2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim 4 dikisim vardi. 2. Haftada epey iyilesmisti suan 22.gun ve sanki hic dogum yapmamis gibiyim dikis atildigini bile unutuyorum gun icerisinde, gayet rahatim cok sukur
Çok güzel sevindim senin adına peki ilk günler benim gibi oturamama yürüyememe gibi sorunlar yaşadiniz mi

Kızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.normal doğum beklerken bebek inmedi kanala 40 hafta olduk.suyum azalmış yarın için yatış verdiler. Hayırlısı buymuş demek ki ne olur dua edin bebeğime bir şey olmasın. epidural anestezi seçtim.insallah her şey güzel olur.:KK46::KK200:
Hic uzulme canim saglikli olan ne ise o olsun. Bebegine kavusacaksin insallah sagikla sihhatle

Kızlar bugün kontrole gittim 39+2 haftaligim sancı falan çıkmadı daha en az 10 günün var dedi doktor 40 haftalık olmasına 5 gün var 40 haftalık tan sonra beklenir mi ki anlamadım persrmbe günü yine gel dedi

canımm ♥
benim de içim senin takvimini görünce kıpır kıpır oldu.
18. haftada kızımın hareketlerini ilk defa hissetmiştim karnımda. o günden sonra daha da güzel oldı hamilelik benim için. hamileliğin her anının tadını çıkar canım. ağrın olacak ağırlığın olacak sıkıntın olacak hastalığın olacak ama emin ol yavrunla en yakın anlarınız o anlar. ben doğurmayı hiç istemedim kızım da hiç doğmak istemedi hamileliği çok sevdik biz:) şimdi 12 günlük oldu kızım çok şükür hayatımız düzene girmeye başladı.o ilk acemiliği attım kızım da dünyaya alışıyor geçinip gidiyoruz allah isteyen herkese nasip etsin. inşallah yine gelirsin topiğimize. bi sorun olursa özelden yada burdan istediğin zaman yaz canım. senin doğum olduğunda kızım 5,5 aylık olacak. takvimin beni ordan aldı oraya götürdü ya gel arada yine:)
annelik çok güzel çok karışık duygular yaşattı bana. bi yandan gülerken bi yandan ağlatıyor bu hisler. annelerimiz hep anne olunca anlarsın derler ya gerçekten insan annesini anlıyor anne olunca.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah sizi. çoook güzel bir hamilelik , doğum ve lohusalık geçirirsin umarım ♥
Canımm inan ağlattın beni..
Allah razı olsun , Ayy ne mutlu sana yavrun yanında ve sağlıklı Rabbim bana da o güzelliği nasip etsin inşallah ...
Ben daha hareket hissedemiyorum ama Karnım pıt pıt atıyor arada , doğumun nasıl geçti canım ?, tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim arada uğrarım tabi Aralık annelerindeyim bende tombikim:)

Kızlar bir çoğunuz yükünüzden Kurtulmuş tebrik ederim birden elim gidiverdi temmuz annelerine içim kıpır kıpır oldu bende Allah kısmet ederse Aralık annesi olucam şimdiden heyecan sardı sağ sağlim inşallah doğum nasıl olacak normal istiyorum ama şartlar uygun olcak mı yada sezaryen a uygun görülürse hayatımda hiç ameliyat vs olmadım çok korkcakmıyım vs vs aklıma geliyor da geliyor ...bende sağ sağlim doğurdum Bebeğimi bakmaya tatlı telaşa girdim diye paylaşımda bulunurum inşallah
Sevgiler

Canim o kadar cabuk gelip geciyor ki bu zamanlar, ben sanki daha gordugum cift cizginin sokunu atlatamadan dogum yapmis gibiyim inan ki :)

Senin haftalarındayken ben de imzasinda hamilelik takvimi 30 lu haftalarda olanları görüp o günler bana çok uzakmış gibi hissederdim... inşallah sağlıkla sıhhatle bu günleri geçirir evladını kucağına alırsın sen de canım.

Bu arada (ben dahil) çoğumuz temmuz annesi olmayı beklerken haziran annesi olduk :) sen de belki Aralık ayına kalmazsın belli mi olur...

Kızlar bugün kontrole gittim 39+2 haftaligim sancı falan çıkmadı daha en az 10 günün var dedi doktor 40 haftalık olmasına 5 gün var 40 haftalık tan sonra beklenir mi ki anlamadım persrmbe günü yine gel dedi

Beklenir cnm ben bekledim 40+1 deyim.malesef suyum azaldığı için beklemiyoruz.suan nst deyim.burdan anestezi için kan vercem.hakkinizda hayırlısı olsun sizinde.takip te kal.hareketlerimi bebeğin. Perşembe günü belli olur cnm seninde

Kızlar bin kere konuşuldu ama sormam lazım cumartesi akşam doğum yaptım bir damla sütüm yok napıcam ben, bebeğim yoğun bakımda süt veremiyorum :( tecrübelerinizi bekliyorum.

Canim o kadar cabuk gelip geciyor ki bu zamanlar, ben sanki daha gordugum cift cizginin sokunu atlatamadan dogum yapmis gibiyim inan ki :)

Senin haftalarındayken ben de imzasinda hamilelik takvimi 30 lu haftalarda olanları görüp o günler bana çok uzakmış gibi hissederdim... inşallah sağlıkla sıhhatle bu günleri geçirir evladını kucağına alırsın sen de canım.

Bu arada (ben dahil) çoğumuz temmuz annesi olmayı beklerken haziran annesi olduk :) sen de belki Aralık ayına kalmazsın belli mi olur...
Sağlıklı olsun da inşallah canım doktor aralığın 10 u gibi doğum dedi geçen kontrelde , birde cinsiyet çıkmazı var 13.haftada erkeğe benziyor kemik yapısı dedi 16.haftada kesin değil pisi göremedim ama erkek gibi dedi Ayy ne zaman belli olcak merak ediyorum kesin desin artık :) elim gidip gidip arabalar kamyonlar alıyor son dakika kız dicek birde:) sağlıklı olsun da başım üstüne yeterki sağ sağlim kucağıma alayım minnakı. .

canım e devlette sgk sayfasında 4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme var ona tıkla emzirme diye çıkıyor 122 tl, internette sosyal güvenlik il müdürlüklerine diyor başvuru sadece senin ve çocuğun kimliği ile gitmen yeterliymiş
Teşekkürler canım eşim gitse oluyor dimi

Beklenir cnm ben bekledim 40+1 deyim.malesef suyum azaldığı için beklemiyoruz.suan nst deyim.burdan anestezi için kan vercem.hakkinizda hayırlısı olsun sizinde.takip te kal.hareketlerimi bebeğin. Perşembe günü belli olur cnm seninde
Teşekkür ederim canım İnşaallah sağlıkla huzurla zamaninda kucaklarımıza alırız sizin de hakkınızda hayırlısı olsun perşembe yine yazarım siz de kendinizden haberdar ederseniz sevinirim bebeğini kız mı erkek mi benim ki kız hareketlerini takip ediyorum yukarilarda dolaniyor gibime geliyor ben normal doğum istiyorum şu azalması olunca sezeryana mı alıyorlar suni sancı vs mi veriyorlar acaba nst sonuçlarınız nasıl benim bugün sancı 35-40lardaydi

Canımm inan ağlattın beni..
Allah razı olsun , Ayy ne mutlu sana yavrun yanında ve sağlıklı Rabbim bana da o güzelliği nasip etsin inşallah ...
Ben daha hareket hissedemiyorum ama Karnım pıt pıt atıyor arada , doğumun nasıl geçti canım ?, tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim arada uğrarım tabi Aralık annelerindeyim bende tombikim:)
ayy ağlama yaa ben de yazarken ağladım gerçi ama kıyamadım sizi ağlatmaya :(
allah senden de razı olsun canım benim.
bana biri demişti ki bebeğin hareketi olsa hiç şüphen olmaz anlarsın diye. çok yakında inşallah emin olacaksın canım. kız mı erkek mi? spinal sezeryan oldum ben canım fırsatım olsa normal doğum yapardım. ama olsun kızıma sağlıkla kavuştum ya gerisi önemli değil. sen hiiiç düşünme doğum moğum akışına bırak herşey normal giderse normal doğuma zaten teşvik ederler bi sıkıntı olursa zaten sezeryan olursun hiç kafanı yorma canım bebeğini sev onun doğunca huzurlu bi bebek olması için hamileliği huzurlu geçirmeye çalış.

Eslemak Eslemak emzir iken 4 parmak memenin altında destekli baş parmak yukarıda olacakmış ve de sadece göğüs ucunu verme ağzına çekmekte zorlandikkari için dağa çok tahriş edersin kahverengi kısmı da verebildigin kadar ağzına getirmeye çalışın okuduklarım böyleydi bir de ben 3 haftadır göğüs ucu kremini kullanıyorum

Kızlar bin kere konuşuldu ama sormam lazım cumartesi akşam doğum yaptım bir damla sütüm yok napıcam ben, bebeğim yoğun bakımda süt veremiyorum :KK43: tecrübelerinizi bekliyorum.
canım benim çok bilgim yok bikaç şey biliyorum uyguladım güzel oldu. yeni doğum yapmışsın moralimi bozma bugğn yarın gelir sütün.
en önemlisi günde 3 lt su içmen lazım. ne yaparsan yap bunu yapmazsan olmaz. bi dikişte içme güne böl tabi ki.
ikincisi de bir daha asla sütüm yok deme. sütü gelecek daha gelmedi de. yok dersen yok edersin der büyükle. kızına da gerekirse mama versinler sütün gelene kadar. ben geç verdirdim pişman oldum sarılık oldu ama atlattı çok şükür.
incir çörekotu dereotu tahin helvası lohusa şerbeti vs birsürü şey yapıyorum ben sütüm iyi olsun diye. ama gördüğüm bol su iyi dinlenme iyi beslenme ve içini ferah tutmayla süt daha çok etkileniyor. sen bebeğin için güçlü ol ki sütün artsın canım.
yalnışım varsa arkadaşlar düzeltir 12 günlük anneden anca bu kadar :KK43:
not: bide ben emzirirken göğsüme masaj yapıyorum özellikle ilk zamanlar çok yaptım sanki göğsü harekete geçiriyo süt üret diyomuşum gibi geliyodu. ayy saçmaysa yazmasa mıydım bilemedim ama belki faydası olur diye dalga geçilmeyi göze aldım yazdım valla

Kızlar bin kere konuşuldu ama sormam lazım cumartesi akşam doğum yaptım bir damla sütüm yok napıcam ben, bebeğim yoğun bakımda süt veremiyorum :KK43: tecrübelerinizi bekliyorum.

vita malt clasik alin. benim ilk dogumumda benzer durumu yasamistim. ne vakit vita malt icsem sut fiskirirdi.

ayy ağlama yaa ben de yazarken ağladım gerçi ama kıyamadım sizi ağlatmaya :KK43:
allah senden de razı olsun canım benim.
bana biri demişti ki bebeğin hareketi olsa hiç şüphen olmaz anlarsın diye. çok yakında inşallah emin olacaksın canım. kız mı erkek mi? spinal sezeryan oldum ben canım fırsatım olsa normal doğum yapardım. ama olsun kızıma sağlıkla kavuştum ya gerisi önemli değil. sen hiiiç düşünme doğum moğum akışına bırak herşey normal giderse normal doğuma zaten teşvik ederler bi sıkıntı olursa zaten sezeryan olursun hiç kafanı yorma canım bebeğini sev onun doğunca huzurlu bi bebek olması için hamileliği huzurlu geçirmeye çalış.
ÇOK doğru söylüyorsun canım bebek hamilelik boyunca ne kadar huzursuz olursa çıkınca bi o kadar ağlar huysuz olurmuş öyle diyorlar..
Neyse doğumu düşünmeyim şimdiden en iyisi Allahım yardım eder
Valla canım cinsiyet 13 ve 16 haftada erkeğe benzetildi ama pipi falan göremedi doktorum parlaklık var dedi ama bir dahaki geldiğinde kesin belli olur dedi sağlıklı olsun da inşallah yarın AFP testim çıkmış doktora sonucu göstermeye gitcem inş güzel çıkmıştır sonucumuz cinsiyete de bakcak bir kez daha.

Back