2016 Şubat Anneleri

evet bende tatlı buluyorum :) acaba öyle mi kalacaklardı ki
Benim erkek kardeşim var 6 yaşında. Üst dişleri ayrıktı hâlâ ayrıkk daha düşmediler.. Ama sanırım sonraki dişler öyle olmuyo. Çünkü benim ilkokuldayken dişlerim çıktığında apayrıktıı ama zamanla birleştiler şimdi bitişik :)

Hayirli olsun gozun aydin canim bi biz kaldik grupta yurumedik sanirim hic hevesi de yok bakalim bize ne zaman nasip olacak yurumek insallah bi sorun yoktur da
bizde yürüyemedik daha ve aynen pek heveside yok. Emeklemek daha cazip geliyor. Koltuklardan tutunup sıralıyor,ayakta dikiliyor ama adım yok. Bende düşünmeye başladım bir sorun yoktur umarım diyorum. Yaşıtları koşmaya başladı,bizimki tembel çıktı biraz diyorum eşime. Hayırlısıyla zamanı gelince yürürler inşallah

Aynen canim bizim de durum bu yururler insallah erken emekledi erken de yurur dedim ama sanririm emeklemek onu yembel yapti

oğlum yataktan düştü. görünürde bir şey yok oturduk şimdi çok korktum ilk defa düştü yataktan. yatağa ne zaman aldığını bilmiyorum. nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. çok üzgünüm. bir şey olmaz inşallah.

Hareketlerinde bir anotmallik yoksa ve kusmadiysa birsey olmaz canim Rabbimr emanetler. Benim oglum bir kac kez dustu ama Allahtan cok sukur ki birsey olmadi

Hareketlerinde bir anotmallik yoksa ve kusmadiysa birsey olmaz canim Rabbimr emanetler. Benim oglum bir kac kez dustu ama Allahtan cok sukur ki birsey olmadi

iki saat bekledim. emzirdim oyun oynadık tv izledim uyumasın diye.. şükür her şey iyi. görünürde bir şey yok. yürümede sıkıntı var mı diye baktık hemen,bilince,göz teması vs... o yüzden götürmedik doktor a...

İlk defa oldu ve hala nasıl oldu anlamıyorum.

Kesinlikle Rabbim koruyor..

anladım canim böylede kalabilirler sorun yok cici yaramaz gorunuyor:)

canım benim geçmiş olsun haraketleri normalse sorun yok ister istemez düşüyorlar inan düşmeyen bebek yok rahat ol

canım benim geçmiş olsun haraketleri normalse sorun yok ister istemez düşüyorlar inan düşmeyen bebek yok rahat ol

sağ ol canım. evet düşmeyen bebek yok maalesef ... ben şok oldum sadece gece yarısı olması, hiçbit şey hatırlamamam. neyse şükür...

bu arada oğlumun üst dişleri ayrık tı yanında iki dış çıktı braz birleştiler sanki.

Canım geçmiş olsun. Benim ki de bugünlerde sık sık düşüyor. Yürümeye başladı ya artık durduramıyorum. Bugün yine düştü. Akşam da beşiğinde ayağa kalkmaya çalışırken yakaladım onu yoksa oda düşüyordu. İsteyerek, bilerek yapmıyoruz. Düşe kalka büyür dedikleri bu olsa gerek

ayyy aman canım beşikten de bir kere uçarken yakalamıştım şok olmuştum. park yatak çünkü...

hayırlı olsun yürümeniz ,hep hayra yürüsün. .. ilk başlarda çok düşüyorlar. o zamanlarda çok kafa çarptık Rabbim koruyor şükür yine de dikkatli olmalıyız

Sağol canım.. kesinlikle her an tetikte olmalıyız. Bazen boş anlarımıza denk gelince oluyor ama Rabbim koruyor.. meleklerimiz sağsalim bu günleri geçer inşallah

bizim yukarıda 4 dış var 4 u de birbirinden ayrik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…