- 11 Şubat 2012
- 2.420
- 3.071
- 133
Bütün olarak canım. Bütün tehlikeli olabiliyor genzine kaçan çok duydum Çekilmiş ceviz fındık badem veriyorum. Kuru üzümü seviyor.Kuruyemiş neden 2 yaş canım
Fıstık alerjen diye 2 yaşında vermeyi düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün olarak canım. Bütün tehlikeli olabiliyor genzine kaçan çok duydum Çekilmiş ceviz fındık badem veriyorum. Kuru üzümü seviyor.Kuruyemiş neden 2 yaş canım
Yiyorsa çok iyi canım. Böyle devam et. Benimki tuzsuz yemekleri bir türlü sevemedi.evet canım her şeyi yiyor çok şükür yeme sıkıntısı yok.kuruyemisleri veriyorum ben fındık ve fistik hariç . yumurtanın beyazını bende vermeye başladım az az bazen tam yediği de oluyor. süte başlamadım biraz daha geciktirecem verme işini. bende ev yapımı salça kullanıyorum ama ogluma hala salçasız ve tuzsuz olarak özel yapıyorum Dr kullanabilirsin demedi bende ne zaman başlayabilirim bilemedim
Benim oğlumda hurmaya bayılıyor :) çok severek yiyor.bizim ki kuru dut yiyor hemde ne iştahla :)
Biz olduk baya ağladı yavrum çok şükür ateş falan yapmadı. Dün de 1 yaş kontrolüne gittik 10 kilo 78 cm. Kan tahlili yapıldı. Demir gene düşük çıktı. Kan damlasına devam edicez. Diğer sonuçlar normalmiş. Aslında yumurtasını, etini eksik etmiyorum yemesi iyi anlamadım. Birde sütümün gece yetmediğini söyleedim inek sütü vereyim mi dedim mamayı tavsiye etti. Bir kutu alıp denicem. Mama kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz? Sma yada smilac önerdi 3 numara olcakmış.bir yaş aşılarını oldu mu kuzıcuklar, biz hala yaptırmadık. yarın yaptıracağız inşallah. boy kilo ölçümleri artık çok zor oluyor sağlık ocağında vs . sedye vs korkuyor
bizim yemeklerden tattirinca aslında oburunden daha çok seviyor:) ben hep tatlandirmaya çalıştım yemeklerini taze nane ve maydanoz kırmızı biber ile bana da fena gelmiyor tatları öyle yapinca:) yani yasaklar kalktı mı bizim gibi soğanı yağda kavur salçalı falan verebiliyor muyuz artık? yaa domates olduğu için mi verilmiyordu benim bebis domates sevdiği için yediriyordum açıkçası. Bende kuruyemisleri bütün olarak vermiyorum allah korusun. sütlü tatlı veriyorum diye yazmıştın ya canım muhallebi falan mı veriyorsun nasıl tatlandiriyorsun pekiseker katıyor musunYiyorsa çok iyi canım. Böyle devam et. Benimki tuzsuz yemekleri bir türlü sevemedi.
Ama dışarıda veya başkasının evinde salçalı yemek olduğunda zorlanabilirsin. Yavaş yavaş başlayabilirsin salçada domates var diye yaşına kadar sakıncalı. Artık büyük yemeklerinide yiyebilir. Ama tuz konusunda keşke bizde tamamen tuzsuz yesek.. Süper olurdu.
Oo soğan kavurma işini ben 8.aydan beri yapıyorum. Minnacık tereyag koyup soğanlı yumurta bile yedi. Çokda seviyor.bizim yemeklerden tattirinca aslında oburunden daha çok seviyor:) ben hep tatlandirmaya çalıştım yemeklerini taze nane ve maydanoz kırmızı biber ile bana da fena gelmiyor tatları öyle yapinca:) yani yasaklar kalktı mı bizim gibi soğanı yağda kavur salçalı falan verebiliyor muyuz artık? yaa domates olduğu için mi verilmiyordu benim bebis domates sevdiği için yediriyordum açıkçası. Bende kuruyemisleri bütün olarak vermiyorum allah korusun. sütlü tatlı veriyorum diye yazmıştın ya canım muhallebi falan mı veriyorsun nasıl tatlandiriyorsun pekiseker katıyor musun
İkincide kesinlikle daha rahat oluyor eline daha rahat veriyorum herşeyi korkmuyorum.@ firkan yazdıklarına aynen bende diyoum :) ikinci diyemi.nedir daha rahatım herşey veriyorum süt ve yum beyazıda başladım,gerçi bu ara iştahı gitti salyaları arttı ve gece 15 dk da bir nerdeyse ağlıyo 4-5 gecedir uyku yok bize, dişi hiç yok umarım diştendirbnbu iştahsızlığı
sağol canım bilgilerin için yeni yeni öğreniyorum her şeyi burası da olmasa danışacagim kimse yok sağolun. Artık büyüdüler de her şey mi yiyebilecekler yerim onları ben:)Oo soğan kavurma işini ben 8.aydan beri yapıyorum. Minnacık tereyag koyup soğanlı yumurta bile yedi. Çokda seviyor.
Önemli olan vıcık vıcık yağlı ve agır yemek olmaması. Az tuzlu ve az yaglı yemeklerden uzun süredir yiyor.
Sütü sabahları yaptığım pankeke koyuyorum. Eskiden yoğurt ile yapıyordum şimdi süte geçtim.
Akşamları naren yemek yemediği zaman yatmadan pirinçunu muhallebisi yapıyorum. Süt koyuyorum.
Nette yazan bebek muhallebilerinden yapabilirsin.
Ben az az şekerede başladım canım.
Şeker olmazsa meyve ile tatlandırıyorum. Yiyor.
Domatesi birçok doktor yaşından önce tavsiye etmiyor bağırsakları tam gelişmediği için. Ama bende nadiren verdim. Salçada aslında domates degil biber salçası kullanıyorum. Daha güzel oluyor.
Yaptığım keklerede şekeri çok az koyuyorum. Bizim yediğimiz keklerdende vermeye başladım.
Maşallah canim kaç cm ve kaç kg doğdu.1 yaş asimizi 27 ocakta yaptirdik o gün dogum günüydü biliyorsunuz benim oğlan 3 hafta erken geldi kilosu 12,5 boyu 82 cm olmuş yzvrumun herseyden yiyor artik halada bol bol anne sütü aliyor
36 haftalik 2800 grm 48 cm dogduMaşallah canim kaç cm ve kaç kg doğdu.
Maşallah canim36 haftalik 2800 grm 48 cm dogdu
Evet artık büyüyorlarsağol canım bilgilerin için yeni yeni öğreniyorum her şeyi burası da olmasa danışacagim kimse yok sağolun. Artık büyüdüler de her şey mi yiyebilecekler yerim onları ben:)
Canım pedagogluk bir durum olduğunu sanmıyorum. Daha minikler onların gözünde evimiz eşyalarımız kimbilir nasıl gözüküyor. Mesela benim minnoş siyah balona ellemiyor. Fil şeklinde balon var ona ellemiyor. Onları görüncegarip sesler çıkarıyor.Selam kızlar benim kızım da 1 yasını doldurdu hala emziriyorum yemek yiyor iştahı yerinde benim de sorunum gece sık kalklması bazen daha az bazen daha sık kalkıyor ama en az 3-4 defa kalkar meme ister yatagında yatmak istemiyor yanımda bana sarılarak uyumak istiyor gündüz tam bi işkence sürekli yanımda olmak istiyor karni tok keyifliyken bile onun oldugu o da da olmam lazim bir yandan oynuyor oyuncaklaria vir gozu hep bende ordamiyim diye oda da olmadigmi fark etsin cildiriyor kosarak aglaya aglaya yanima gelip kucak istiyor korkuyor mu bir sorunu mu var anlamadim calismiyorum surekli yanindayim daha 1 kez bile kimseye birakmadim surekli ilgilenirim neden boyle korkuyor anlamiyorum evim dublex ust jata cikmam imkansiz ne is guc yapabiliyorum ne bir sey artik bugun dayanamadim odada kapiyi uzerine kapattim mutfakta isimi yaptim ama o agliyor ben agliyorum :/ normal midir yoksa bi pedogog la mi gorussek sizinkiler ne durumda
çıkacak gibi oldu ama çıkmadı şükür. ama bizde asi çok huzursuzluk yaptı çok korktu oğlum hep ağlayarak irkilerek kalktı ve 5 dk dalıp geri kalkiyordu bayağı etkilendi diyebilirim.bacağından aşı yapınca haliyle sırt üstü yatırdık inanır mısın ertesi gün sırt üstü yatmadı her uyutmak istediğimde çok kötü ağlıyorduBir yaş aşısı ateş yaptı mı kızlar
Bnım kızım da aynı. Yapısık ıkız gibiyiz. Hıc yalnız bırakmadıgım halde baska odaya geçeyim hmn kosarak gelir. Ama normsl bence.. Bu dönemde baglılık duygusu artıyormuş sen nereye oda oraya gelsin. Bn dun sırtımda kanguru tasıdım son careSelam kızlar benim kızım da 1 yasını doldurdu hala emziriyorum yemek yiyor iştahı yerinde benim de sorunum gece sık kalklması bazen daha az bazen daha sık kalkıyor ama en az 3-4 defa kalkar meme ister yatagında yatmak istemiyor yanımda bana sarılarak uyumak istiyor gündüz tam bi işkence sürekli yanımda olmak istiyor karni tok keyifliyken bile onun oldugu o da da olmam lazim bir yandan oynuyor oyuncaklaria vir gozu hep bende ordamiyim diye oda da olmadigmi fark etsin cildiriyor kosarak aglaya aglaya yanima gelip kucak istiyor korkuyor mu bir sorunu mu var anlamadim calismiyorum surekli yanindayim daha 1 kez bile kimseye birakmadim surekli ilgilenirim neden boyle korkuyor anlamiyorum evim dublex ust jata cikmam imkansiz ne is guc yapabiliyorum ne bir sey artik bugun dayanamadim odada kapiyi uzerine kapattim mutfakta isimi yaptim ama o agliyor ben agliyorum :/ normal midir yoksa bi pedogog la mi gorussek sizinkiler ne durumda