2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Suan cok uzuldum. Bu kadar hizli ilerleyebilecegi aklima gelmemisti. Allah rahmet eylesin. Karninin sertlesmesi en cok uzuntun ve stresinle alakali canim. Yasadim biliyorum. Endise etme.biraz seni rahatlatacak seyler dusun. Esinle dişari cik yurü nefes al.duş al uyu canim

Allah razı olsun canım eşim sabahtan beri taziye evinde tekim evde.. bu kasılmalar dünden beri var o yüzden anlayamadım ama demek ki yorulmuşum bugünde üzüntü eklenince daha arttı cumayı bekleyeyim o zaman doktor için acele etmeyeyim... şu an annemi yanımda istiyorum beni tek iyi eden şey o olurdu ama o da uzakta memlekete gitti arefeden daha gelmesine de var Allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın... genç acısı yaşatmasın çok zor..

Canim öncelikle başım sağolsun ama bebeğini düşün sakin ol. Bol bol su iç fırsat buldukça sol tarafina uzan birde varsa magnezyum iç benim de karnım senin gibi günde 2 ye çıkardı doktor magnezyum u

Canim öncelikle başım sağolsun ama bebeğini düşün sakin ol. Bol bol su iç fırsat buldukça sol tarafina uzan birde varsa magnezyum iç benim de karnım senin gibi günde 2 ye çıkardı doktor magnezyum u
canım benim Allah razı olsun.. magnezyum içmiyordum doktorum illa içeceksin dememişti başlayayım o zaman madensuyu içiyorum bi kaç gündür ikisini bir içeyim artık iyi gelir inşallah çünkü karnım taş kesilince harekette zorlaşıyor

Belimin ağrısı ve o adet sancısı gibi olan sancım iyice arttı şu an. Göğüslerimde de bir acıma başladı. Nişan ya da su gelmesi yok. Ayyy bebiş mi geliyor acabaaa gerçi akşam kırk dk kadar yürüyüş yaptım belki ondandır. Yok geçmiyor bu son günler

Hiç haberim yok yarım yamalak okuduğum için başınız sağolsun kuzum ama artık sen ve bebegin onemlisiniz onun için toparlan dik dur allah korusun yavruyu allah kalanlara sabir versin

Çok iyi geliyor canım rahatlatiyor bayag benim kullandigimin adı magvital tadı ds fena değil. İyi gelir insallaj canim

Kizlar bebegin suyu bulanik dedi doktor doppler icin sira bekliyoruz.kakasini yapmis olabilir dedi. Bide haftasi dolan bebeklerin suyuda artik bulaniklasiyomus nedenini ogrencez bakalim.dualarinizi esirgemeyin bizden
Kız doğurmaya mi gittin sesinde yok inşallah iyi haberler olsun paşa gelmiş olsun inşallah

Kızlar bin kere konuşuldu ama sormam lazım cumartesi akşam doğum yaptım bir damla sütüm yok napıcam ben, bebeğim yoğun bakımda süt veremiyorum tecrübelerinizi bekliyorum.
Geceden 2 inciri suya koy sabah onu iç incirlerini ye. Bol bol su iç bide Humana çay al süt için olandan ben onu 2 gün içtim çok fiskiripdu diye daha hic kullanmamistim o kadar etkili.dereotu çörek otu tahin helvası bunlar da denenmiş süt yapıcı şeyler canım ama bunları yedikten sonra yine Bol su iç

Oglumda dogumdan bi ay evvel baslamisti kasilmalar sertlesmeler cok stresliydim o donem..ama tabi benim ki sana kıstas olmasin. Sabahı bekle gecmezse erkene alabilirsin randevunu. Hamilelik ihmale gelmiyor.sebep olmak istemem canim. İnsallah yarina biseyin kalmaz. Anne her derda ilac imiş... Sesini duy belki biraz rahatlatir seni.
Amin kimseye yasatmasin... Tahmin edemiyorum bile...

Cnm sen dunyalari iciyosun ben humana ve su iciyorum seninkileridr denicem:)) birde kalan mamayi bir sonrakinde veriyorum demisdin yanlis anlamadiysam bu sakincaliymis hemen tuketmeliymis

Yok canım sandığın gibi bekletmiyorum, mesela 60ml yaptım 40ml içti biraz bekliyorum gazını vs çıkartıyorum 15-20 dak sonra yavaş yavaş artık dalarken o kalan 20ml veriyorum o şekilde. Doktorda bu şekilde verirsen bir anda midesini şişirmemiş olursun demişti dediğin gibi çok bekletmek sakıncalı olabilir...Aynen bütün gün sıvı alıyorum diyebilirim, ona rağmen az yani :) yavaş yavaş artıyor ama bir de stres vs olmasa daha da artacak ama hergün yeni birşey çıkıyor

Herkese burda takmayın etmeyin diyorum da kendime nasıl telkin vereceğim bilemiyorum kızlar kaç saattir gözyaşım gözümde geziyorum annemde anlamasın diye tuvalette ağlıyorum eşim bugün işten gelince hadi yürüyelim dedi tamam dedim çıktık; ben çok düşündüm seninle ilgilenemiyorum sen kendini yetersiz hissediyorsun çok haklısın vs vs diye güzel güzel konuştu nasıl hoşuma gitti ama sonra bombayı patlattı; annem bu ayın sonunda evine dönecekti 2 aydır gitmedi ve evde tadilat vardı o bitecek temizlik vs için, ben de onunla gidip ağustosun ortasında da memlekette mevlütünü okuturum diye plan yapmıştım daha doğrusu hep birlikte yapmıştık. Yani bu ayın sonunda gidecek 15-20 gün annemlerde kalacaktık hem annem evin temizliğini yapacak hem de gitmişken eşe dosta mevlütünü okutacaktık. Neymiş biz artık aileymişiz, anne babaymışız niye annem bakıyormuş, neden annemle ben de gidiyormuşum, ben gayet bakabilirmişim çocuğa (sözde burda beni destekliyor) bana güveniyormuş. Annem çocuğa annesi gibi bakıyormuş, bana fırsat vermiyormuş...Bu arada ben çalışmaya başladım; evden çalışıyorum ama sonuçta iş; çocuğu emziriyorum annem uyutuyor,takviye yapmak gerekirse mamasını veriyor, altını değiştiriyor, yıkıyor, bizim yemeğimizi yapıyor. Yani ben sadece çalışıyorum, çocuğu emziriyorum zaten başka birşeye vakit kalmıyor... Ben de sen annemi istemiyorsun diye başladım ağlamaya ve çok alındım; sanki kendi annesinin çok umrundayız da geliyor bakmaya, sanki işe gitmeyecek de gündüz benimle çocuk bakacak... Sen bakarsın demek kolay, tabiki Allah korusun birşey olsa annem gitse bakacağım çocuğa ama şimdi hazır gelmişken ne diye yollayayım annemi? Bir de çocuk daha 20 günlük gak dese panikliyorum, bazen susmuyor anneme veriyorum hemen bu neden susmuyor diye... Bizden başka herkes lohusa cidden... Allahım bir de beni evden çıkardı dışarıda ağlattı ağlattı sonra da kusura bakma diyor çıldıracağım

Aynen bende ne tapsam ne etsem cok gelmiyo sutum mama veriyorum mecbur biz lohusalar stresten uzak durmasi lazim ama ne mumkun

Kızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim

Kizlar erkek bebeği olanlar sizdede durumkar aynimi cildiricammmmmm altini temizliyorum yeni bez koyuyorum kapatmadan hoopp isiyor alt acma ortusu yeni kiyafetler bez islaniyor ve yeniden basa sariyoruz her gun camasir 1 makina ocağimiza incir ağaci diktii cocuk

Mama gunde kac kere kere veriliyor kizlar süte destek olmak icin...60 ml 30 ml vs seklinde rakamlar her emzirmeden sonra mi yani 3 saatte bir mi ? Aydinlatin bizi.

Mama gunde kac kere kere veriliyor kizlar süte destek olmak icin...60 ml 30 ml vs seklinde rakamlar her emzirmeden sonra mi yani 3 saatte bir mi ? Aydinlatin bizi.
Evet bizim doktor 3 saaatte bir emzir sonra 60 cc mama ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…