2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Allah razı olsun canım... bebeğin nasıl sen nasılsın toparlandın mı?
Iyiz çok şükür baya toparladım.bebek tam emememdiği için süt te çok geldi göğüslerim şişti. Dokunamyrm. Ama sık sık emzirmeye çalışcm düzelsin die.banyo yaptıkça süt geliyo.bi de hep merak ederdim süt gelince nasıl anlycm die resmen göğüslerim yanıyo içinde bişey kaynıyo sanki.senin de az kaldı kızzz.bizde daha Tecrübeli oluruz herşey de sana yardımcı oluruz sana.

canım gözün aydın sağlıklı analı babalı büyüsün inş

Göğüs pompasını yeni sipariş verdim ben diyodum okula başlayınca alırım ama göğüslerim o kadar doldu ki hemen sipariş verdim.emiyo sonra oynuyo.tmm bu bilgi çok güzel oldu anlarım artık

canım yapma böyle bebeğine de zarar. sütüne de geçiyor mutsuzluk hormonları. eşinle konuşman lazım sakin sakin. kötü niyetli değil ki o da yalnız kalmak istemiyor kızının ve senin yanında olmasını istiyor. sizleri ne çok seviyor demek ki. ama konuşup ortak nokta bulmanız lazım

Göğüs pompasını yeni sipariş verdim ben diyodum okula başlayınca alırım ama göğüslerim o kadar doldu ki hemen sipariş verdim.emiyo sonra oynuyo.tmm bu bilgi çok güzel oldu anlarım artık

canım benimki başlarda emmiyordu, 20ml ile mama takviyesi başladık sonra 30-40ml oldu. Sütüm gelmeye başlayınca önce emzirmeye çalışıyordum ya da sağıyordum 30-40ml sütüm çıkıyordu onu verip ardından 20ml daha veriyordum mama yani ortalama 50-60ml içiyordu her öğünde... Şuan sağarsam yine 40-60ml anne sütü alıyor 15-20 dak sonra 30ml mama ile uykuya dalıyor şuan 21.gündeyiz.

off çok haklısın ama inan aklımdan atamıyorum, kendimi rahatlatamıyorum

kuzum sen onca derdin arasında beni mi düşünüyon kurban olurum ben sana yaaa ♥
etiketlerim inşallah canım o işi hep unutuyorum ama elimden geleni yapıcam :)
oy canımsııın kurban olmaaa hep böyle dost olalım yeterliiii
ben yine takip etmeye çalışcam untursan da yakalamaya çalışcam artık kendi çabalarımla öpüyorum seni de minnoşumuda

oy canımsııın kurban olmaaa hep böyle dost olalım yeterliiii
ben yine takip etmeye çalışcam untursan da yakalamaya çalışcam artık kendi çabalarımla öpüyorum seni de minnoşumuda
sen de kontrol sonrası beni etiketle olur mu canım aklım sende kaldı uyucam uyuyamadım

süt sağma makinesi almamışmıydın canım sağıp dondurucuya atsan en azından göğüslerin acımaz maşallah ben doğuma gittiğimde siz tecrubeli olcaksınız panik panik anlarımda beni siz sakinleştirceksiniz biz oğlumla çok şanslıyız böyle arkadaşlarım oğlumun da böyle teyzeleri de olduğu için hepiniz iyi ki varsınızzz

Kızlar önemli bi sorum var. gördüğüm kafarıyla herkes süt pompasından memnun. yani hepsi aynı gibi anladım. gidip fiyatı uygun bi tane alsam memnun olcak mıyım acaba?
asıl sorum şu süt pompasından memnun OLMAYAN var mı? kraft ve lansinoh iyi bildiğim kadarıyla. ikili almayı düşünüyorum. ama bi türlü almak kısmet olmadı..
Senam72015 sen hangi pompadan aldın??

Masallah gozyaslarim akti ... uzun omurlu olsun

Kız bizim daha vaktimiz dolmadı ki bu ne acele önce bebislerimizin ablaları abileri var sonra biz :))))
Benim oglum cok kilolu teyzesi. En son 36.hafta kontrolunde 3,400 kg idi. beni korkutuyor doğumu. O yuzden bi an once dogsun istiyorum. Bacaklarim yururken kitleniyor boşa cıkıyor yere düşürüyor beni. Disari cikmaya cekinir oldum yine de yuruyus yapiyorum dogsun diye. Ama hic bir belirtim yok. Yoksa günü geçse umursamazdim... Bu gidişle cok kilo alirsa sezaryenle alabilirler herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…