2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben çıktım cnm dün akşam, oğlum yoğun bakımda kısmetse çarşamba taburcu olacak. Allah razı olsun cnm, benimde hep dualarımdasınız. Fatih üni hastanesinde (sema hastanesi) yaptım doğumu cnm. Baya değişik geçti doğumum. Anlatırım bir ara. Şimdi sütle uğrşıyorum. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider. :dua:
Senin sezeryan olacak galiba tarihi belli oldu mu?

Cnm neden yoğun bakımda yatıyor unutmuşum galiba. Kakasını yiyen Seninki miydi. Ne rahatsızlığı varsa Rabbim sifa versin. Nerde hastası olan varsa Rabbim derdi verdiği gibi dermaninida versin inşallah

Cnm neden yoğun bakımda yatıyor unutmuşum galiba. Kakasını yiyen Seninki miydi. Ne rahatsızlığı varsa Rabbim sifa versin. Nerde hastası olan varsa Rabbim derdi verdiği gibi dermaninida versin inşallah

Allah razı olsun cnm, evet kakasını yedi doğmadan önce :(

Kızlar sizden dua ıstedıgım kanser hastası akrabamiz vardı adı nazlı bugun sabah vefat etti..
Dünden berı karnım sertlesıyordu bugun aglamaktan uzulmekten mı bilmiyorum daha da sıkılaştı bu sancı mı ne oluyor bılmıyorum ama karnımda tas gıbı kasılıp duruyo

Allah rahmet eylesin cnm. Rabbim günahlarıni bağışlasın geride kalanlara hayırlı sağlıklı omur versin inşallah

Oglumda dogumdan bi ay evvel baslamisti kasilmalar sertlesmeler cok stresliydim o donem..ama tabi benim ki sana kıstas olmasin. Sabahı bekle gecmezse erkene alabilirsin randevunu. Hamilelik ihmale gelmiyor.sebep olmak istemem canim. İnsallah yarina biseyin kalmaz. Anne her derda ilac imiş... Sesini duy belki biraz rahatlatir seni.
Amin kimseye yasatmasin... Tahmin edemiyorum bile...
Du bakalım sabah ola hayrola gelmezse giderim doktora..
Aynen annenin bu sozu yetiyor rabbim başımızdan eksik etmesın

Ediz bey geldi nihayet:KK46::KK46:
Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi:KK61: doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Korkudan dogacagina sevinemedim bile :oops:neysee
15.25 te dogmus :) 3340gram 48cm :):nazar:
Cok sukur emme konusunda sorun yasamadim sutumde yeterli:nazar:
Koynuma gelince sakinlesmesi o kadar guzel bi duygu ki.
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi:KK200:
Biraz toparlaninca uzun uzun yazicam.hepinizi opuyoruuzz:KK200:

Kızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim

Öncelikle geçmiş olsun cnm. Yüce mevlam şifa versin bebişine Sanada güç kuvvet. İnşallah biran önce sütun gelir de bebişin ana sütünü almaya başlar. Bunun için önce sakın olmalısın stresle sütun gelmesini geciktirirsin. Yemeklerden yarım saat önce dereotu ye cnm bir iki dal. Hergün bir avuç kurudut. Acayip süt yapıyormuş oda. Bol bol kayısı şeftali kompostoşu . Bak ben bir kglik kavanoz lar a hazirlamistim kızımda. Konserve şeklinde . İçmeden önce içine blender tutuyordum. Meyve suyu gibi içiyordum. İncir hala yarım litre suda 5 6 tane kaynat. Sabah akşam iç. Domates tüketme. Humana çay iç. Ve bol su cnm. O zaman bi iznillah sütun olur inşallah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

Bebek artik beslenemiyo diye sezeryanla alindi:KK61: doktor sezeryana alicaz diyince bi panik atak gecirdim
Cok karisik yaziyorum farkindayim ama hala sezeryan sokundayim bide ustune ailemizin yeni uyesi:KK200:

Hayırlı uğurlu olsun cnm. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ağız tadıyla sevdiklerinle insallah

Ya ınanmıyorum su an oyle sevindim ki,sukurler olsun rabbime:KK200:hosgeldin ediz hosgeldin teyzecim rabbim bahtını guzel yazsın Allâh analı babalı buyutsun canım benim cok mutlu oldum cok sukur

Off hanimlar nedir bu bizim anlayissizlardan cektigimiz:KK61: benim her yerimi kırmızı kabarciklar bastı kasintidan duramiyorum bacaklarım karnım kollarım... uzun bi şey giyemiyorum sortla geziyorum evin içinde tshirt u de göğsümun altında tutuyorum gobegimi kapatamiyorum:KK61: çarşamba doguma gircem eşimin kardeşi eşi ve çocuğu yarın akşam bize gelecekmis yatiya dogumda burda olmak istiyolarmis hiçbi samimiyetim yok erkek yanında nasıl bu şekilde duracağım anlayissiz ararsak uzağa gitmeye gerek yok :KK61: bi de yıllık izindey mis doğumdan sonra ne kadar kalır bilmiyorum ben nasil rahat yatacagim evimde dua edin bana e mi çabucak gitsinler :KK61:
Ben de öyleyim canım eşimin ailesi evde 10 kisiyiz iyiler hoslar ama hamileliğin son günleri işte olmasa daha iyi olur diyorsun istesem de hamile olmasam da 10 kişiye hizmet edemem beceremem de yani elimi ayagimi çekmiş im işlerin %10unu yapıyorum elimden o kadar geliyor çünkü ne yemek yapılacak onun derdine bile düşmuyorum açıkçası bu halimizle kimse bizden Bir şey beklemesin de istemesin de öyle düşün ben saldim kendimi yani düşünce olarak da dinlenme olarak da odama geçiyorum biraz uzanacak diyorum arada bir mesela

Sevgili ve pek kıymetli arkadaşlar uzum bir aradan sonra merhaba :) Bayram öncesi doğum iznime ayrıldım resmen hayata döndüm.Yaşasın tam bağımsız ev hanımlığı:halay: Garip bir şekilde ev hanımları iş hayatına,iş hayatındaki hanımlarımız da ev hanımlığına heves ediyor,Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim.Bugün 38+0 olduk 2.muayenemi yaptı doktorum ne açılma ne sancı tık yok.Maksimum 1 ağustosa kadar beklerim dedi baktık hala tık yok sezeryana alacağız dedi.Normalde 25 temmuz tahmini tarih ayın 1 i ne kadar beklemenin riski nedir sizce?Kordon dolanmaları,afedersiniz kakasını yemesi vs ihtimallerinden dolayı çok bekleme taraftarı da değilim esasında ama kuzenim 42.haftasına kadar bekledi ve suni sancıyla da olsa normal doğum gerçekleşti.O kadar bekleyeceğimi sanmıyorum ama 5-6 günden Allah'ın da izniyle bir şey olmaz diye düşünüyorum.Yani doktoruma tabi olacağım sanırım.Şuan 3 kg olmuş.Artık yürüyüşe ağırlık vereyim diyorum merdiven inip çıkayım bol bol :) Hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah.Doğumu gerçekleşen annelerimizi tebrik ederim tekrar hayırlı olsun,beklemede olanlara da en hayırlı doğumlar nasip olsun dilerim.Çok girip bakamasam da aklım hep burada.Fırsat buldukça geleceğim inşallah.Hepiniz Allah'a emanetsiniz.Hiçbir şeyi dert etmeyin.İnanın gelip geçici her şey.Önce can sonra canan demişler.Kendinize iyi bakın bu yüzden.Selametle...

Kızlar geceden beri regl ağrısı gibi ağrım var. Ama ben kestiremiyorum gelip gidiyor mu aralıklı mı sürekli mi çünkü bel ağrım engelliyor sanırım anlamamı. Bel ağrım hamileliğin başından beri var. Aslında kasık ağrımda sürekli gibi hiç bişey anlayamadım. Karnımda bir aydır sürekli kasılıyor zaten. Ben anlayamayacağım galiba o_O Herşeye de hastaneye koşmak istemiyorum. Genelde evham yapmış oluyorum.
Benim de dün oldu Afedersin ama gaz sancısıymis

Can'ım Allah bağışlasın çok sevindim :KK200: yarın darısı başıma inşallah bizimde suyumuz azaldı diye alıyorlar :KK46:

Sevgili ve pek kıymetli arkadaşlar uzum bir aradan sonra merhaba :) Bayram öncesi doğum iznime ayrıldım resmen hayata döndüm.Yaşasın tam bağımsız ev hanımlığı:halay: Garip bir şekilde ev hanımları iş hayatına,iş hayatındaki hanımlarımız da ev hanımlığına heves ediyor,Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim.Bugün 38+0 olduk 2.muayenemi yaptı doktorum ne açılma ne sancı tık yok.Maksimum 1 ağustosa kadar beklerim dedi baktık hala tık yok sezeryana alacağız dedi.Normalde 25 temmuz tahmini tarih ayın 1 i ne kadar beklemenin riski nedir sizce?Kordon dolanmaları,afedersiniz kakasını yemesi vs ihtimallerinden dolayı çok bekleme taraftarı da değilim esasında ama kuzenim 42.haftasına kadar bekledi ve suni sancıyla da olsa normal doğum gerçekleşti.O kadar bekleyeceğimi sanmıyorum ama 5-6 günden Allah'ın da izniyle bir şey olmaz diye düşünüyorum.Yani doktoruma tabi olacağım sanırım.Şuan 3 kg olmuş.Artık yürüyüşe ağırlık vereyim diyorum merdiven inip çıkayım bol bol :) Hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah.Doğumu gerçekleşen annelerimizi tebrik ederim tekrar hayırlı olsun,beklemede olanlara da en hayırlı doğumlar nasip olsun dilerim.Çok girip bakamasam da aklım hep burada.Fırsat buldukça geleceğim inşallah.Hepiniz Allah'a emanetsiniz.Hiçbir şeyi dert etmeyin.İnanın gelip geçici her şey.Önce can sonra canan demişler.Kendinize iyi bakın bu yüzden.Selametle...

Beklemek iyi kontrollerin düzenli olduğu sürece , bend normal bekledim neler yapmadım , merdivenler ,hurmalar,kegel egzersizleri ve bebiş kanala bile inmedi. 40 haftadayız su azalması nedeniyle yarın sezaryen olcam Can'ım.hakkında ne hayırlısı ise o oldun.saglıkla al bebeğini kucağına inşallah

Son düzenleme:
Hoşgelmiş paşamız :) Hayırlı olsun canım Rabbim bir ömür birlikte mutlu huzurlu sağlıklı olmayı nasip etsin ❤ ooooyyy anam yesin onu teyzesi :D

Kizlar erkek bebeği olanlar sizdede durumkar aynimi cildiricammmmmm altini temizliyorum yeni bez koyuyorum kapatmadan hoopp isiyor alt acma ortusu yeni kiyafetler bez islaniyor ve yeniden basa sariyoruz her gun camasir 1 makina ocağimiza incir ağaci diktii cocuk:olamaz:

Haha :KK3: yerim onu :KK35: bizimki de böyle olcak mı bakalım

Herkese burda takmayın etmeyin diyorum da kendime nasıl telkin vereceğim bilemiyorum kızlar :KK43: kaç saattir gözyaşım gözümde geziyorum annemde anlamasın diye tuvalette ağlıyorum :KK43: eşim bugün işten gelince hadi yürüyelim dedi tamam dedim çıktık; ben çok düşündüm seninle ilgilenemiyorum sen kendini yetersiz hissediyorsun çok haklısın vs vs diye güzel güzel konuştu nasıl hoşuma gitti ama sonra bombayı patlattı; annem bu ayın sonunda evine dönecekti 2 aydır gitmedi ve evde tadilat vardı o bitecek temizlik vs için, ben de onunla gidip ağustosun ortasında da memlekette mevlütünü okuturum diye plan yapmıştım daha doğrusu hep birlikte yapmıştık. Yani bu ayın sonunda gidecek 15-20 gün annemlerde kalacaktık hem annem evin temizliğini yapacak hem de gitmişken eşe dosta mevlütünü okutacaktık. Neymiş biz artık aileymişiz, anne babaymışız niye annem bakıyormuş, neden annemle ben de gidiyormuşum, ben gayet bakabilirmişim çocuğa (sözde burda beni destekliyor) bana güveniyormuş. Annem çocuğa annesi gibi bakıyormuş, bana fırsat vermiyormuş...Bu arada ben çalışmaya başladım; evden çalışıyorum ama sonuçta iş; çocuğu emziriyorum annem uyutuyor,takviye yapmak gerekirse mamasını veriyor, altını değiştiriyor, yıkıyor, bizim yemeğimizi yapıyor. Yani ben sadece çalışıyorum, çocuğu emziriyorum zaten başka birşeye vakit kalmıyor... Ben de sen annemi istemiyorsun diye başladım ağlamaya ve çok alındım; sanki kendi annesinin çok umrundayız da geliyor bakmaya, sanki işe gitmeyecek de gündüz benimle çocuk bakacak... Sen bakarsın demek kolay, tabiki Allah korusun birşey olsa annem gitse bakacağım çocuğa ama şimdi hazır gelmişken ne diye yollayayım annemi? Bir de çocuk daha 20 günlük gak dese panikliyorum, bazen susmuyor anneme veriyorum hemen bu neden susmuyor diye... Bizden başka herkes lohusa cidden... Allahım bir de beni evden çıkardı dışarıda ağlattı ağlattı sonra da kusura bakma diyor çıldıracağım
Ay canım ya aglama umursamazlık yap sonra sen yine çekeceksin sütün azalacak sen üzüleceksin bana da annem 20 gün yanında kalayım sonra 20 günde sen gel bizde kal orada bakayım sana dedi eşime söyledim pek sıcak bakmadı benim de ilk bebeğim tek başına bakamam dediğin gibi birşey olsa hemen annem yetişiyor erkeklerin bunu anlaması çok zor eşime diyorum hamilelikte daha anlayışlıydın şimdi sanki sen lohusasın.. Kardeş hep aynı düşüncede erkekler, biz ne kadar üzülsek de düzelmeyecek geçecek bu günlerde bebeklerimize yetecek duruma geleceğiz inşallah biraz daha sabır..

Kizlar erkek bebeği olanlar sizdede durumkar aynimi cildiricammmmmm altini temizliyorum yeni bez koyuyorum kapatmadan hoopp isiyor alt acma ortusu yeni kiyafetler bez islaniyor ve yeniden basa sariyoruz her gun camasir 1 makina ocağimiza incir ağaci diktii cocuk:olamaz:
Aynen benim de öyle annem açıyor genelde dikişlerim zorladığı için annemi bir güzel ıslatıyor :)

Back