• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Günaydın güzeller. Uyandım yeni uyandığım gibi rüyanın msjınj aradım şükür güzel geçmiş ameliyatı çok sevindim. Sonracığıma bugün azcık evi derle toparla temizle banyo yıka planım vardı hepsi de kaldı. Ben iyicene tembel olup çıktım ha. Bu halle taze anne olacam malamıne 😂

hoca randebuları ayrı sekreter kısmından alınıyor canım.normalde polikliniklere de 12. haftadan önce başlamak gerekiyor. ben önce poliklinige baslamıştım. sonra riskli gebelik durumları cıkınca hocaya başlamak istedi. bi de 3. sezaryen olunca. randevu bulabildim. ama bundan öncekı dogumumda aynı hastanede hocalarda bulamamıstım devlet kısmında dogum yapmıstım.
Anladım kuzum sağlıkla gelsinler bebişlerimiz ☺️🙏

Korkun diye demedim korkmayın hem normal hem de sezaryan olmuş biri olarak heralde yine normali seçerdim seçme şansım olsaydı. Sezaryana prensesler gibi girip prensesler gibi doğuruyorsun. Sonrası zor yardıma ihtiyacın olıyor birkaç gün. Genital doğumda da başta biraz çekiyorsun ama doğurduktan sonra asıl prenseslik o zaman başlıyor. Allahım hepinize bir avazda doğurup kurtulmayı sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Valla hayırlısı olsun hakkımızda hem korkuyom hem korkmuyorum iki arada bi tuhaf duygular 🥹
Ğ olan isimler herzaman zordur. Masal ismine de bayılırım. Bence bidaha düşünün. Ben iki isim arasında kalmıştım. Doğum anında karar verdim.
Henüz net değil zaten bizde net iki isim de yok ortada bakalim daha var karar veririz inşallah 😂
evet canim niyet önemli gercekten. ama güzel olan büyük oglum 8 yaşına gelince dediki: sen benim diğer adimi niye söylemiyorsun babaanne😄okulda bile herkes iki ismimi soyluyo 😄o an içime baharlar geldi güneşler acti. bir kaç sn dondu kaldı cevap veremedi😄görümce olacak anakonda yardımına yetisti babaannem yaşlı unutuyo dili dönmüyor hehehe😄masALLAH 30 yıl önceki şeyleri hatırlayıp kin gudebiliyor ama torunun ismini unuyomus. oyle yaşlı da degil . 50 kusurlerdeydi daha:)
Helal olsun senin oğlana ndndjsnxjdjd
Yada çocuğa katı kurallar eğitimle asla yaklaşmadım. Özel bölgemizi kimse göremez demiştim okuldada çocuklara söylemişler. Ben çalışırken amcası okuldan almıştı yarım saat geciktim amcasından aramış ne zaman gelecen büyük tuvaletim geliyor diyor. Amacına söyle dedim hayır ayıp dedi. Dayanabileceksen 5 dk evdeyim dedim çocuk amcasına söylemek istemedi bile.
Ne güzel ya umarim biz de bu konuda güzel ilerleyebiliriz maşallah kuzuya ❤️

Benim bebeğim döndü ama zaten tekrar da dönebilirmis. Doktor bunları düşünmek için daha erken sen düşünme dedi. Yerine geçtikten sonra tekrar yer değiştiriyormus.

Normal değil mi daha erken gibi geldi bana 37,38 hatta 40. Haftada bile dönenler var diye duymuştum ben.
Doktor dönme ihtimali düşük gibi konuştu. Çok üzüldüm.

hoca randebuları ayrı sekreter kısmından alınıyor canım.normalde polikliniklere de 12. haftadan önce başlamak gerekiyor. ben önce poliklinige baslamıştım. sonra riskli gebelik durumları cıkınca hocaya başlamak istedi. bi de 3. sezaryen olunca. randevu bulabildim. ama bundan öncekı dogumumda aynı hastanede hocalarda bulamamıstım devlet kısmında dogum yapmıstım.
Canım peki senin takibini yapan hoca dogumuna girecek mi , gazi de var mı oyle bişey

Ameliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmiş 🙏🩵 güzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. 🤲🏻 Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Maşallah kuzuya çok şükür canım 🧿

Ameliyattan çıktı çok şükür başarılı geçmiş 🙏🩵 güzel temizlemişler o bölgeyi kitleyi tamamen almışlar damarlara bi hasar vermemiş. Olumlu konuştu başka bir sorun çıkacağını düşünmüyorum dedi doktor. Ayılmaya başlamış zaten. Şimdi ciğer solunumunun düzelmesini istiyoruz en kısa sürede dedi. Şükürler olsun oğlum bizi bırakmadı. Rabbim bize bağışladı. 🤲🏻 Allah tüm şifa bekleyen bebeklere şifa versin.
Gözünüz aydın çok şükür🥰

Şükürler olsun canım minik bebeğin çok güçlü çıktı inşallah darısı kavuşmanıza olsun 💙

Kızlaaar güzel haberle geldim 🤣 doktor kontro etti rahim ağzın hala bebeği tutuyor ama heran herşey olabilir dedi. (Bunu zaten 2 hafta önceden biliyorduk) Neyse kasılmalarım çok azaldı, hareket falan edince oluyor artık. Doktor ben sana dedim rahvan yaşayacaksın yormayacaksın seni diye diyor. Hocam kendini yormayacaksın dediniz ne biliyim hareket etmeyeceğimi dedim🤣🤣 küçük bir ayrıntı 🤣🤣 Neyse kızım için 1 hafta yataktan çıkmam yeterki sağlıkla zamanında gelsin ayrılmayalım ❤️

ruya23 ruya23 canım o kadar çok sevindim ki anlatamam minicik bedeniyle savaşıyor kahraman oğlun ve çok kuvvetli maşallah. Kısa sürede evinize geçersiniz inşallah ❤️🤲

Kızlar ya onarıcı kremler var ya , cica krem diye geçenler, yuzum için kullansam sorun olur mu , bileniniz var mı , marka olarak la poche posayın kremi bu arada

elif kurt45 elif kurt45 canım senin idarda bakteri degerin kaç çıkmıştı. ıkı gundur kasık ağrıları olunca tahlil verdim bugüm bakteri 8 görülmüş. epitel 6 . enfeksiyon demek mi ?
Kuzu valla bilmiom ki. E nabıza baktım yüklememişler. Özelde baya geç düşürüyorlar sisteme. Bu durum kötü ama yükledikleri gibi karşılaştırırım

Kuzu valla bilmiom ki. E nabıza baktım yüklememişler. Özelde baya geç düşürüyorlar sisteme. Bu durum kötü ama yükledikleri gibi karşılaştırırım
Kendi siteleri yok mu laboratuvar sonuclarini açıkladılari. Ordan elinizde barkod varsa onla bakabilirsiniz.

Kızlaaar güzel haberle geldim 🤣 doktor kontro etti rahim ağzın hala bebeği tutuyor ama heran herşey olabilir dedi. (Bunu zaten 2 hafta önceden biliyorduk) Neyse kasılmalarım çok azaldı, hareket falan edince oluyor artık. Doktor ben sana dedim rahvan yaşayacaksın yormayacaksın seni diye diyor. Hocam kendini yormayacaksın dediniz ne biliyim hareket etmeyeceğimi dedim🤣🤣 küçük bir ayrıntı 🤣🤣 Neyse kızım için 1 hafta yataktan çıkmam yeterki sağlıkla zamanında gelsin ayrılmayalım ❤️

ruya23 ruya23 canım o kadar çok sevindim ki anlatamam minicik bedeniyle savaşıyor kahraman oğlun ve çok kuvvetli maşallah. Kısa sürede evinize geçersiniz inşallah ❤️🤲
cok sevindim seninn adına canım benim çok iyi gidiyorsun. Hele deseydin bir de ben eğildim de yer sildim 😅😅ne yapardi sana ne derdi k8m bilir 🫠🫠🫠🙃🙃🥰🥰🥰🥰

Kendi siteleri yok mu laboratuvar sonuclarini açıkladılari. Ordan elinizde barkod varsa onla bakabilirsiniz.
Barkod yok sanırım attım. Hiçte aklıma gelmedi bakmak. Hastaneyi arayıp durumu bildirmem lazım. Şeker yüklemesinde de aynı şey başıma gelmişti.

cok sevindim seninn adına canım benim çok iyi gidiyorsun. Hele deseydin bir de ben eğildim de yer sildim 😅😅ne yapardi sana ne derdi k8m bilir 🫠🫠🫠🙃🙃🥰🥰🥰🥰
Kız aman hatırlatma ben onu bir anlık yaptım canım yanınca hemen kalktım. 🤣 bencede çok iyi gidiyorum inatla doğurmayacağım 🤣🤣🤣

Back