2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ÇOK doğru söylüyorsun canım bebek hamilelik boyunca ne kadar huzursuz olursa çıkınca bi o kadar ağlar huysuz olurmuş öyle diyorlar..
Neyse doğumu düşünmeyim şimdiden en iyisi Allahım yardım eder
Valla canım cinsiyet 13 ve 16 haftada erkeğe benzetildi ama pipi falan göremedi doktorum parlaklık var dedi ama bir dahaki geldiğinde kesin belli olur dedi sağlıklı olsun da inşallah yarın AFP testim çıkmış doktora sonucu göstermeye gitcem inş güzel çıkmıştır sonucumuz cinsiyete de bakcak bir kez daha.
hadi hayırlısı olsun canım yaz yine arada. bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş. uleyn hamileliğin bi güzel yani daha çıktı bak valla doğurmayaydım iyiydi :) kv ye söylüyorum ikinciyi yap hemen diyo :KK70:arada gel canım öpüyorum

Teşekkür ederim canım İnşaallah sağlıkla huzurla zamaninda kucaklarımıza alırız sizin de hakkınızda hayırlısı olsun perşembe yine yazarım siz de kendinizden haberdar ederseniz sevinirim bebeğini kız mı erkek mi benim ki kız hareketlerini takip ediyorum yukarilarda dolaniyor gibime geliyor ben normal doğum istiyorum şu azalması olunca sezeryana mı alıyorlar suni sancı vs mi veriyorlar acaba nst sonuçlarınız nasıl benim bugün sancı 35-40lardaydi
Nst de ağrım çıktı şimdi doktora göstereceğim.bekliyorum hala.erkek benim cnm kanala inmedi.acilma yok.suyu azaldı. Bir de kilosu değişmedi.kilo almamış bu bayramda düşün. Beklemeyelim dedik artık.zaten günü de doldu.riske atmak istemedik.hayirlisi olsun bakalım.

Nst de ağrım çıktı şimdi doktora göstereceğim.bekliyorum hala.erkek benim cnm kanala inmedi.acilma yok.suyu azaldı. Bir de kilosu değişmedi.kilo almamış bu bayramda düşün. Beklemeyelim dedik artık.zaten günü de doldu.riske atmak istemedik.hayirlisi olsun bakalım.
Hayırlısı olsun canım sağlıklı doğum haberlerini bekliyorum o zaman

hadi hayırlısı olsun canım yaz yine arada. bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş. uleyn hamileliğin bi güzel yani daha çıktı bak valla doğurmayaydım iyiydi :) kv ye söylüyorum ikinciyi yap hemen diyo :KK70:arada gel canım öpüyorum
Yavrunu sağlıkla ağız tadınla büyüt canım inşallah , sohbetin de ayrı güzel yani gelirim arada laflarız Allaha emanet olun:KK15:

Aglattin beni. İnsan bir yıl oncesinin bile.pismanligini yasiyor hic kafana takma. Hepimiz evlatlarimiz uzerinde mukkemmel bir egitim ve davranis sergileyemiyoruz. Ama bu onlara buyuk yaralar actigimiz anlamina gelmez. Senin ona kurdugun bu cumleler bile nasil ozenli davrandigini ona hissettiriyordur...

İnşallaaahhhh öyledir cnm :(

Off hanimlar nedir bu bizim anlayissizlardan cektigimiz:KK61: benim her yerimi kırmızı kabarciklar bastı kasintidan duramiyorum bacaklarım karnım kollarım... uzun bi şey giyemiyorum sortla geziyorum evin içinde tshirt u de göğsümun altında tutuyorum gobegimi kapatamiyorum:KK61: çarşamba doguma gircem eşimin kardeşi eşi ve çocuğu yarın akşam bize gelecekmis yatiya dogumda burda olmak istiyolarmis hiçbi samimiyetim yok erkek yanında nasıl bu şekilde duracağım anlayissiz ararsak uzağa gitmeye gerek yok :KK61: bi de yıllık izindey mis doğumdan sonra ne kadar kalır bilmiyorum ben nasil rahat yatacagim evimde dua edin bana e mi çabucak gitsinler :KK61:

valla canım eşim benim kamuda çalışıyor yarın soracak, emzirme ödeneği 122tl sisteme düşmüş ama tümü için onun başvurusu yeterli değilse mecbur sosyal güvenlik ilk müdürlüğüne gidip başvuru yapacağım
Canım bu ödenek için başvuru yapıyo muyuz yoksa kendiliğinden hesaba vs mi yatiyo? Bi de 300 lira mi ne var diyolardi o nedir biliyo musun?

Eslemak Eslemak emzir iken 4 parmak memenin altında destekli baş parmak yukarıda olacakmış ve de sadece göğüs ucunu verme ağzına çekmekte zorlandikkari için dağa çok tahriş edersin kahverengi kısmı da verebildigin kadar ağzına getirmeye çalışın okuduklarım böyleydi bir de ben 3 haftadır göğüs ucu kremini kullanıyorum
Bende doğumdan beri kullanıyorum 1 hafta oldu sanki bugün biraz daha iyi kahverengi yerin çoğu kısmını almakta zorlanıyor minnak ağızlı

Canım hiç sinir stres yapma, toplama sakın bırak öyle kalsın... Eşin geldiğinde de anne bir çorba yapsana dersin yapmazsa kendi bilir, cidden boşuna kendimizi yıpratıyoruz koyver gitsin bırak ev dağılsın toplamasın, sakın sen de toplama... Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor, eşinin yanında rica et isteklerini ki o da görsün durumu
Eşim geldi eve, anne çorba yap demiş herhalde çünkü ben ona gün içinde mesaj yazmıştım bir çorbanın geçtiği yok kaç gündür boğazımdan diye. Kv gelmiş diyor ki oğlum çorba yap dedi çorba yapıyorum. E pes ya, geçen de bana diyor ki ben senin neler yemen gerektiğini nasıl beslenmen gerektiğini bilmiyorum. İnsan değilim ya ben insanüstü şeyler yiyorum da sanki söylediği şeye bak

Canım şimdi çıktık doktordan tekrar tahlil yapıldı binlerce şükür olsun ki normal sınırlara düşmüş 2 çıktı bügün sonucumuz . İnşallah sizin de bişey çıkmaz . Allahım evlatlarımızla sınamasın hiçbirimizi .

@Aylnalpr kuzum inşallah bişey çıkmaz , girdin mi ultrasona atladımmı bilemedim . Sonucunu yaz mutlaka merak ediyorum
Gözün aydın olsun canım kaçıncı günde 18 çıktı şimdi kaçıncı gündesin bizdemi tekrar tahlil yaptırsak yoksa bir ay beklesekmi ya ne yapsak bilemedim
Bide sende hipotroidi varmı canım bende yoktu gebelikte oldu bide bana demiş doktor benim için ilacı buraksın bir ay sonra tekrar analiz yapılsın diye

Back