2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
eastnbull eastnbull canım benim sütüm 3.gün geldi. Bu çok normal hiç kendini sıkıntıya sokma; bir damla bile gelmeyen sütüm 3.gün duş aldıktan sonra geldi. Öncelikle mümkünse her sabah sıcak su ile göğüslerine masaj yap ki sütün insin; günde 3 litre su, komposto, çorba, ayran kısaca sıvı ağırlıklı beslen. Su kesinlikle çok etkiliyor ama ek olarak ben günde 4-5 bardak humana çay, 1 büyük fincan rezene, 3-4 bardak lohusa şerbeti, 2 kutu promalt tüketiyorum...Su harici içtiğim şeyler sütü arttırıyor mu bilmiyorum ama sütün kalitesini etkiliyor... Aksatmadan tükettiğimde sütüm daha yağlı oluyor, sadece su tükettiğim günler daha curu oluyor sütüm. Eğer su da içmemişsem o gün sütüm hiç gelmiyor hemen hemen... Mama takviyesi yapıyorum çünkü henüz sütüm yetmiyor ama her mama saatinden önce mutlaka emziriyorum ardından 60ml mama veriyorum eğer sütüm doyurmuşsa 30-40ml içip bırakıyor,kalanını bir sonraki mama da veriyorum. Ama bazen 60ml içiyor yarım saat kadar uyanık kalıp 30ml daha içip uyuyor yani belli olmuyor tamamen canı nasıl isterse :)

Eşim geldi eve, anne çorba yap demiş herhalde çünkü ben ona gün içinde mesaj yazmıştım bir çorbanın geçtiği yok kaç gündür boğazımdan diye. Kv gelmiş diyor ki oğlum çorba yap dedi çorba yapıyorum. E pes ya, geçen de bana diyor ki ben senin neler yemen gerektiğini nasıl beslenmen gerektiğini bilmiyorum. İnsan değilim ya ben insanüstü şeyler yiyorum da sanki söylediği şeye bak
Bak canım insan kullanma sanatı diye bişey var
Özellikle kv için şu önemlidir anneciğim anneciğim dersen kibarca yumuş buyurucaksın yoksa iş yaptıramazsınız söylemezseniz kimse size bişey yapmaz bahaneleride istemedi beğenmedi söylemedi
Sınırlarımızı koymadan kimse biz gibi düşünmez yapmaz istemez boşverin takılmayın bunlara
ya istediğinizi yaptırın
Ya umursamayın
Yada üzülmeyin size bize moral lazım
Bebeklere bol mutluluk hormonlu süt lazım
Burakın el annesi gelinini düşünürmü
Üzülmeyin

Eşim geldi eve, anne çorba yap demiş herhalde çünkü ben ona gün içinde mesaj yazmıştım bir çorbanın geçtiği yok kaç gündür boğazımdan diye. Kv gelmiş diyor ki oğlum çorba yap dedi çorba yapıyorum. E pes ya, geçen de bana diyor ki ben senin neler yemen gerektiğini nasıl beslenmen gerektiğini bilmiyorum. İnsan değilim ya ben insanüstü şeyler yiyorum da sanki söylediği şeye bak

Kuzum çok güzel işte o zaman sen de söyle, dediğim gibi eşinin yanında söyle ki birşey diyemesin :) Ben olsa doğru anne ben size söylerim siz bilmiyorsanız derdim sonra da canım ne isterse söylerdim :)

Gözün aydın olsun canım kaçıncı günde 18 çıktı şimdi kaçıncı gündesin bizdemi tekrar tahlil yaptırsak yoksa bir ay beklesekmi ya ne yapsak bilemedim
Bide sende hipotroidi varmı canım bende yoktu gebelikte oldu bide bana demiş doktor benim için ilacı buraksın bir ay sonra tekrar analiz yapılsın diye
Canim benim hipotirodim var ama yeni degil hamilelikten oncede vardi. ogluma 2 gunlukken tahlil yapildiginda 18 cikti, bugun 19 gunluk olduk bugun yapolan testte 2 cikti. sen de kuzucuğuna tekrar test yaptır için rahat etsin Can'ım. İnşallah senin yavrunun da sonucu düzelmiş çıkar :)

bugün gittik tartıldı doğum kilosuna gelmiş 12 günde. iyi mi kötü mü bilemedim hemşire hımm falan dedi yorum yapmadı:KK43:

doğum lekesi dediğin alnında falan kızarıklık gibi bişey mi? bizde de iki kaşın arasında var 1 yaşa kadar geçet dedi dr
Evet benimkinde de orda kizariklik var. Gecer ins

Kızlar geceden beri regl ağrısı gibi ağrım var. Ama ben kestiremiyorum gelip gidiyor mu aralıklı mı sürekli mi çünkü bel ağrım engelliyor sanırım anlamamı. Bel ağrım hamileliğin başından beri var. Aslında kasık ağrımda sürekli gibi hiç bişey anlayamadım. Karnımda bir aydır sürekli kasılıyor zaten. Ben anlayamayacağım galiba o_O Herşeye de hastaneye koşmak istemiyorum. Genelde evham yapmış oluyorum.

Kızlar bin kere konuşuldu ama sormam lazım cumartesi akşam doğum yaptım bir damla sütüm yok napıcam ben, bebeğim yoğun bakımda süt veremiyorum :KK43: tecrübelerinizi bekliyorum.
canim oncelikle sutum yok deme.ancak gelir zaten.sicak dus al goguslerine masaj yap.bol sivi tuket.su ayran meyve suyu komposto.yiyecek olarak tahin helvasi dereotu ve protein agirlikli beslen.humana steel tree tavsiye ederim

matsiyahoje matsiyahoje semurcan semurcan misam misam _oceanshine_ _oceanshine_ kızlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Hepsini deneyeceğim. Gerçekten çok telaşlandım ama olabiliyor anladığım kadarıyla. Bebek yanımda olsa bu kadar üzülmezdim muhtemelen. Neyseki çarşamba kavuşacağız yavrumuza Allahın izni ile.

Dua eden tebrik eden herkese çok teşekkür ederim.

Kızlar normal doğum yapıp dikiş atilanlar ne durumdasınız kaç günde geçer ben oturamıyorum yürüyemiyorum sizde durum ne:işsiz:
Ilk gun agrim oldu biraz.ama yuruyus falan yaptim.ertesi gun ayaklandim.kizim sarilik oldugu icin 10 gun hastane ev kosturdum

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, burdaki bebek şekeri siparişi verdiğim yer beni ekti. Yanlış sipariş vermişim falan filan bişeyler saçmaladı durdu. Sinirlendim artık almam artık ondan. İnternetten en hızlı şekilde sipariş verip teslim alacağım bir site adresi varmı?

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, burdaki bebek şekeri siparişi verdiğim yer beni ekti. Yanlış sipariş vermişim falan filan bişeyler saçmaladı durdu. Sinirlendim artık almam artık ondan. İnternetten en hızlı şekilde sipariş verip teslim alacağım bir site adresi varmı?

Cnm istanbuldaysan ben şekercimavi diye bir sayfadan nazar duası siparişi verdim. Sağolsunlr 1 haftada gönderdiler .

İnstagram hesabı bu arda.

Canim benim hipotirodim var ama yeni degil hamilelikten oncede vardi. ogluma 2 gunlukken tahlil yapildiginda 18 cikti, bugun 19 gunluk olduk bugun yapolan testte 2 cikti. sen de kuzucuğuna tekrar test yaptır için rahat etsin Can'ım. İnşallah senin yavrunun da sonucu düzelmiş çıkar :)
Amin Allah (cc) razı olsun güle güle sağlıkla büyüt inşallah beneğini

Bak canım insan kullanma sanatı diye bişey var
Özellikle kv için şu önemlidir anneciğim anneciğim dersen kibarca yumuş buyurucaksın yoksa iş yaptıramazsınız söylemezseniz kimse size bişey yapmaz bahaneleride istemedi beğenmedi söylemedi
Sınırlarımızı koymadan kimse biz gibi düşünmez yapmaz istemez boşverin takılmayın bunlara
ya istediğinizi yaptırın
Ya umursamayın
Yada üzülmeyin size bize moral lazım
Bebeklere bol mutluluk hormonlu süt lazım
Burakın el annesi gelinini düşünürmü
Üzülmeyin
Canim sen nerelisin ben corumluyum bizim oralarda çok kullanilir yumuş buyurmak deyimi ama başkasından ilk defa duyunca şaşırdım :halay:

Back