2016 Şubat Anneleri

Gecen gece benimki de dustu emzirmek için yanıma almıştım nasıl olduysa küüt diye bu sesle uyandık çok şükür bi sıkıntı olmadı..Allah koruyor

değil mı ne güzeldi ... özlüyorum... ben çok yoğunum... Ama artık ara ara yazmaya çalışıyorum.
Bende özlüyorum.. çalışmıyorum ben ama evin hiç bitmeyen işleri, yemekleri (8 kişiyiz) annemin bitmeyen hastalıkları küçük kardeşim ve kızıma hepsine ben yetişiyorum. Anlıyacağın gün içinde çok yoruluyorum. Ama gece yatmadan önce KK ya girmeden edemiyorum:)

Bu yazıyı gören şubat anneleri, ortadan kaybolanlar ses verin :) kaç anne kaldık buralarda
SLM canım bende uzun süredir giremiyorum umarım herkes iyidir işe başladıktan sonra hiçbir şeye zamanım kalmıyor maalesef eskiden ne güzel hep buradaydik işten 5.30 6 gibi çıkıyorum eve git kızımla ilgilen yemek derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum 3 ay olmuş ise başlayalı ve hiç farkında değilim bebisler nasıl benim kızım eskiden olduğu gibi iştahsız hala çok uğraşıyorum birşeyler yedirmek için

İki yas arayla iki cocuk. Ustelik yalnizim yurtdisindayim. Biri uyumaz digeri tuvalet egitimi doneminde. Hicbirseye yardim etmeyen ustelik cok sinirli bir es. Hayatin her doneminde baska baska zorluklar olacak biliyorum ama zorlaniyorum. İcimden geldi paylasip rahatlamak istedim.

Bende burdayım önceki adım mevsimmehtap ti:)

biliyorum canım :)

Allah yardim etsin canım. çalışan anne olmak ayrı zor. benim çok ağır değil çalışma şartlarım şükür ... iştahsız olması da ayrı yorar. benim şükür onda sorun yok. sıkıntı

Canım Allah yardımcın olsun.

Ben de bayadir girmiyordum sanirim girmeyenler genelde hersey yolunda olanlar masallah aman hersey yolunda olsun da girmesinler :) benim ki kucuk dogmustu ilk zamanlar her hafta tarttirmaya gotururdum ama simdi yemesi normal kilosu da normal 3-4 aydir hic tarttirmadim mesela unutuyorum onun gibi ) 13 aylik simdi benim kizim 11 aylik yurudu konusuyor ufaktan anlatiyor herseyi soyledigin kelimeleri taklit ediyo yemesi iyi normal sabahlari hala bulamac seklinde kahvalti veriyorum icine 1 haslanmis yumurta peynir vs kahvaltiliarda koyuyorum anne sutune devam bunun yaninda 1 haftadir inek sutune de basladik uyumadan once 1 biberon iciyor gece de uzun yatiyor rahatladim ama gece duruma gore cok sik kalktigi da oluyor deli ediyo beni bazen artik memeden kesene kadar boyle sanirim 10 tane disi var dis cikarirken cok huysuz oluyo hafif atesi oluyo yemesi de kotu oluyo ama nirmal zamanlarda hersey normal gibi simdilik

Bir de cocugu huysuz agresif olan annelere bir onerim olacak benim kizim 2- 3 hafta oncesinde birden asiri huysuz agresif oldu her seye agliyo surekli kucak ilgi istiyordu herseyi istiyo sinirleniyi vuruyordy falan hatta son gun kucagima alsam bile agliyordu cok kotu olmustu ben de acayip yorgun o sinirler koydum yatak odasina kapattim uzerine bekledim kapinin onune belki 20 dakika falan hic susmadan agladi cok yanlis yaptigim biliyorum ama okadar is guc var streslisin hic susmuyor yorgunluktan oluyosun bir anlik ofke ile yaptim tabi kapiyi actim yatagin kosesine pusmus agliyor korkmus herhalde :/ biraz arastirdim bir pedegogla konustum sonra hic bir seye dur yapma falan diye mudahale etmemeye basladik hic bir sekild bagirma ses yukseltme yapmadim herseyi cok sicak ses tonuyla sevgiyle soylemeye basladik babasi da bende bagiran olursa birbirmzi uyardik ve hala da oyle davraniyoruz tabi biliyorum normal olan bu ama iste bazen sirinlik olsun diye bazen istem disi hep bagiriyorduk belki siz de de boyle durum varsa deneyin bence herkese iyi aksamlar

Sağol canım teşekkür ederim iş yorgunluğu falan hiç umrumda değil de kızımın iştahsızlığı çok üzüyor beni ne yaptıysam olmadı keçi boynuzu özü vitaminler hiçbiri ise yaramadı bazen diyorum sağlıklı olsun da kilo önemli değil ama yasitlarini görüyorum kızım zayıf duruyor çok üzülüyorum işte anne yüreği gel gitler yaşıyorum hep

bunu yazman iyi oldu canım çünkü bu aralar ben biraz agresif ve tahammülsüzlük oldum ve kızım da değişti 1-2 aydır.. mızmız, ne için ağladığı belli olmayan, sürekli ilgi isteyen biri oldu. belkide bu yüzdendir.. bende bu aralar kötüyüm ona yansıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…