2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ediz bey geldi nihayet:KK46::KK46:
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi:KK61: doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bile :oops:neysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :):nazar:
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli:nazar:
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi:KK200:
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz:KK200:
Canım çok sevindim hoşgelmiş Ediz paşamız , sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün :)
@batideniz sen ne yaptın bacım doğurdun mu haber et bize :)

Kizlar erkek bebeği olanlar sizdede durumkar aynimi cildiricammmmmm altini temizliyorum yeni bez koyuyorum kapatmadan hoopp isiyor alt acma ortusu yeni kiyafetler bez islaniyor ve yeniden basa sariyoruz her gun camasir 1 makina ocağimiza incir ağaci diktii cocuk:olamaz:
Benimki de erkek canım sezaryen anında benimki kiyafetini giydirmeye çalışan hemşirenin eline sonrasinda ilk alt degisiminde kv nin üzerine isemekle başladı :-) ben üzerine alt açma bezini tutarak ve olabildigince hızlı degistiriyorum

Ediz bey geldi nihayet:KK46::KK46:
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi:KK61: doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bile :oops:neysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :):nazar:
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli:nazar:
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi:KK200:
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz:KK200:
Oyy Ediz gelmiş hoş gelmiş :KK68: gozun aydin bitanem cok sevindim. Mis kokulunu da seni de opuyoruz. Saglik ve mutlulukla buyut insallah:KK200:

Normal doğum yapan arkadaşlarım, doğumdan çıktığımdan beri adet ağrısında daha şiddetli kasık ve bel sancısı yaşıyorum. ÖEllikle süt gelsin diye sağma işlemi esnasında ağrılar başlıyo ve bağırtıyo resmen. Normalmi bu ağrılar? Birde 2. Geceden beri idrar tutamıyorum allahtan hasta bezleri var. Wc ye kadar bi yerlere dökülmeden koşuyorum yetişiyorum.
Otururken veya yatarken idrar gelmiş hissi olmuyo. Yada normal wc ye gitme hissi oluyo ayağa kalkmamla boşalıyo ve tutamıyorum. İnanılmaz çok fazla bi idrar çıkmış oluyo bi anda. O kadar idrarı nasıl hissetmiyorum anlamadım. Hasta bezi doluyo resmen? Varmı yaşayan? Kalıcı bir durum mu? Valla doğum sonrası doğuma göre ben çok daha zorlandım ya :( hep ağlıyorum :(

kızlar gece gündüz memeyi bırakmayan emzik gibi kullanıp boşaltamayan nazlı kızım için göğüs pompası önerisi acil öpüyorum hepinizi pek yazamıyorum 7 saattir memede çok yoruldum

Normal doğum yapan arkadaşlarım, doğumdan çıktığımdan beri adet ağrısında daha şiddetli kasık ve bel sancısı yaşıyorum. ÖEllikle süt gelsin diye sağma işlemi esnasında ağrılar başlıyo ve bağırtıyo resmen. Normalmi bu ağrılar? Birde 2. Geceden beri idrar tutamıyorum allahtan hasta bezleri var. Wc ye kadar bi yerlere dökülmeden koşuyorum yetişiyorum.
Otururken veya yatarken idrar gelmiş hissi olmuyo. Yada normal wc ye gitme hissi oluyo ayağa kalkmamla boşalıyo ve tutamıyorum. İnanılmaz çok fazla bi idrar çıkmış oluyo bi anda. O kadar idrarı nasıl hissetmiyorum anlamadım. Hasta bezi doluyo resmen? Varmı yaşayan? Kalıcı bir durum mu? Valla doğum sonrası doğuma göre ben çok daha zorlandım ya :KK43: hep ağlıyorum :KK43:
Agrilarin hakkinda bi sey diyemeyecegim canim ama idrar tutamama normal dogumdan sonra oluyor. Bende de oldu. Oradaki kaslari ciş yapar gibi kasıp gevşetme egzersizleri yapmalisin bol bol. Bi zaman sonra duzeliyor.

Ay canım ya aglama umursamazlık yap sonra sen yine çekeceksin sütün azalacak sen üzüleceksin bana da annem 20 gün yanında kalayım sonra 20 günde sen gel bizde kal orada bakayım sana dedi eşime söyledim pek sıcak bakmadı benim de ilk bebeğim tek başına bakamam dediğin gibi birşey olsa hemen annem yetişiyor erkeklerin bunu anlaması çok zor eşime diyorum hamilelikte daha anlayışlıydın şimdi sanki sen lohusasın.. Kardeş hep aynı düşüncede erkekler, biz ne kadar üzülsek de düzelmeyecek geçecek bu günlerde bebeklerimize yetecek duruma geleceğiz inşallah biraz daha sabır..

Aynı durumdaymışız, hayır anlamıyorum kendi annesi gelmiyor zaten bakmaya şunu dese anlarım annen gitsin işlerini halletsin o arada annem gelir, mevlüt zamanı biz yine kalkar gideriz....Bu da yok! bana diyor ki sen bakarsın sonuçta biz anne babayız, duyan da herşeyiyle süper ilgileniyor sanır, sabah kalkıp işe gidecek akşam gelecek... Ben el kadar bebekle hem çalışacağım, hem bebeğe bakacağım bir de yemek hazırlayacağım

kızlar gece gündüz memeyi bırakmayan emzik gibi kullanıp boşaltamayan nazlı kızım için göğüs pompası önerisi acil öpüyorum hepinizi pek yazamıyorum 7 saattir memede çok yoruldum

Canım ben kraft kullanıyorum, hem minik pratik hem de fiyatı uygun ben kampanya ile 100 tl gibi bir rakama almıştım şuan ne kadar bilmiyorum.... Çok kuvvetli çekmiyor daha doğrusu 9 farklı ayarı var otomatik olan ayarı gayet iyi, hem memeyi çok yıpratmıyor hem de boşaltıyor... Benimki de tam boşaltamıyor ya da bazen az oluyor sütüm uyarmak için kullanıyorum şuan çok memnunum...Çok gürültülü çalışmıyor, pille de çalışabildiği için gittiğim heryere götürebiliyorum

Back