Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım.hadi bakalim zor gunler seni bekliyor. Bnim kiz da artik mutfak tezgahina yetisiyor yakinda bicak neyin varsa ihhh ihhhhh diyerek uzanip alıyor. Cok korkunc oldu anlicaniz.konusma konusunda iyi değiliz ama dediklerimj anlayip yapıyor.)13.5 aylik olduk kilo 10 boy 83 oldu.en tatlısı yüzü çocuk yüzü gibi simasi oturdu sankiKızlar çok şaşıracaksınız benim kız hiç yerinden kımıldamazdı tam 12. ayında kanepeye tutunarak 2-3 hafta gitti ve bi anda adım atmaya başladı. Hiç Emeklemeden direk yürümeye geçtik şuan korkarak karşıdan karşıya yürüyor. Veee daha yeni emeklemeyi öğrenmeye başladı bizde işler ters. Önce yürüdük şimdi emekliyoruz. Ama yürümeye daha meraklıyız
Ay gözün aydın canımKızlar çok şaşıracaksınız benim kız hiç yerinden kımıldamazdı tam 12. ayında kanepeye tutunarak 2-3 hafta gitti ve bi anda adım atmaya başladı. Hiç Emeklemeden direk yürümeye geçtik şuan korkarak karşıdan karşıya yürüyor. Veee daha yeni emeklemeyi öğrenmeye başladı bizde işler ters. Önce yürüdük şimdi emekliyoruz. Ama yürümeye daha meraklıyız
Kızlar çok şaşıracaksınız benim kız hiç yerinden kımıldamazdı tam 12. ayında kanepeye tutunarak 2-3 hafta gitti ve bi anda adım atmaya başladı. Hiç Emeklemeden direk yürümeye geçtik şuan korkarak karşıdan karşıya yürüyor. Veee daha yeni emeklemeyi öğrenmeye başladı bizde işler ters. Önce yürüdük şimdi emekliyoruz. Ama yürümeye daha meraklıyız
Yok yok kaygilanma benim oglum da yurumuyor. Cok da acele etmiyorum isin acigi yurumedigi halde zaptedemiyrum her yeri karistiriyor yuruyunce ne olacak dusunemiyorum.Hayirli olsun gozun aydin canim bi biz kaldik grupta yurumedik sanirim hic hevesi de yok bakalim bize ne zaman nasip olacak yurumek insallah bi sorun yoktur da
Benimki de oyle canim me dolap ne cekmecd birakiyor sorun olmasin da yururlee insallah canim senin oglan kac kilo acaba gucsuz mu diyorum bazenYok yok kaygilanma benim oglum da yurumuyor. Cok da acele etmiyorum isin acigi yurumedigi halde zaptedemiyrum her yeri karistiriyor yuruyunce ne olacak dusunemiyorum.
Sağol canım. Hiç merak etme zamanı gelince bian da kalkıp yürüyecek. Benimki otururken hareket dahi etmiyodu. Bıraktığım yerde öylece kalırdı. Koltuğa tutunsun diye ayakta tutardım korkup ağlardı. Bian da başladı. Ama ben hep ellerinden tutup yürütürdüm. Etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Sende hiç merak etme canım eminim en kısa zamanda oda benim kız gibi ayaklanır :)Hayirli olsun gozun aydin canim bi biz kaldik grupta yurumedik sanirim hic hevesi de yok bakalim bize ne zaman nasip olacak yurumek insallah bi sorun yoktur da
Bu arada kiloyla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü benimki 8 kilo. Cılız mı cılız bişeyBenimki de oyle canim me dolap ne cekmecd birakiyor sorun olmasin da yururlee insallah canim senin oglan kac kilo acaba gucsuz mu diyorum bazen
çok sevindim canım gözün aydinYani tahminleriniz doğru çıktı. Direk yürüyenlerden olduk. Üzülürdüm hep kızım hiç hareket bile etmiyo derdim :)
Bizim gelişim geride bikaç sayfa önce vardır yazdıklarım. Ama dediğin gibi canım şimdi işler zorlaştı. Televizyonla oynuyo Allah korusun üzerine falan düşmesinden korkuyorum. Ailemle kalıyorum kendi evim olsa televizyona bi çare bulurdum. Taşınacaklar diye başka bişey yapamıyorm şuan. Ve mutfak çekmecelerini açıyor boyu kısa olmasa benimki de bıçakları alacakGözün aydın canım.hadi bakalim zor gunler seni bekliyor. Bnim kiz da artik mutfak tezgahina yetisiyor yakinda bicak neyin varsa ihhh ihhhhh diyerek uzanip alıyor. Cok korkunc oldu anlicaniz.konusma konusunda iyi değiliz ama dediklerimj anlayip yapıyor.)13.5 aylik olduk kilo 10 boy 83 oldu.en tatlısı yüzü çocuk yüzü gibi simasi oturdu sanki
çok teşekkür ederim :)Ay gözün aydın canım
Sağol kuzum. Yürüyenler kervanına katıldık sonunda :) önce yürümeyi öğrendi şimdiyse emeklemeyi öğreniyor cadıçok sevindim canım gözün aydin
:) çok şeker ya tersten gidiyor illa herkes gibi olacak değil ya:)Sağol kuzum. Yürüyenler kervanına katıldık sonunda :) önce yürümeyi öğrendi şimdiyse emeklemeyi öğreniyor cadı
Hemde ne ayrık alttakiler yakın sayılır ama üsttekiler epey ayrık :) komik ve tatlı duruyor :)kızlar bebislerinizin üst ve alt dişleri birbirinden ayrık duruyor mu? benim yaramazinkiler ayriklar birbirinden
Aynen normallerinden bir farkı olsun istedi herhalde :)):) çok şeker ya tersten gidiyor illa herkes gibi olacak değil ya:)
evet bende tatlı buluyorum :) acaba öyle mi kalacaklardı kiHemde ne ayrık alttakiler yakın sayılır ama üsttekiler epey ayrık :) komik ve tatlı duruyor :)
Masallah yasitlari yurumeye kosmaya basladi biz hala emekleme modundayiz acaba yurutme egzersizi ise yarar mi ya ayakta duriyor fark edince hop oturuyor
Masallah konusmasi cok guzel her seyi soyluyor artik kendi istedigini anlatiyor hatta sarki soyluyor ufaktan ama 13 aylik olacak yurume kafama takilmaya basladi artik
Hayirlisi bakalim saglikla o da olur insallah benimki emeklemeye cok merakli baya da hizli belki ondan yurumek zor geliyor hala ayakta duruyor adin atmiyor beyfendiSağol canım. Hiç merak etme zamanı gelince bian da kalkıp yürüyecek. Benimki otururken hareket dahi etmiyodu. Bıraktığım yerde öylece kalırdı. Koltuğa tutunsun diye ayakta tutardım korkup ağlardı. Bian da başladı. Ama ben hep ellerinden tutup yürütürdüm. Etkisi olmuş mudur bilmiyorum. Sende hiç merak etme canım eminim en kısa zamanda oda benim kız gibi ayaklanır :)
Bakicimiza suriyeli bi doktor boyle biseyden bahsetmis de ondan acaba kilo sevep olabilir mi dedim ama degil demek anladim :)Bu arada kiloyla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü benimki 8 kilo. Cılız mı cılız bişey
Onu ilk duydugumda inanmamistim ama gercekten dogru galiba benimki konusmada onde yurumede geride vaktini bekliyor sanirim Rabbim saglik sihhat versin yurur insallah bakalik...Yürümeden konuşmaya başlarsa geç yürür derler ne kadar doğru bilmiyorum
Benim ust dis ayrik epey alt dis de cok yapisik nerdeyse ust uste gelecekmis o derecekızlar bebislerinizin üst ve alt dişleri birbirinden ayrık duruyor mu? benim yaramazinkiler ayriklar birbirinden