taktım buna, sabah kalktım sütüm de azalmış ona da kafayı taktım şuan...
Göğüs pompasını yeni sipariş verdim ben diyodum okula başlayınca alırım ama göğüslerim o kadar doldu ki hemen sipariş verdim.emiyo sonra oynuyo.tmm bu bilgi çok güzel oldu anlarım artık
canım yapma böyle bebeğine de zarar. sütüne de geçiyor mutsuzluk hormonları. eşinle konuşman lazım sakin sakin. kötü niyetli değil ki o da yalnız kalmak istemiyor kızının ve senin yanında olmasını istiyor. sizleri ne çok seviyor demek ki. ama konuşup ortak nokta bulmanız lazım
oy canımsııın kurban olmaaa hep böyle dost olalım yeterliiiikuzum sen onca derdin arasında beni mi düşünüyon kurban olurum ben sana yaaa ♥
etiketlerim inşallah canım o işi hep unutuyorum ama elimden geleni yapıcam :)
sen de kontrol sonrası beni etiketle olur mu canım aklım sende kaldı uyucam uyuyamadımoy canımsııın kurban olmaaa hep böyle dost olalım yeterliiii
ben yine takip etmeye çalışcam untursan da yakalamaya çalışcam artık kendi çabalarımla öpüyorum seni de minnoşumuda
süt sağma makinesi almamışmıydın canım sağıp dondurucuya atsan en azından göğüslerin acımaz maşallah ben doğuma gittiğimde siz tecrubeli olcaksınız panik panik anlarımda beni siz sakinleştirceksiniz biz oğlumla çok şanslıyız böyle arkadaşlarım oğlumun da böyle teyzeleri de olduğu için hepiniz iyi ki varsınızzzIyiz çok şükür baya toparladım.bebek tam emememdiği için süt te çok geldi göğüslerim şişti. Dokunamyrm. Ama sık sık emzirmeye çalışcm düzelsin die.banyo yaptıkça süt geliyo.bi de hep merak ederdim süt gelince nasıl anlycm die resmen göğüslerim yanıyo içinde bişey kaynıyo sanki.senin de az kaldı kızzz.bizde daha Tecrübeli oluruz herşey de sana yardımcı oluruz sana.
tamam canım etiketlerim sen uyu dinlen meleğime süt olsun annesisen de kontrol sonrası beni etiketle olur mu canım aklım sende kaldı uyucam uyuyamadım
Oooy kuzummm senin yerine de uyurum benn❤ çok zor dimiiAllah askina uyu.buldugun her firsatta uyu.uykusuzluk cok zormus
Masallah gozyaslarim akti ... uzun omurlu olsunbende yazayim dogum hikayemi.4 yillik cocuk hasretimize defalarca yapilan tedaviler igneler 1 dis gebelik ve sonunda tup bebekle son verdik cok sukur.
34te konan preeaklamsi baslangici teshisi sebebiyle o haftadan itibaren erken dogum korkusu basladi.tum yemek duzenim degisti.tansiyon aletiyle kanka olmustum evde artik.her hafta kontrollerle gecti en son 36+5de doktorum kan akimina bebegimin direnc gosterdigini soyledi ve 30 haziran persembe yani 37+1 de bebegi alalim dedi.
o gece uyumak ne mumkundu.sabah 5 de kalktim dusumu aldim.sacima cekiduzen verdim.son kontrolleri yapip esim annem ve kardesimle hastane yolunu tuttuk.yatisimiz yapildi.hemen oda suslerimizi hallettik.duzenlemeleri yaptik.damar yolu acildi onluk giyildi.8 bucukta doktorum ameliyathanede bekledigini birazdan indireceklerini soyledi.o arada sedye geldi.karmakarisik duygularla oturdum sedyeye.bebegin esyalarini da kucagima aldim.ameliyathane yolu cok tanidikti.1.5 sene evvel olumden dondugum dis gebelik sebebiyle yine o soguk koridorlari asip acil ameliyata alinmistim.annem esim babam ve kardesimle gozgoze geldigim anda kapi kapandi.artik melegime kavusmama cok yakindim.doktorumun sesiyle korkum biraz daha heyecana donustu.birkac kapi sonra ameliyathanenin icindeydik artik.masaya gectim.anestezist belimden igneyi vurdu.acitan birsey degildi.zaten o anki duygularla aciyi falan gormuyor duymuyor bedeniniz.saga sola bakindim.cok kisa sure sonra mucizeme kavusacak olmanin rahatligiyla masaya uzandim.onume carsaflar kat kat gerilirken bacagimdaki uyusmayi artik hissediyordum.o sirada anestezist benimle sohbet etmeye basladi.nerelisin vs vs.doktorumda surekli nasil oldugumu soruyordu.o esnada sanirim operasyon baslamisti artik.herkes birbiriyle konusuyordu surekli.bende kolumdaki tansiyon aletinin surekli tansiyonumu olcmesine takilmistim:)o sirada doktorum hic sesin cikmiyor dedi.ne diyeyimki dedim.karnimda sadece sallantilar vardi.o da bebegi alirken saga sola salliyorlardi beni.anestezist saat 9:10 bebegin geldi hatta su an cisini yapiyor dedi ve iste o an doktorum iste burda deyip kizimi bana gosterdi.o an sadece rabbime sukrettim.gozlerimdeki yasi tuttum.aglamak istemiyordum.bebegimi alip goturduler temizlemek icin.ondan sonra bir an once cikip ona sarilmak icin can attim diyebilirim.kiyafetlerini giydirip getirdiler yanima.optugum anda aglamaya basladi.seni odada bekleyecek deyip kizimi yolladilar.benim de dikislerim atildiktan sonra odaya cikarildim.saat 10a ceyrek vardi.bebegim kucagima verdiler.oyle yattik bir sure.
benim agrim cok olmadi.ayni gun kalktim gazimi da cikardim:)ertesi gun taburcu olduk.simdi 12 gunluk olduk bile sukurler olsun
Haberleşelim canım benim :) benim randevum 11.40 ta ❤ bu sefer nedense çok heyecanlandım ben yaLittlestar evet canim bigun var aramizda kac da kontrolun yarin gelince haberleselim
Hic niyeti yok hem de canim. Gunüm dolmadi daha ama cok kilo almadan gelsin istiyordum olmadi :)tmm canım ederim.. senin oğluş ne alemde gelmeye niyeti yok sanki yerini rahat mı buldu?
Yerını rahat kurmussun annesi suc senınHic niyeti yok hem de canim. Gunüm dolmadi daha ama cok kilo almadan gelsin istiyordum olmadi :)
Benim oglum cok kilolu teyzesi. En son 36.hafta kontrolunde 3,400 kg idi. beni korkutuyor doğumu. O yuzden bi an once dogsun istiyorum. Bacaklarim yururken kitleniyor boşa cıkıyor yere düşürüyor beni. Disari cikmaya cekinir oldum yine de yuruyus yapiyorum dogsun diye. Ama hic bir belirtim yok. Yoksa günü geçse umursamazdim... Bu gidişle cok kilo alirsa sezaryenle alabilirler herhalde.Kız bizim daha vaktimiz dolmadı ki bu ne acele önce bebislerimizin ablaları abileri var sonra biz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?