2016 Şubat Anneleri

Oyle deme canim senin nefes almam bile ona fayda annesi... geceleri icerse daha uzun sure tok tutar belki uyanmaz diye dusunmustum ben de sevmedi
değil mi annesiz büyüyen bebekler geldi şimdi aklıma Allah hiçbir bebeği annesiz koymasın ya.

Saol canim benim :) Canim bende arastiriyorum ne yapabiliriz diye, ama kendileri yemeli artik ona yogunlasicam bu sabah mutfaga geldi yine agzini sipirdatarak sanirim istahi normale donuyo.
hadi inşallah , darısı başımıza :)

değil mi annesiz büyüyen bebekler geldi şimdi aklıma Allah hiçbir bebeği annesiz koymasın ya.

hadi inşallah , darısı başımıza :)
Gribi atlattik burnumuz artik akmiyor ondan sanirim .. Insallah kuzum bol bol istah acici seylermi yedirmeliyiz bilemiyorum ki

Kızlar merhaba nasılsınız? Bizde 1 yaş aşılarını olduk cuma günü. Biz ilk aşılarını yurtdışında yaptırmıştık 6 aylıkları burda yaptırdık ama şunu fark ettim hemşire pnomökok aşısının 3 . Dozunu yapmamış kağıtta yazmıyor. Sağlık ocağında dr sordum bişey olmaz sesi gerçi o doktor herşeye bişey olmaz diyor. Aşısı eksik olan var mı arasında ne yapmak gerekir ilk kez karşılaşıyorum.

Bizim grupta is yok (mart 2016) buraya sorayim ben pek fark yok zaten :) benim bebegim 2-3 gundur hic olmadigi kadar meme duskunu oldu.yemegini de yiyor ama surekli emmek de istiyor.evde bi degisiklik yok 1 yasa yakin boyle atakta mi acaba.sizde de ayni durum oldu mu?

Aynen sürekli memede yemek yese dahi hemen meme istiyor

Bazen oluyor canim. Mesela benim oglum disi patlamak uzere iken cok yapiyor. Sanirim rahatlatiyor. Allahim nasil olacak diyorum 2 gun sonra kendiliginden geciyor.

52- 54 hafta arası atak dönemleri var ona denk gelmiş olabilir

Bence bir doktora daha sor. Asi onemli bir konu. Benim oglumunda 1 yasina kadar olan asilari yurt disinda oldu. Burada verem asisi yok. O eksik kaldi donunce yaptiricam.

Kılar sizin bebişlerin yemekle araları nasıl bizimkisi hiçbir şey yemiyor
Bizde meme de yok. Bir iştahsız birr iştahsızz ki anlatamam. Ayrıca bu aralar huy değiştirdi. Gıcık bişey oldu başıma hep yanında olayım istiyo. Yan odaya geçsem ağlıuo. Otururken kendini bianfa arkaya bırakıyo haliyle kafası çarpıncada ağlıyo. Niye yapıyo bilmiyorum. Bazen saçlarını çekiyo. Değiştii yaa böyle değildi bu kız

Benimki sadece emerek yaşıyor

dün annem yaprak sarmıştı, bir kısmı ayırmak için tencereyi yere koymuş kaplara doldururken bir baktım benimki tencerenin başında sarmaları götürüyor :) durumunu görünce yazayım dedim. tencere ile verin bebeklere bakın nasıl yiyorlar :)

benimki de herkese sarıyor içlerinden dışarı götüren olursa diye ... öyl e böyle değil yani ... kapılarda ağlıyor...benden çok dışarıyı seviyor :)

Canım bnm ki de kendine vuruyor bana vuruyor.

Aynen. Yoruldum. Dişimde iltihap var ilaç kullandım geçmedi ağır ilaç verilmesi gerekiyor emzirdiğim için olmuyor bırak emzirme yi dedi ama yemek yemiyor nasıl bırakacağım biberon tutmuyor
Emzirmeyi bırakmak için çok erken ya ama şuna eminimki yemeyen çocuk emzirmeyi bırakınca yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…