2016 Şubat Anneleri

Bu 1 yaş aşısı ateş falan yaptı mı sizlerede benim oğlan bu gün aşı olduda bir koluna 2 bir koluna 1 aşı yaptılar
ateş çıkacak gibi oldu ama çıkmadı çok etkiledi oglumu asi bacağına yapılan özelikle aşı günü ve diğer gün sırt üstü uyumaya korktu tüm gün uyumadi ve dün kg için sağlık ocağına gittim fakat oğlum aşıyı unutmamış olmalı tartıya oturtamadim odaya girer girmez çok kötü ağlamaya basladi

Kızlar bebeği sürekli çığlık atan huysuzlanan var mı geceleri 10 kere uyanıyordu şimdi de gündüzleri hep mizmiz kimseye gitmiyor sürekli çığlık cidden yoruldum.

Kızlar oğlum sadece çorba içiyor. Önceden pilav fasulye ıspanak ekmwk yeşil mercimek yerdi şimdi yemiyor çıkartıyor anlamadım nie böyle yaptığını yeşil mercimeği robottan çektim öyle dedi

yaş geçişi mi anlamadım ama istediği olmayınca direk çığlık atıyor
İnş öyledir yoksa böyle olursa halimiz harap. Yemek yedirme işkence geliyor artık sürekli gözü etrafta ne istesem diye düşünüyor.

Ya oglum resmen cildirdi gece 2 sefer uyanan cocuk 4e kadar agliyo ya uyutmak resmen iskence kendi kendine uyuyo du besige koyar koymaz basiyo yaygarayi ayagimda salliyorum uyuyo koyunca uyanip gene agliyo resmen aglamaktan gozleri sisti ya cok bunaldim noldu bu cocuga bilmiyorum

Kızlar oğlum sadece çorba içiyor. Önceden pilav fasulye ıspanak ekmwk yeşil mercimek yerdi şimdi yemiyor çıkartıyor anlamadım nie böyle yaptığını yeşil mercimeği robottan çektim öyle dedi
Yaa benikk de aynen öyle cnim. Agzinda dis yokken daha iyi yiyordu. Simdi agzi dis doldu ama be versem suyunu alip tanesini tukuruyor.

Seninki baya konuşmaya başlamış canım yakında cümle de kurmaya başlar
Biz ise hala meme mama

Benimmkızımda böyle ya bir çoçuk hiç mi bişey yemez en fazla iki lokma üçüncüsünü tükürüyoruz artık zorlamayayım diye ağzında tutuyo yutmuyor ben de kızınca ağlayarak hepsini çıkartıyor valla en sonunda 3. Çoçukta depresyona girdim dişleri de çıkmıyor iki dişle kaldık. Büyük ihtmal yeterli kalsıyum falan alamadığından . Dr götürmüyorum yine hiçbişey demicek bi şurup yazıp yollayacak benimde kaderim üç çoçuğumda yemek yemiyor.

Benim kızım da yemiyor, önceden çok düzenli ve güzel yiyordu şimdi neredeyse hiç yemiyor,zorlamıyorum çok acıkınca kendi istiyor,.
Baya yürüyor artık, hayvanları çok seviyor özellikle atı, bazen at yarışı izletiyorum, at at deyip duruyor,neredeyse söylediğimiz herşeyi tekrar ediyor.

Masallah yasitlari yurumeye kosmaya basladi biz hala emekleme modundayiz acaba yurutme egzersizi ise yarar mi ya ayakta duriyor fark edince hop oturuyor
Masallah konusmasi cok guzel her seyi soyluyor artik kendi istedigini anlatiyor hatta sarki soyluyor ufaktan ama 13 aylik olacak yurume kafama takilmaya basladi artik

Canım napacağız. Bilmiyorum .

Kızlar çok şaşıracaksınız benim kız hiç yerinden kımıldamazdı tam 12. ayında kanepeye tutunarak 2-3 hafta gitti ve bi anda adım atmaya başladı. Hiç Emeklemeden direk yürümeye geçtik şuan korkarak karşıdan karşıya yürüyor. Veee daha yeni emeklemeyi öğrenmeye başladı bizde işler ters. Önce yürüdük şimdi emekliyoruz. Ama yürümeye daha meraklıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…