• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Aa benim diğer açtığım tüm gruplarda kısıtlama yetkim vardı sende de vardır diye düşünmüştüm neyse 🙈🙉🙊
ah keşke :)) ama iyi oldu her gün bir yeni bilgi manipülatör ve insanları linçletebilen biri olduğumu öğrendim süper güç gibi abiii aşırı havalııı :D kafamı attırmayın heee linçletirim milleti manipüle edip :D:D:D

Kuzu sütün mutluluk hormonuyla doğrudan bağlantısı var biliyorsun. Üzüleceksen gene üzül ama günün sonunda mutlu olacak konsantre olup gerekirse görev gibi kendini toparlayacak bir yöntem bulman lazım. Bu hem kendi psikolojine iyi gelecek hem de bebişlere. Seni genel anlamda ne rahatlatacak onu bulmalısın. Rutinler mesela bana iyi geliyor.
Evet biliyorum ama bulamadım henüz yöntemi . Ya yenidoğanda bile insanların hepsi tanıyo artık beni sanırım geliyom aglıyom gidiyom aglıyom diye . Şükür edebileceğim şeyler var çokca buna bile çok şükür ama mutlu olabilmek için ikisini de sağlıklı sekılde evde görmem lazım. Bizimkiler de gitti izinleri bitti ailemin, tekrar izin yazdıracaklar onlar gelene kadar kafayı çizmeme az kaldı 🥲

Kendini sakın üzme ve endişelenmemeye calış . Bebekler bizden daha güçlü ve dayanıklı valla biliyorsun. Zaten tehlikeli zamanlar da geçti. Saglıkla kavuşma zamanınızı bekliyosunuz artık hepiniz inşallah 🧿🥲😊🤗
Amin canim inşallah iyi bu sefer korkutmasın her seferinde seker için daha çok korkutuyor

• Amin
Reactions: dhn
ah keşke :)) ama iyi oldu her gün bir yeni bilgi manipülatör ve insanları linçletebilen biri olduğumu öğrendim süper güç gibi abiii aşırı havalııı :D kafamı attırmayın heee linçletirim milleti manipüle edip :D:D:D
Bu durumda bizde aklı olmayan senin kuklaların oluyoruz sanırım 🤣 emret komutanım 🤦🏼‍♀️🫡

Evet biliyorum ama bulamadım henüz yöntemi . Ya yenidoğanda bile insanların hepsi tanıyo artık beni sanırım geliyom aglıyom gidiyom aglıyom diye . Şükür edebileceğim şeyler var çokca buna bile çok şükür ama mutlu olabilmek için ikisini de sağlıklı sekılde evde görmem lazım. Bizimkiler de gitti izinleri bitti ailemin, tekrar izin yazdıracaklar onlar gelene kadar kafayı çizmeme az kaldı 🥲
stop stop stop kız bi dur kendini şartlamışsın onlar eve gelmeden mutlu olmucam o bebekler buraya gelecek diye. bi sakin ol. kafanı dağıtman lazım ağla depresyon takıl ok de tüm gün aşırı fazla ve dramatize etme bu durumu allaha şükür bebişler iyi. daha kötü durumda alan bebişler de var biliyorsun allah sağlık versin dermansız dert vermesin. çözümsüz bi durumun yok süt giderse günümüzde formula mama var vs vs. ki çoğu ikiz bebekte mama destekli gidiliyor yoğun bakım olayları olmasa da. ikiz çocuk doğurdun bu süreçler 3 aşağı 5 yukarı dünyanın her yerinde böyle. allah beterinden korusun bu zmanlara ilerde geriye dönüp baktığında sadece çok şükür boşuna üzdüm kendimi diyeceksin inş. ay kalk bi hava al bi kahve iç kurban olduğum hadi nolursun ya

Ben ben kaçırdım yine ne yaptın canım oglak_kadini oglak_kadini Ne dediler Sana Bebek ne durumda gün verdiler mi iki farklı telefon kullanıyorum böyle saçma sapan ne yazabiliyorum ne bakabiliyorum zorladı beni:)
kuzum benim günü gününe gidiyor kilosu suyu normal. etkilenmemis çok şükür. gün verir mi diye sordum. 39 u geçecek böyle gidebildiğin yere kadar gidicez dedi haftalık çağırmaya başladı artik

kuzum benim günü gününe gidiyor kilosu suyu normal. etkilenmemis çok şükür. gün verir mi diye sordum. 39 u geçecek böyle gidebildiğin yere kadar gidicez dedi haftalık çağırmaya başladı artik
ben bebemin suratını doğru düzgün ultrasonda 1 kere gördüm :( benim yarın kontrol var bi de 21de. 24de kan tahlili vercem sezaryen için 27de sezaryene alacaklar. ben bu hamilelikten bi şey anlamadım korku filmi gibi geçti ve doğru düzgün ultrason fotosu bile yok :( kendi doktorum 3 kere verdi bir tanesi kesenin içinde 1 nokta bir tanesi uzaylı gibiydi ecüş bücüş bir tanesi de güzel bi foti ama yüzü tam belli değildi. bu kadar :(

stop stop stop kız bi dur kendini şartlamışsın onlar eve gelmeden mutlu olmucam o bebekler buraya gelecek diye. bi sakin ol. kafanı dağıtman lazım ağla depresyon takıl ok de tüm gün aşırı fazla ve dramatize etme bu durumu allaha şükür bebişler iyi. daha kötü durumda alan bebişler de var biliyorsun allah sağlık versin dermansız dert vermesin. çözümsüz bi durumun yok süt giderse günümüzde formula mama var vs vs. ki çoğu ikiz bebekte mama destekli gidiliyor yoğun bakım olayları olmasa da. ikiz çocuk doğurdun bu süreçler 3 aşağı 5 yukarı dünyanın her yerinde böyle. allah beterinden korusun bu zmanlara ilerde geriye dönüp baktığında sadece çok şükür boşuna üzdüm kendimi diyeceksin inş. ay kalk bi hava al bi kahve iç kurban olduğum hadi nolursun ya
İşte diyorum ya sükür edecek çok şey var çok şükür ki 🙂 valla içim çekiliyo açıkcası yani hiç kimseyi görmek de istemiyorum. Başım çatlıyor ağrıdan güneşe bile tahammülüm yok benım lohusalık böyle geçiyor 🤣

İşte diyorum ya sükür edecek çok şey var çok şükür ki 🙂 valla içim çekiliyo açıkcası yani hiç kimseyi görmek de istemiyorum. Başım çatlıyor ağrıdan güneşe bile tahammülüm yok benım lohusalık böyle geçiyor 🤣
sana bi şey diyim mi ikiz bebe bakımı zor olduğundan bebeler seni önden hazırlıyor :KK49: eve gelsinler yaşayacaklarını fragman tadında ödünü patlatarak hafifletmek istemişler. geldiklerinde mis kokulu küfte ayaklardan öp benim için oyşşş. ha bak öyle de olur hayal kur eve geldiklerinde yapacaklarını planla ama olumlu olarak üzünçlü değil :KK200:

sana bi şey diyim mi ikiz bebe bakımı zor olduğundan bebeler seni önden hazırlıyor :KK49: eve gelsinler yaşayacaklarını fragman tadında ödünü patlatarak hafifletmek istemişler. geldiklerinde mis kokulu küfte ayaklardan öp benim için oyşşş. ha bak öyle de olur hayal kur eve geldiklerinde yapacaklarını planla ama olumlu olarak üzünçlü değil :KK200:
İnşallah valla canım 🙂🙏🧿

Bu durumda bizde aklı olmayan senin kuklaların oluyoruz sanırım 🤣 emret komutanım 🤦🏼‍♀️🫡
bi arkadaş mesajla anlattı yaptım haklıymışsın engelleyebildim. Şükür :D

Eklentiler

• Ekran Resmi 2025-01-06 11.47.00.png
    Ekran Resmi 2025-01-06 11.47.00.png
    136,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar Dr Brown un biberonunu alacağım bir tane olsun çantamızda diye. Ama 2 modeli var: Geniş ve Dar ağızlı. Firma farkı şu şekilde açıklamış: geniş ağız anne memesi gibidir, dar ağız meme ucu. Hangisini tercih etmeliyim 0-3 ay için sizce?

Merhaba hanımlar. 35 haftalık oldum ben de. Ama bebis bu hafta hiç kilo almamış. 2450gr. Her zamanki gibi yemeye devam ediyorum ama sanki küçük kaldı. Var mıdır öneriniz?
doktor normal aralıkta dediyse hic korkmayın. muz ,ceviz ,tahin,kaşar peyniri ,avokado bebege kilo aldırıyor diye biliyorum. bizde de gelisim geriliği riski var o yuzden her gün bunlari tüketmeye calisiyorum.

Merhaba hanımlar. 35 haftalık oldum ben de. Ama bebis bu hafta hiç kilo almamış. 2450gr. Her zamanki gibi yemeye devam ediyorum ama sanki küçük kaldı. Var mıdır öneriniz?
İyide ben bebeklerın bu haftada bu kadar kılo olması normal dıye bılıyorum. Zaten artık her hafta 250 gr almaya baslıyorlar. Bu haftadan sonra. Bende 35 haftalıgım

Back