Kendini sakın üzme ve endişelenmemeye calış . Bebekler bizden daha güçlü ve dayanıklı valla biliyorsun. Zaten tehlikeli zamanlar da geçti. Saglıkla kavuşma zamanınızı bekliyosunuz artık hepiniz inşallahyok henüz bebis hiç etkilenmemis suyu da kilosu da normal ama ihtimaline karşı belki doğum öncesi vururlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Şubat 2024
- 1.727
- 1.672
- 48
- 31
Vücut kitle indeksi kuzuBu arada alttaki grafikte sol daire ne diyor vki ne? Biri beni aydınlatsa
Tenkyü beybiVücut kitle indeksi kuzu
- 15 Şubat 2024
- 1.727
- 1.672
- 48
- 31
Kız ben 35+1 im 9.2 kg almışım. Eşime kalsa açlık grevindeymişimBen hiç kilo almıyorum son 1 aydır şekerden dolayı dıyetteyim çocuklarda almazsa dıye korkuyorum ama az önce doktorum sen ister al ister alma onlar senin depoları bosaltır acımazlar dedi bende rahatladım o yüzden eşinize hiç takılmayın gereksiz proflar bazı konularda çok biliyorsa alsın o taşısın
- 15 Şubat 2024
- 1.727
- 1.672
- 48
- 31
Np babe tüp mideli eski obez olduğumdan bilirimTenkyü beybi
- 22 Ekim 2024
- 418
- 1.060
- 28
- 25
Vücut kitle endeksi diye bir şey olman gereken ideal kilo aralığını gosteriyo boyuna göre normal araliktasin halâ canimBu arada alttaki grafikte sol daire ne diyor vki ne? Biri beni aydınlatsa
Ya ben bu lohusalık kısmını hastalık ameliyat derken yasayamadım ya kafası sonradan geldi herhalde bana. Süt de baya azaldığı ıcın iyice sıkıntılıyım . Gerginlikten sürekli basım agrıyorKuzucum bizimle paylaş birlikte üstesinden gelelim sadece okuyup geçme paylaştıkça daha hızlı atlatırız süreci birlikte
Tenkyü beybiVücut kitle indeksi kuzu
Çok mersi hanfendiiii:)Vücut kitle endeksi diye bir şey olman gereken ideal kilo aralığını gosteriyo boyuna göre normal araliktasin halâ canim
- 30 Ocak 2018
- 2.335
- 3.100
- 133
- 34
Kesinlikle doktor normal diyor eşim normal değil diyor. Sanki doktor olan eşim. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebisleriBen hiç kilo almıyorum son 1 aydır şekerden dolayı dıyetteyim çocuklarda almazsa dıye korkuyorum ama az önce doktorum sen ister al ister alma onlar senin depoları bosaltır acımazlar dedi bende rahatladım o yüzden eşinize hiç takılmayın gereksiz proflar bazı konularda çok biliyorsa alsın o taşısın N Narinkimse
- 26 Şubat 2024
- 1.469
- 1.387
- 48
"Kardeş" pardon size bu samimiyeti kim verdi haddinizi biliniz. Tüm bu cevaplara rağmen hala makul bir soru olduğunu düşünüyorsanız konu zaten tartışmaya kapalı sizin zihniyetinize en yakın zamanda güncelleme dilerim.nalaka kardeş neden bana saldırıyorsun gayet makul bi soru sordum ancak anlaşılan o ki travma tetikleyici oldu görmezden geliniz tek derdiniz bu olsun xd
- 18 Temmuz 2024
- 376
- 631
- 18
başka ülkelerden gelip bu tr forumda beni kovuyon dağdan gelip bağdakini kovar gibi. bi de utanmadan saçma ve manasız manipülasyonlarla buradaki insanları da bana saldırtmaya çalışıyosun. yaşatmaya çalıştıklarını yaşayasın. dandik ötesisin. banlıyorum seniEvet zorbayım ve seni bu grupta görmek istemiyorum var mı bi diyeceğin. Ayrıca kimse istemiyor aldığın tepkilerden anlamış olman lazım. Dışlamak derken de burada tüm Türk kadınlarını korkak adlettin kör müsün? Evet istenmiyorsun ikile !
- 22 Ekim 2024
- 418
- 1.060
- 28
- 25
Vki ne diye hiç bilmeden sordun sandım çok özür dilerim yanlış anlama lütfenTenkyü beybi
Çok mersi hanfendiiii:)
- 18 Temmuz 2024
- 376
- 631
- 18
Korkunç olmayan bir şeyden neden korkuluyor diye sordum gördüğüm muameleye bak. Ben cevabımı dolaylı yoldan aldım kardeş sağol"Kardeş" pardon size bu samimiyeti kim verdi haddinizi biliniz. Tüm bu cevaplara rağmen hala makul bir soru olduğunu düşünüyorsanız konu zaten tartışmaya kapalı sizin zihniyetinize en yakın zamanda güncelleme dilerim.
- 15 Şubat 2024
- 1.727
- 1.672
- 48
- 31
Kuzu sütün mutluluk hormonuyla doğrudan bağlantısı var biliyorsun. Üzüleceksen gene üzül ama günün sonunda mutlu olacak konsantre olup gerekirse görev gibi kendini toparlayacak bir yöntem bulman lazım. Bu hem kendi psikolojine iyi gelecek hem de bebişlere. Seni genel anlamda ne rahatlatacak onu bulmalısın. Rutinler mesela bana iyi geliyor.Ya ben bu lohusalık kısmını hastalık ameliyat derken yasayamadım ya kafası sonradan geldi herhalde bana. Süt de baya azaldığı ıcın iyice sıkıntılıyım . Gerginlikten sürekli basım agrıyor
- 18 Temmuz 2024
- 376
- 631
- 18
Tamam doğum çok korkunç acı dolu ve kanlı bi olay ölme ihtimali %99 Türkiyede herkes sezaryen olmak zorunda çünkü GDOlu ve pestisitli gıdalar vsçok ayıp ya sadece mal değil cahilsiniz kötü niyetlisiniz doğum sağlıkla ilgili çok çok ciddi bi durum insanlar neler yaşıyor ne olasılıklar var depremde insanlar doğum yaptı bu ülkede insan kendinden vazgeçse bebeğinin sağlıklı olmasını istiyor neyin peşindesiniz
- 15 Şubat 2024
- 1.727
- 1.672
- 48
- 31
Canım ben sadece grubu moderatörden devraldım o da tablo vs için yani banlama yetkim yok kimseyi ya da kısıtlama yetkim yok. En fazla hepimiz görmezden gel butonunu kullanabiliriz.ladin19 canım bu fazla bilgili arkadaş Şubat'ta doğum yapmayacaksa grubumuza dahil değil ise kendisinin grubumuza yazısını bi kısıtla sana zahmet gerilmeyelim gereksiz.
- 26 Şubat 2024
- 1.469
- 1.387
- 48
Vücut kitle indeksi demek boyunuz ve kılonuzun oranlaması demek yani kg / boyun m karesine bölümüBu arada alttaki grafikte sol daire ne diyor vki ne? Biri beni aydınlatsa
- 26 Şubat 2024
- 1.469
- 1.387
- 48
Aa benim diğer açtığım tüm gruplarda kısıtlama yetkim vardı sende de vardır diye düşünmüştüm neyseCanım ben sadece grubu moderatörden devraldım o da tablo vs için yani banlama yetkim yok kimseyi ya da kısıtlama yetkim yok. En fazla hepimiz görmezden gel butonunu kullanabiliriz.
- 26 Şubat 2024
- 1.469
- 1.387
- 48
Ah şu erkekler ile olan en büyük savaşımız hamilelik sürecinde sanırımKız ben 35+1 im 9.2 kg almışım. Eşime kalsa açlık grevindeymişim