- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
- 103
Kimyasal şeyleri vermeyin derim zayıf olsun sağlıklı olsunİnternette gezinirken zayıf bebeklere kilo aldırmak için" vitasure" takviye edici gıda yı gördüm. Günde 2 defa süte yada suya katılıp içiliyormuş. Duyan, bilen, bilgisi olan var mı kızlar?
İnternette gezinirken zayıf bebeklere kilo aldırmak için" vitasure" takviye edici gıda yı gördüm. Günde 2 defa süte yada suya katılıp içiliyormuş. Duyan, bilen, bilgisi olan var mı kızlar?
. Zayıf olması önemli değil benim için. Yapısı öyle olabilir ama benimki iştahsız ve bildiğin aç yaşıyor. Haliyle giderek zayıflıyo. Bu sorduğum ürünün iştah açıcı özelliği de varmış belki bilen, kullanan vardır diye sordum. Bunu ennn son çare olarak denerim hatta denemeyebilirim de. Yavrumun gelişimi en alt sınırda olunca insan her yolu denemek istiyorKimyasal şeyleri vermeyin derim zayıf olsun sağlıklı olsun
Benimki de yeni yeni başladı canım yürümeye..Hatta yürümeye başladı da denmez cesaret edemiyor parmağından tutup yürüyor yada karşısında görecek beni öyle yürüyecek yoksa iih hemen yerdeKızlar Merhaba. Uzun süredir giremiyorum buralara. Yeniden hamile olanlar hayirli olsun bebisleriniz. Sağlıkla gelsinler inşallah. Yürümeyen bebis kaldı mı yaaa. Bizimki 13 ayı dolduruyor 4 güne. Yürümüyor. Yürütmeye çalışıyorum atıyor kendini emekliyor.napicaz boyle
benimki de bitek mama ve meme diyordu :)) herşey mama memee. Bide bu aralar Aba abaa diyo bana :)) anne değil abla diyor banaSelam kızlarrr nasılsınız bayağıdır girmiyirum ben buralara ama sayfa hala aktifmis sevindim
Bebisler ne alemde başladı mı ufakliklar konuşmaya benimki ancak meme ve mama diyor başka bişey demiyor meme meme diye diye istediklerini anlatıyor hanım
. Zayıf olması önemli değil benim için. Yapısı öyle olabilir ama benimki iştahsız ve bildiğin aç yaşıyor. Haliyle giderek zayıflıyo. Bu sorduğum ürünün iştah açıcı özelliği de varmış belki bilen, kullanan vardır diye sordum. Bunu ennn son çare olarak denerim hatta denemeyebilirim de. Yavrumun gelişimi en alt sınırda olunca insan her yolu denemek istiyor
Aslında bu iştahsızlık sebebiyle alamadığı kalori eksiğini de tamamlar. Böyle devam ederse düzelme olmazsa kullanabilirim. Günde 2 defa veriliyor sanırım?Ben ilk oglum icin kullaniyorum. İstahsiz ve zayif cocuklar icin formul mama. Zararli oldugunu dusunmuyorum ama tabi ki dogal degildir. Öğun atlayan cocuklar icin iyi birsey. İstah acmiyor ama yemedigi seyleri takviye ediyor. Protein ve kalorisi bol bir mama.
Aslında bu iştahsızlık sebebiyle alamadığı kalori eksiğini de tamamlar. Böyle devam ederse düzelme olmazsa kullanabilirim. Günde 2 defa veriliyor sanırım?
Hmm. Allah yardımcınız olsun inşallah iştahı açılır kuzucuğun.. Zayıf olması önemli değil benim için. Yapısı öyle olabilir ama benimki iştahsız ve bildiğin aç yaşıyor. Haliyle giderek zayıflıyo. Bu sorduğum ürünün iştah açıcı özelliği de varmış belki bilen, kullanan vardır diye sordum. Bunu ennn son çare olarak denerim hatta denemeyebilirim de. Yavrumun gelişimi en alt sınırda olunca insan her yolu denemek istiyor
Bize 2 kol, 1 bacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Kollara yapılan zor değildi ama bacağa yapılanda felaket canı yanmıştı.. Ateş yapmadı, çok hafif huzursuzluk olmuştu ama çabuk geçmişti.Bu 1 yaş aşısı ateş falan yaptı mı sizlerede benim oğlan bu gün aşı olduda bir koluna 2 bir koluna 1 aşı yaptılar
yani tabiki o açıdan aklı kalmaz insanın. Bişey yemese de o günki alması gerekenleri bu sayede almış oluyor. İnşallah iştahı düzelir de gerek kalmazBen yurt disindaki versiyonunu kullaniyorum. İcerikleri ayni. Sute karistiriyorum. Evet iyi geldi ama mucize beklemeyin. Sonucta onemli olan genetik kodlari. Zayifsa zayif minyonsa minyon oluyorlar. Ama beni su acidan rahatlatti. Yemek yemedigi zaman aklim kalmiyor bu cocuk hic besin alamadi diye dusunmuyorum.
inşallah canım Allah razı olsunHmm. Allah yardımcınız olsun inşallah iştahı açılır kuzucuğun.
benim bebegim sadece at (fiil olan) belli belirsiz top ve keyfi gelince gel diyor bunlar haricinde başka bi şey demiyor ama çok geveze kendi dilinde konusuyor:) aynen istediklerini işaret ederek anlatıyor.yürüyor oyun oynamaya bayılıyor özellikle saklambaç ve top oyunları.Selam kızlarrr nasılsınız bayağıdır girmiyirum ben buralara ama sayfa hala aktifmis sevindim
Bebisler ne alemde başladı mı ufakliklar konuşmaya benimki ancak meme ve mama diyor başka bişey demiyor meme meme diye diye istediklerini anlatıyor hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?