2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
selam kızlar nırmal dogum yapan annelere sormak istiyorum . dogumdan önce hareketiniz nasıldı. brn bazen yerimden kalkmak istemiyorum

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim hemşire kilo alımı iyi mamayı kes dedi ama sanki doymuyor sürekli ağzını aratıyor ve ağlıyor midesini mi genişlettim ne yaptım ya da gerçekten doymuyor mu ben de dayanamayıp mama veriyorum arada sizce ne yapmalıyım

Hacı şerif cnm.

İnşallah canım. Hastanede çıktın mj ? Oğlunun durumu iyidir inşallah hep dua ediyorum bebeğine. Birde hangi hastanede yaptın son anda kararsız kalmistin ya

Ben çıktım cnm dün akşam, oğlum yoğun bakımda kısmetse çarşamba taburcu olacak. Allah razı olsun cnm, benimde hep dualarımdasınız. Fatih üni hastanesinde (sema hastanesi) yaptım doğumu cnm. Baya değişik geçti doğumum. Anlatırım bir ara. Şimdi sütle uğrşıyorum. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider.
Senin sezeryan olacak galiba tarihi belli oldu mu?

Senam72015 kizinin adi cok guzelmis canim gule gule buyusun insallah. Aklima cok sevdigim bir siiri getirdi, ikinize armagan olsun :)

Eylül Aşkın Adıydı
Seyit Ahmet Uzun

Hazan mevsimi değil, neden bu solgunluk yar
Sarı bir gülün düştü, gözlerim daldı yine
Kokun yüreğimdedir, beni soluğunla sar
Al damarımdan kanı, rengin al olsun yine

Söyleme tatlı dilli, ayrılık şarkısını
Göz pınarı kurudu, kalmadı bir damla yaş
Eylül aşkın adıydı, onu da firak aldı
Mazide bir gül kaldı, resminde mağrur bir baş

Mevsimler geldi geçti, güzellik bir hayalmiş
Solgun bir gül öğretti, gelip geçermiş sevda
Yürekten akan damla, gökkuşağı olurmuş
Mağrur gözlerle bakma, elveda sana Şeyda

Gül soldu, yürek sustu, sen gittiğinden beri
Mazinin gül hatırına, son bir defa gül bari

Cnm sen dunyalari iciyosun ben humana ve su iciyorum seninkileridr denicem:)) birde kalan mamayi bir sonrakinde veriyorum demisdin yanlis anlamadiysam bu sakincaliymis hemen tuketmeliymis

İnşallah yavrunda çarşamba gunu cikar sağlıkla gelir evinize. Bir ara yazarsın doğum hukayeni. Benim de 16 si canım bu cumartesi kısmet olursa. Süt için sıcak su tut gogsune bol su iç canım birde

Bunlar doğum sancıları değil bebeğin büzülmesi fakat daha doğumuna 8 hafta kadar varken bunları yaşamaman gerekir
Biraz sakinleşmelisin üzülmek gideni geri getirmez üzülmemek elde değil ama üzülmemeye çalış bebeğin için lütfen
Rabbim (cc) rahmet eylesin duanı et gerisini düşünme.

Valla Allah sabır versin Hepimize en çok ta sana.onlarında gelin doğmuş yapmış sendromu oluyo sanırım
Ben böyle bişey görmedim kadın resmen oğluna ben daha iyi bakarım çocuğa demek istiyo
Amin canım amin ay onlar hep sendromda bence oğlanlarını evlendirince evrim geçiriyorlar

elimde değil herşey Allahtan bunu biliyorum ama engel olamıyorum kendime yaşıttık yakındık bebeği daha 1.5 yaşında aklıma geldikçe tutamıyorum kendimi...
cuma kontrolüm var erkene mi çeksem dedim o yüzden sizlere sorim dedim

Canım ben bebek çikolatası yaptırdım. İnternet üstünden hacı şerif diye bilindik bir marka. Arkadaşım da ordan yaptırmıştı memnun kalmıştı. Hemen yazsan yarın kargoya verirler çarşamba da elinde olur. Etiketin üstüne de bebeğimin adını yazdırabiliyorsun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…