- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.401
Suan cok uzuldum. Bu kadar hizli ilerleyebilecegi aklima gelmemisti. Allah rahmet eylesin. Karninin sertlesmesi en cok uzuntun ve stresinle alakali canim. Yasadim biliyorum. Endise etme.biraz seni rahatlatacak seyler dusun. Esinle dişari cik yurü nefes al.duş al uyu canimelimde değil herşey Allahtan bunu biliyorum ama engel olamıyorum kendime yaşıttık yakındık bebeği daha 1.5 yaşında aklıma geldikçe tutamıyorum kendimi...
cuma kontrolüm var erkene mi çeksem dedim o yüzden sizlere sorim dedim
Allah razı olsun canım eşim sabahtan beri taziye evinde tekim evde.. bu kasılmalar dünden beri var o yüzden anlayamadım ama demek ki yorulmuşum bugünde üzüntü eklenince daha arttı cumayı bekleyeyim o zaman doktor için acele etmeyeyim... şu an annemi yanımda istiyorum beni tek iyi eden şey o olurdu ama o da uzakta memlekete gitti arefeden daha gelmesine de varSuan cok uzuldum. Bu kadar hizli ilerleyebilecegi aklima gelmemisti. Allah rahmet eylesin. Karninin sertlesmesi en cok uzuntun ve stresinle alakali canim. Yasadim biliyorum. Endise etme.biraz seni rahatlatacak seyler dusun. Esinle dişari cik yurü nefes al.duş al uyu canim
Canim öncelikle başım sağolsun ama bebeğini düşün sakin ol. Bol bol su iç fırsat buldukça sol tarafina uzan birde varsa magnezyum iç benim de karnım senin gibi günde 2 ye çıkardı doktor magnezyum uelimde değil herşey Allahtan bunu biliyorum ama engel olamıyorum kendime yaşıttık yakındık bebeği daha 1.5 yaşında aklıma geldikçe tutamıyorum kendimi...
cuma kontrolüm var erkene mi çeksem dedim o yüzden sizlere sorim dedim
canım benim Allah razı olsun.. magnezyum içmiyordum doktorum illa içeceksin dememişti başlayayım o zaman madensuyu içiyorum bi kaç gündür ikisini bir içeyim artık iyi gelir inşallah çünkü karnım taş kesilince harekette zorlaşıyorCanim öncelikle başım sağolsun ama bebeğini düşün sakin ol. Bol bol su iç fırsat buldukça sol tarafina uzan birde varsa magnezyum iç benim de karnım senin gibi günde 2 ye çıkardı doktor magnezyum u
Hiç haberim yok yarım yamalak okuduğum içinKızlar sizden dua ıstedıgım kanser hastası akrabamiz vardı adı nazlı bugun sabah vefat etti..
Dünden berı karnım sertlesıyordu bugun aglamaktan uzulmekten mı bilmiyorum daha da sıkılaştı bu sancı mı ne oluyor bılmıyorum ama karnımda tas gıbı kasılıp duruyo
Çok iyi geliyor canım rahatlatiyor bayag benim kullandigimin adı magvital tadı ds fena değil. İyi gelir insallaj canimcanım benim Allah razı olsun.. magnezyum içmiyordum doktorum illa içeceksin dememişti başlayayım o zaman madensuyu içiyorum bi kaç gündür ikisini bir içeyim artık iyi gelir inşallah çünkü karnım taş kesilince harekette zorlaşıyor
Kız doğurmaya mi gittin sesinde yok inşallah iyi haberler olsun paşa gelmiş olsun inşallahKizlar bebegin suyu bulanik dedi doktor doppler icin sira bekliyoruz.kakasini yapmis olabilir dedi. Bide haftasi dolan bebeklerin suyuda artik bulaniklasiyomus nedenini ogrencez bakalim.dualarinizi esirgemeyin bizden
Geceden 2 inciri suya koy sabah onu iç incirlerini ye. Bol bol su iç bide Humana çay al süt için olandan ben onu 2 gün içtim çok fiskiripdu diye daha hic kullanmamistim o kadar etkili.dereotu çörek otu tahin helvası bunlar da denenmiş süt yapıcı şeyler canım ama bunları yedikten sonra yine Bol su içKızlar bin kere konuşuldu ama sormam lazım cumartesi akşam doğum yaptım bir damla sütüm yok napıcam ben, bebeğim yoğun bakımda süt veremiyorumtecrübelerinizi bekliyorum.
Oglumda dogumdan bi ay evvel baslamisti kasilmalar sertlesmeler cok stresliydim o donem..ama tabi benim ki sana kıstas olmasin. Sabahı bekle gecmezse erkene alabilirsin randevunu. Hamilelik ihmale gelmiyor.sebep olmak istemem canim. İnsallah yarina biseyin kalmaz. Anne her derda ilac imiş... Sesini duy belki biraz rahatlatir seni.Allah razı olsun canım eşim sabahtan beri taziye evinde tekim evde.. bu kasılmalar dünden beri var o yüzden anlayamadım ama demek ki yorulmuşum bugünde üzüntü eklenince daha arttı cumayı bekleyeyim o zaman doktor için acele etmeyeyim... şu an annemi yanımda istiyorum beni tek iyi eden şey o olurdu ama o da uzakta memlekete gitti arefeden daha gelmesine de varAllah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın... genç acısı yaşatmasın çok zor..
Yok malesef haber canim. Bende meraktayim. İnsalalh her sey yolundadirDaha hbr yok mu ya aylin den bende ona bakmaya girdim merak ettim.annemelr geldi bugün çoook youndum sırf seni merak ettim canım naptin @Aylnalpr
Cnm sen dunyalari iciyosun ben humana ve su iciyorum seninkileridr denicem:)) birde kalan mamayi bir sonrakinde veriyorum demisdin yanlis anlamadiysam bu sakincaliymis hemen tuketmeliymis
Aynen bende ne tapsam ne etsem cok gelmiyo sutum mama veriyorum mecbur biz lohusalar stresten uzak durmasi lazim ama ne mumkunYok canım sandığın gibi bekletmiyorum, mesela 60ml yaptım 40ml içti biraz bekliyorum gazını vs çıkartıyorum 15-20 dak sonra yavaş yavaş artık dalarken o kalan 20ml veriyorum o şekilde. Doktorda bu şekilde verirsen bir anda midesini şişirmemiş olursun demişti dediğin gibi çok bekletmek sakıncalı olabilir...Aynen bütün gün sıvı alıyorum diyebilirim, ona rağmen az yani :) yavaş yavaş artıyor ama bir de stres vs olmasa daha da artacak ama hergün yeni birşey çıkıyor
Evet bizim doktor 3 saaatte bir emzir sonra 60 cc mama ver dediMama gunde kac kere kere veriliyor kizlar süte destek olmak icin...60 ml 30 ml vs seklinde rakamlar her emzirmeden sonra mi yani 3 saatte bir mi ? Aydinlatin bizi.
Allah razı olsun canım toparlanmaya calışıyorum elimden geldikçeHiç haberim yok yarım yamalak okuduğum içinbaşınız sağolsun kuzum ama artık sen ve bebegin onemlisiniz onun için toparlan dik dur allah korusun yavruyu allah kalanlara sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?