Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kullanmıyorum.Üçgen neysede yıldız hele çok zor düşünsene küçücük parmaklarıyla çevirmeye çalışıyo ama girmiyo :)) aman iyi bende bu fırlatma olayını eşki bakıcıdanmı gördü yapıyor diyordum :) Küçük adamlar ya çok şirinler Maşallah.. bu arada senin instagramın varmıydı?
Öff o kg alamama benimkindede var. 3 ayda 300 gr almış. 10 kg şimdi. Doğduğunda 3600 dü. Ona göre hesap ettiğinde doktor tabi az dedi.firkan canim ya benim bebis 3 aydır aynı kg de sadece boy üzüyor bi Dr boyun uzaması daha önemli dedi öbürü ise takip edelim kgsi az dedi. oysaki masallah yemek yemesi iyi emiyor da. senin tavsiye edeceğin bi şeyler var mı? kg alımını kolaylaştıracak?çok haraketli hiç yerinde oturup durmuyor emerken bile eli ayağı oynuyor hep acaba ondan mı kg almıyor. senin bebeğin kaç kg ydi?kaç olmamalılar bu ayda
Canım yeşil fasulye yi nasıl veriyorsun.Yok canım kullanmıyorum.
Sen bakıcıyımı degiştirdin? Komşundu galiba.
Öff o kg alamama benimkindede var. 3 ayda 300 gr almış. 10 kg şimdi. Doğduğunda 3600 dü. Ona göre hesap ettiğinde doktor tabi az dedi.
Ama herşeyi yiyor. Annesütüde var. Diş sayısı 8 boyu 76 cm ve yürüyor diye önemli degil dedi. Boyu uzamasa diş çıkarmada sıkıntısı olsa yürümeseymiş ekstra bişey lazımdı diyor. Bence 10kg gayet normal. Seninki kaç?
Kılar yeşil fasulye yi nasıl veriyorsunuz
dünkü yemeğimiz yeşil fasulye - bulgur pilaviydi
bulgur pilavına yeşil fasulyenin suyunu döktüm, kenarına yeşil fasulyeleri koydum 1 cm boyunda verdim yedi
Canım bizim yediğimiz gibi veriyorum. Eğer çok büyükse çatalla ikiye bölüyorum. Benim minnoş bütün sebzeleri bizim gibi yiyor.Canım yeşil
Canım yeşil fasulye yi nasıl veriyorsun.
3. bakıcı bu komşularla olmadı dışardan geliyo evde bakıyo, kamera filan taktık bakalım nasıl gidicek böyle.. 2 yaşında kreş düşünüyoruz direkYok canım kullanmıyorum.
Öff o kg alamama benimkindede var. 3 ayda 300 gr almış. 10 kg şimdi. Doğduğunda 3600 dü. Ona göre hesap ettiğinde doktor tabi az dedi.
Ama herşeyi yiyor. Annesütüde var. Diş sayısı 8 boyu 76 cm ve yürüyor diye önemli degil dedi. Boyu uzamasa diş çıkarmada sıkıntısı olsa yürümeseymiş ekstra bişey lazımdı diyor. Bence 10kg gayet normal. Seninki kaç?
Canım uzay yadırgıyo mu bu durumu ? 3. Kişi ya hani. Ve ücret olarak ne kadar veriyorsunuz?3. bakıcı bu komşularla olmadı dışardan geliyo evde bakıyo, kamera filan taktık bakalım nasıl gidicek böyle.. 2 yaşında kreş düşünüyoruz direk
3. bakıcı bu komşularla olmadı dışardan geliyo evde bakıyo, kamera filan taktık bakalım nasıl gidicek böyle.. 2 yaşında kreş düşünüyoruz direk
yaa sizde bizim gibisiniz demek ya dışten dolayı mı oyle oldu ki 9 kg bebeğim 77 cm 3 dış tam görünüyor 1 dış yeni patladı iki dişte patlamak üzere . doğum kg si de 3500 dü 3 aydır hep aynı kg de. yürüyor benimde bebeğim. peki zayıf duruyor mu oğlun canımYok canım kullanmıyorum.
tuzlu salçalı mi yediriyorsun canimCanım bizim yediğimiz gibi veriyorum. Eğer çok büyükse çatalla ikiye bölüyorum. Benim minnoş bütün sebzeleri bizim gibi yiyor.
Hayırlısı.. İnş iyi bir bakıcı bulursun3. bakıcı bu komşularla olmadı dışardan geliyo evde bakıyo, kamera filan taktık bakalım nasıl gidicek böyle.. 2 yaşında kreş düşünüyoruz direk
Yok canım yanakları tosbik tosbik hiiç zayıf durmuyo bende takmıyorum o yüzden. Herşeyi yiyorsa sende takma canımyaa sizde bizim gibisiniz demek ya dışten dolayı mı oyle oldu ki 9 kg bebeğim 77 cm 3 dış tam görünüyor 1 dış yeni patladı iki dişte patlamak üzere . doğum kg si de 3500 dü 3 aydır hep aynı kg de. yürüyor benimde bebeğim. peki zayıf duruyor mu oğlun canım
Evet. Ama çok az tuz atıyorum. Bizde ailecek az tuz sevenlerdeniz. Salçada annemin yaptığı salça.tuzlu salçalı mi yediriyorsun canim
Kuruyemiş neden 2 yaş canımHayırlısı.. İnş iyi bir bakıcı bulursun
Yok canım yanakları tosbik tosbik hiiç zayıf durmuyo bende takmıyorum o yüzden. Herşeyi yiyorsa sende takma canım
Evet. Ama çok az tuz atıyorum. Bizde ailecek az tuz sevenlerdeniz. Salçada annemin yaptığı salça.
Ama artık normal salçada verebiliriz.
Ben şimdilik bütün kuruyemiş patlıcan ve bal vermeyi erteliyorum. Yumurta akı ve sütlü şeyler veriyorum.
Balı da 2.3 aya tattırırım. Patlıcan kuruyemiş 2 yaş.
evet canım her şeyi yiyor çok şükür yeme sıkıntısı yok.kuruyemisleri veriyorum ben fındık ve fistik hariç . yumurtanın beyazını bende vermeye başladım az az bazen tam yediği de oluyor. süte başlamadım biraz daha geciktirecem verme işini. bende ev yapımı salça kullanıyorum ama ogluma hala salçasız ve tuzsuz olarak özel yapıyorum Dr kullanabilirsin demedi bende ne zaman başlayabilirim bilemedimHayırlısı.. İnş iyi bir bakıcı bulursun
Yok canım yanakları tosbik tosbik hiiç zayıf durmuyo bende takmıyorum o yüzden. Herşeyi yiyorsa sende takma canım
Evet. Ama çok az tuz atıyorum. Bizde ailecek az tuz sevenlerdeniz. Salçada annemin yaptığı salça.
Ama artık normal salçada verebiliriz.
Ben şimdilik bütün kuruyemiş patlıcan ve bal vermeyi erteliyorum. Yumurta akı ve sütlü şeyler veriyorum.
Balı da 2.3 aya tattırırım. Patlıcan kuruyemiş 2 yaş.