- 18 Haziran 2018
- 1.229
- 1.777
- 133
- 33
Adresi verene yollarım kız karşılıklı yerizŞşş herkes hamiş canı çeken olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adresi verene yollarım kız karşılıklı yerizŞşş herkes hamiş canı çeken olur
konuşma tarzın çok çirkin. Bir hanımefendiye hiç yakışmıyor. kusura bakma başka cevap verememdoğurdun mu bilader lohusa gibi alıngansın sana nerede mal dedim normal bi soru sordum bu konuda fikirlerim var ve ülkedeki genel görüşü anlamak istiyorum. sen anlamamak istiyorsan merak sana uzak bi duyguysa tm o zmn niye bana höykürüyon git hükümete falan şörleyerek enerji at genel havaya katkın olsun
Abooo ladin banlanmışsın sensiz napıcaz kız. İnşallah cezan uzun sürmez. Herkes kendi kalitesini belli eder. Keşke münakaşaya girmeseydin .ah keşke :)) ama iyi oldu her gün bir yeni bilgi manipülatör ve insanları linçletebilen biri olduğumu öğrendim süper güç gibi abiii aşırı havalııı kafamı attırmayın heee linçletirim milleti manipüle edip
Ah kuzum benim. İnanki seni çok iyi anlıyorum. Kucağı boş eve dönmek nedir biliyorum. Hastaneden araca binerken içimdeki canın olmadığını anlamıştım o zaman dank etmişti. Ama emin ol sonrası çok güzel. Bak sağlıklılar iyiye gidiyorlar. Onlar küçücük bedenleri ile savaşıolar sende onlar için pes etme. Vallahi sen ne kadar güçlüysen onlar o kadar güçlü. Bunu seni rahatlatmak için demiyorum. Hatırlıyorum hemşiremiz ağlarken benim içeri girmemi yasaklamıştı bebeğin anlıyor yapma diyordu. Bak benimki 1450 gram doğmuştu. Sonra şişkinliği inince daha da küçüldü. O et yığınıyla savaştı yanımıza geldi. Çok tanıdığım ikiz anneleri var hiç biri zamanında gelmedi. Erken doğum yaşamanız zaten daha fazla. Seni rahatlatacak şey neyse onu yap. Film mi dua mı. Arkadaş ortamında bulunmak mı bilmiyorum. Eve arkadaş çağır kahveye iyi gelecektir. Benim bebeklerim çok güçlü diye söylenip dur zihnin kalbinde buna inanacaktır. Durumu yaşadığım için çok üzülüyorum ama geçici ve sonu güzel olacağını biliyorum.Evet biliyorum ama bulamadım henüz yöntemi . Ya yenidoğanda bile insanların hepsi tanıyo artık beni sanırım geliyom aglıyom gidiyom aglıyom diye . Şükür edebileceğim şeyler var çokca buna bile çok şükür ama mutlu olabilmek için ikisini de sağlıklı sekılde evde görmem lazım. Bizimkiler de gitti izinleri bitti ailemin, tekrar izin yazdıracaklar onlar gelene kadar kafayı çizmeme az kaldı
Allah razı olsun valla hepinizden cok tesekkur ederim. Amin inşallah herşey hepimiz için çok güzel olurAh kuzum benim. İnanki seni çok iyi anlıyorum. Kucağı boş eve dönmek nedir biliyorum. Hastaneden araca binerken içimdeki canın olmadığını anlamıştım o zaman dank etmişti. Ama emin ol sonrası çok güzel. Bak sağlıklılar iyiye gidiyorlar. Onlar küçücük bedenleri ile savaşıolar sende onlar için pes etme. Vallahi sen ne kadar güçlüysen onlar o kadar güçlü. Bunu seni rahatlatmak için demiyorum. Hatırlıyorum hemşiremiz ağlarken benim içeri girmemi yasaklamıştı bebeğin anlıyor yapma diyordu. Bak benimki 1450 gram doğmuştu. Sonra şişkinliği inince daha da küçüldü. O et yığınıyla savaştı yanımıza geldi. Çok tanıdığım ikiz anneleri var hiç biri zamanında gelmedi. Erken doğum yaşamanız zaten daha fazla. Seni rahatlatacak şey neyse onu yap. Film mi dua mı. Arkadaş ortamında bulunmak mı bilmiyorum. Eve arkadaş çağır kahveye iyi gelecektir. Benim bebeklerim çok güçlü diye söylenip dur zihnin kalbinde buna inanacaktır. Durumu yaşadığım için çok üzülüyorum ama geçici ve sonu güzel olacağını biliyorum.
Rabbim sizin de yardımcınız olsun. Korktuğunuza uğratmasın. Çok sağolun.doktor normal aralıkta dediyse hic korkmayın. muz ,ceviz ,tahin,kaşar peyniri ,avokado bebege kilo aldırıyor diye biliyorum. bizde de gelisim geriliği riski var o yuzden her gün bunlari tüketmeye calisiyorum.
Benim kızım 36 da 3 kilo doğmuştu. Eşim onla kıyaslıyor. Yoksa bildiğinden değil. Ama herkes yazmış. Normal diye. Çok sağolun içim rahatladı.İyide ben bebeklerın bu haftada bu kadar kılo olması normal dıye bılıyorum. Zaten artık her hafta 250 gr almaya baslıyorlar. Bu haftadan sonra. Bende 35 haftalıgım
Her çocuk aynı değil ki. Kendi haftasıyla gayet uyumlu bebek. Hem bi dönem duruyorlar sonra gene hızla alıyorlar kilo. Merak etmeyinBenim kızım 36 da 3 kilo doğmuştu. Eşim onla kıyaslıyor. Yoksa bildiğinden değil. Ama herkes yazmış. Normal diye. Çok sağolun içim rahatladı.
Duygulandım okuyunca karnımda olmadığı hissine hala alışamadım. Boşluğa düşmüş gibiyim. Karnım boş kucağım boş. Çok zor. Ama olumsuzu düşünmek yok. Az kaldı. D dhn inşallah sağlıkla kavuşacağız yuvamıza götüreceğiz bebişlerimiziAh kuzum benim. İnanki seni çok iyi anlıyorum. Kucağı boş eve dönmek nedir biliyorum. Hastaneden araca binerken içimdeki canın olmadığını anlamıştım o zaman dank etmişti. Ama emin ol sonrası çok güzel. Bak sağlıklılar iyiye gidiyorlar. Onlar küçücük bedenleri ile savaşıolar sende onlar için pes etme. Vallahi sen ne kadar güçlüysen onlar o kadar güçlü. Bunu seni rahatlatmak için demiyorum. Hatırlıyorum hemşiremiz ağlarken benim içeri girmemi yasaklamıştı bebeğin anlıyor yapma diyordu. Bak benimki 1450 gram doğmuştu. Sonra şişkinliği inince daha da küçüldü. O et yığınıyla savaştı yanımıza geldi. Çok tanıdığım ikiz anneleri var hiç biri zamanında gelmedi. Erken doğum yaşamanız zaten daha fazla. Seni rahatlatacak şey neyse onu yap. Film mi dua mı. Arkadaş ortamında bulunmak mı bilmiyorum. Eve arkadaş çağır kahveye iyi gelecektir. Benim bebeklerim çok güçlü diye söylenip dur zihnin kalbinde buna inanacaktır. Durumu yaşadığım için çok üzülüyorum ama geçici ve sonu güzel olacağını biliyorum.
benim bacaklarımda da var ödem .kan sulandırıcı da yapıyormuş ondan sanırım. Allah kolaylık versin az kalmıs zaten 37 de zorunlu ayrılıyoruz .Ben doktora sordum, fizik tedaviye yönlendirebilirim ama çok bir şey yapamaz bu dönemde dedi, anca sabit durmasını sağlar ama benim için sabit durması da imkansız hele bu hafta. Benim ayaklarımda ödem yok ama sanırım ellerim işimden dolayı da ekstra kötü oldu doğunca düzelicek dedi ama allahıma şükür valla ben şu an 36'dayım son ana kadar çalışıcam ama ilk raporum geçen cuma kadardı uzattım keşke uzatmasaydım dedim bu sabah
Üzerine tahinle ya da muzlu süt yapabilirsin bu şekilde biraz belki yiyebilirsinAllah razı olsun. Eşim daha bırakmaz beni zaten. Mecburen yiyeceğim. Muzu hele hiç yiyemiyorum ama inşallah midem alır.
Allah razı olsun canımAdresi verene yollarım kız karşılıklı yeriz
inşALLAH hiç sıkıntı olmaz saglıkla gelir kuzucuk.şeker olduğu için ciğerleri normal bebeğe göre daha kötü oluyormus
bebeğini düşünüyosa sizi strese sokmamasını söyleyin. stres tansıyonu tetıklıyor. tansıyon yukselse erken dogum rıskı oluyor . hersey normalse siz hic umursamayın.Kesinlikle doktor normal diyor eşim normal değil diyor. Sanki doktor olan eşim. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bebisleri
sana yürekten sarılıyorum canım. Rabbim kolaylaştırsın inşALLAH. İnşirah suresi dinle bol bolç Rabbi gönlüne ferahlık versin.Bu günler geçecek merak etme . evlatlarınla eve gelip bunları da atlattık diyeceksiniz inşALLAHEvet biliyorum ama bulamadım henüz yöntemi . Ya yenidoğanda bile insanların hepsi tanıyo artık beni sanırım geliyom aglıyom gidiyom aglıyom diye . Şükür edebileceğim şeyler var çokca buna bile çok şükür ama mutlu olabilmek için ikisini de sağlıklı sekılde evde görmem lazım. Bizimkiler de gitti izinleri bitti ailemin, tekrar izin yazdıracaklar onlar gelene kadar kafayı çizmeme az kaldı
ben kadın olmadıgını düşündüm üsluptan.konuşma tarzın çok çirkin. Bir hanımefendiye hiç yakışmıyor. kusura bakma başka cevap veremem
Aynen öyle kuzum sağlıkla eve döneceksiniz tabiki. Eve döndükten sonra bile o hamilelik piskoloji gitmiyor. Karnında karıncalanma oluyor bazen yatamıon bebek falan var diye güzel duygular. Güzellikleri düşünün. Gelip alabilirsiniz dediklerinde konvoyla gider alırsınız
Allah razı olsun çok sağolun.Her çocuk aynı değil ki. Kendi haftasıyla gayet uyumlu bebek. Hem bi dönem duruyorlar sonra gene hızla alıyorlar kilo. Merak etmeyin
Çok sağolun muzlu sütü içebilirim belki. Allah razı olsun.Üzerine tahinle ya da muzlu süt yapabilirsin bu şekilde biraz belki yiyebilirsin