- 18 Haziran 2018
- 1.274
- 1.844
- 133
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum sağlıkla gelsinler bebişlerimizhoca randebuları ayrı sekreter kısmından alınıyor canım.normalde polikliniklere de 12. haftadan önce başlamak gerekiyor. ben önce poliklinige baslamıştım. sonra riskli gebelik durumları cıkınca hocaya başlamak istedi. bi de 3. sezaryen olunca. randevu bulabildim. ama bundan öncekı dogumumda aynı hastanede hocalarda bulamamıstım devlet kısmında dogum yapmıstım.
Valla hayırlısı olsun hakkımızda hem korkuyom hem korkmuyorum iki arada bi tuhaf duygularKorkun diye demedim korkmayın hem normal hem de sezaryan olmuş biri olarak heralde yine normali seçerdim seçme şansım olsaydı. Sezaryana prensesler gibi girip prensesler gibi doğuruyorsun. Sonrası zor yardıma ihtiyacın olıyor birkaç gün. Genital doğumda da başta biraz çekiyorsun ama doğurduktan sonra asıl prenseslik o zaman başlıyor. Allahım hepinize bir avazda doğurup kurtulmayı sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Henüz net değil zaten bizde net iki isim de yok ortada bakalim daha var karar veririz inşallahĞ olan isimler herzaman zordur. Masal ismine de bayılırım. Bence bidaha düşünün. Ben iki isim arasında kalmıştım. Doğum anında karar verdim.
Helal olsun senin oğlana ndndjsnxjdjdevet canim niyet önemli gercekten. ama güzel olan büyük oglum 8 yaşına gelince dediki: sen benim diğer adimi niye söylemiyorsun babaanneokulda bile herkes iki ismimi soyluyo o an içime baharlar geldi güneşler acti. bir kaç sn dondu kaldı cevap veremedigörümce olacak anakonda yardımına yetisti babaannem yaşlı unutuyo dili dönmüyor hehehemasALLAH 30 yıl önceki şeyleri hatırlayıp kin gudebiliyor ama torunun ismini unuyomus. oyle yaşlı da degil . 50 kusurlerdeydi daha:)
Ne güzel ya umarim biz de bu konuda güzel ilerleyebiliriz maşallah kuzuyaYada çocuğa katı kurallar eğitimle asla yaklaşmadım. Özel bölgemizi kimse göremez demiştim okuldada çocuklara söylemişler. Ben çalışırken amcası okuldan almıştı yarım saat geciktim amcasından aramış ne zaman gelecen büyük tuvaletim geliyor diyor. Amacına söyle dedim hayır ayıp dedi. Dayanabileceksen 5 dk evdeyim dedim çocuk amcasına söylemek istemedi bile.
Benim bebeğim döndü ama zaten tekrar da dönebilirmis. Doktor bunları düşünmek için daha erken sen düşünme dedi. Yerine geçtikten sonra tekrar yer değiştiriyormus.
Doktor dönme ihtimali düşük gibi konuştu. Çok üzüldüm.Normal değil mi daha erken gibi geldi bana 37,38 hatta 40. Haftada bile dönenler var diye duymuştum ben.
Canım peki senin takibini yapan hoca dogumuna girecek mi , gazi de var mı oyle bişeyhoca randebuları ayrı sekreter kısmından alınıyor canım.normalde polikliniklere de 12. haftadan önce başlamak gerekiyor. ben önce poliklinige baslamıştım. sonra riskli gebelik durumları cıkınca hocaya başlamak istedi. bi de 3. sezaryen olunca. randevu bulabildim. ama bundan öncekı dogumumda aynı hastanede hocalarda bulamamıstım devlet kısmında dogum yapmıstım.
Maşallah kuzuya çok şükür canımAmeliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmiş güzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Yok ya 36 dan sonra dönüyorlar genelde deneyimli anneler daha iyi biliyordur onlarda görünce yazarlar.Doktor dönme ihtimali düşük gibi konuştu. Çok üzüldüm.
Valla dönmeyi bilmiyorum ama 29 haftada doktor dönmemiş ama önemli değil zaten erken. Çok dönüp durur dedi. Son hafta bile pat diye dönüyorlar. Bence hala küçükler güzel takılıyorlar.Doktor dönme ihtimali düşük gibi konuştu. Çok üzüldüm.
Gözünüz aydın çok şükürAmeliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmiş güzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Şükürler olsun canım minik bebeğin çok güçlü çıktı inşallah darısı kavuşmanıza olsunAmeliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmiş güzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
canım planlı olursa kesin girecek inşALLAH ama ani bir durum olursa nasıl olacak onu ben de bilmiyorum. normalde kendisi giriyomuş dogumlara .Canım peki senin takibini yapan hoca dogumuna girecek mi , gazi de var mı oyle bişey
amin inşaLLAH canımAnladım kuzum sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Kuzu valla bilmiom ki. E nabıza baktım yüklememişler. Özelde baya geç düşürüyorlar sisteme. Bu durum kötü ama yükledikleri gibi karşılaştırırımelif kurt45 canım senin idarda bakteri degerin kaç çıkmıştı. ıkı gundur kasık ağrıları olunca tahlil verdim bugüm bakteri 8 görülmüş. epitel 6 . enfeksiyon demek mi ?
Kendi siteleri yok mu laboratuvar sonuclarini açıkladılari. Ordan elinizde barkod varsa onla bakabilirsiniz.Kuzu valla bilmiom ki. E nabıza baktım yüklememişler. Özelde baya geç düşürüyorlar sisteme. Bu durum kötü ama yükledikleri gibi karşılaştırırım
cok sevindim seninn adına canım benim çok iyi gidiyorsun. Hele deseydin bir de ben eğildim de yer sildim ne yapardi sana ne derdi k8m bilirKızlaaar güzel haberle geldim doktor kontro etti rahim ağzın hala bebeği tutuyor ama heran herşey olabilir dedi. (Bunu zaten 2 hafta önceden biliyorduk) Neyse kasılmalarım çok azaldı, hareket falan edince oluyor artık. Doktor ben sana dedim rahvan yaşayacaksın yormayacaksın seni diye diyor. Hocam kendini yormayacaksın dediniz ne biliyim hareket etmeyeceğimi dedim küçük bir ayrıntı Neyse kızım için 1 hafta yataktan çıkmam yeterki sağlıkla zamanında gelsin ayrılmayalım
ruya23 canım o kadar çok sevindim ki anlatamam minicik bedeniyle savaşıyor kahraman oğlun ve çok kuvvetli maşallah. Kısa sürede evinize geçersiniz inşallah
Barkod yok sanırım attım. Hiçte aklıma gelmedi bakmak. Hastaneyi arayıp durumu bildirmem lazım. Şeker yüklemesinde de aynı şey başıma gelmişti.Kendi siteleri yok mu laboratuvar sonuclarini açıkladılari. Ordan elinizde barkod varsa onla bakabilirsiniz.
Kız aman hatırlatma ben onu bir anlık yaptım canım yanınca hemen kalktım. bencede çok iyi gidiyorum inatla doğurmayacağımcok sevindim seninn adına canım benim çok iyi gidiyorsun. Hele deseydin bir de ben eğildim de yer sildim ne yapardi sana ne derdi k8m bilir