- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Benim sıpa da öyle :) nereye gidelim oğlum diyorum hemen atta diye bağırıyorbenimki de herkese sarıyor içlerinden dışarı götüren olursa diye ... öyl e böyle değil yani ... kapılarda ağlıyor...benden çok dışarıyı seviyor :)
Bizimki de emerek yasiyor binbir saklabanlikla bikac kasik yiyor o kadar alerjimiz var zaten sut urunu tuketemiyoruz yediklerinden de hemen sikiliyor ne yapicami sasiriyorumKılar sizin bebişlerin yemekle araları nasıl bizimkisi hiçbir şey yemiyor
Allah'tan bu dönemlerde güzel havalara denk gelicez. Dışarı çıkacaklar bol bol. Ya kışa denk gelenler napcaak :)benimki de herkese sarıyor içlerinden dışarı götüren olursa diye ... öyl e böyle değil yani ... kapılarda ağlıyor...benden çok dışarıyı seviyor :)
bana vurmuyo ama kendi saçını çekiştiriyo. Bana vurma aşamasına gelmedik. Sana vurduğu zamanlar herhangi bir tepki gösteriyor musun. Acaba tepki verildiğini görünce mi yapıyoCanım bnm ki de kendine vuruyor bana vuruyor.
Kızınca yapıyor canımAllah'tan bu dönemlerde güzel havalara denk gelicez. Dışarı çıkacaklar bol bol. Ya kışa denk gelenler napcaak :)
bana vurmuyo ama kendi saçını çekiştiriyo. Bana vurma aşamasına gelmedik. Sana vurduğu zamanlar herhangi bir tepki gösteriyor musun. Acaba tepki verildiğini görünce mi yapıyo
Bende bırakmayı düşünmüyorum. İdare edeceğim artık 18 aylık olana kadar.Emzirmeyi bırakmak için çok erken ya ama şuna eminimki yemeyen çocuk emzirmeyi bırakınca yiyor.
Sütüm tabiki yetmiyor haftada 1 kez kaka yapıyor iştah yok ağzını kilitliyor zorlamıyorumda. Çook şey denedim yemiyor kg almıyor. Eskiden sevdiği şeyleri de yemiyor artıkEmziren anneler sütünüz yetiyor mu? Benim ki sadece emse hayatta yetmez sütünüz var demek ki. Benim oğlum yiyor ama artık seçmeye başladı. Birde püskürtme huyu çıkarttı ne versem püskürtüyor. Doktor devam sütü tavsiye etmişti ama bir türlü başlayamadım.kullananlar hangi markayı tavsiye edersiniz?
Artık oyuna da daldılar zor yiyorlar. Ben de neler neler yapıyorum yedirmek için. Eşim kızıyor zorlama acıksa yer diye ama öyle olmuyor işte. Aslında aç ama oyun yapıyor kandırarak bir şekilde yediriyorum. Benim sütüm çok önceden azaldı gündüz emmiyor bile denebilir gecede iki defa falan emiyor.Sütüm tabiki yetmiyor haftada 1 kez kaka yapıyor iştah yok ağzını kilitliyor zorlamıyorumda. Çook şey denedim yemiyor kg almıyor. Eskiden sevdiği şeyleri de yemiyor artık
Benim istediğim normal inek sütü vermekti ama süt poposunda çook pişik yaptı. Bende devam sütü veriyorum. Milupanın ki çok lezzetli. Tek başına içsin diye vermedim hiç ama süt ile yapılan şeylerde onu kullanıyorum.Emziren anneler sütünüz yetiyor mu? Benim ki sadece emse hayatta yetmez sütünüz var demek ki. Benim oğlum yiyor ama artık seçmeye başladı. Birde püskürtme huyu çıkarttı ne versem püskürtüyor. Doktor devam sütü tavsiye etmişti ama bir türlü başlayamadım.kullananlar hangi markayı tavsiye edersiniz?
Ben eğer ek gıda vermesem yetmez cnm doymuyor biliyorum. Bazen akşam birşey yemek istemiyor yedirmeyip emzirsem gece daha çok kalkıyor. Gün içinde de öyle daha mızmız oluyor biliyorum ki yetmiyor. Doktorada söylediğimde devam sütü tavsiye etti. İnek sütü direk verdiğimde içmedi ama muhallebide yiyor. Ben biraz daha beklicem inek sütü için. En azından 1.5 yaşa kadar.Benim istediğim normal inek sütü vermekti ama süt poposunda çook pişik yaptı. Bende devam sütü veriyorum. Milupanın ki çok lezzetli. Tek başına içsin diye vermedim hiç ama süt ile yapılan şeylerde onu kullanıyorum.
Bende emziriyorum yetmez diye bir durum yok ek gıda yiyor çok şükür. Ama bazı günler hiçbişey yemek istemese zorlamıyorum. Demek yetiyo ki istemiyo. Banada yetmiyo gibi geliyor ama dayanabildiğine göre yetiyor canım
Bu iyiymis :))dün annem yaprak sarmıştı, bir kısmı ayırmak için tencereyi yere koymuş kaplara doldururken bir baktım benimki tencerenin başında sarmaları götürüyor :) durumunu görünce yazayım dedim. tencere ile verin bebeklere bakın nasıl yiyorlar :)
11.30 dan once uyumuyor malesef...Kızlar akşam kaçta uyuyor bebeleriniz
1-2 defa vermiştim öksürük için. Başka da vermedimKızlar bal veriyormusunux
hayır canim vermiyorum henüz 1.5 yaşından sonra düşünüyorum. oğlum 8.30 9.00 gibi uyuyor bazen daha erken.senin bebeğin kaçta uyuyorKızlar bal veriyormusunux
11. 11.30 dan önce uyumuyor. Çok huysuz bir çocuk oldu. Yemek yemiyor uyku yok. Sinirli.hayır canim vermiyorum henüz 1.5 yaşından sonra düşünüyorum. oğlum 8.30 9.00 gibi uyuyor bazen daha erken.senin bebeğin kaçta uyuyor
Ben sabahları kaşığın ucunu batırıp tattııyorum doğal kendi balımızdanKızlar bal veriyormusunux
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?