• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Üçgen neysede yıldız hele çok zor düşünsene küçücük parmaklarıyla çevirmeye çalışıyo ama girmiyo :)) aman iyi bende bu fırlatma olayını eşki bakıcıdanmı gördü yapıyor diyordum :) Küçük adamlar ya çok şirinler Maşallah.. bu arada senin instagramın varmıydı?
Yok canım kullanmıyorum.
Sen bakıcıyımı degiştirdin? Komşundu galiba.
firkan canim ya benim bebis 3 aydır aynı kg de sadece boy üzüyor bi Dr boyun uzaması daha önemli dedi öbürü ise takip edelim kgsi az dedi. oysaki masallah yemek yemesi iyi emiyor da. senin tavsiye edeceğin bi şeyler var mı? kg alımını kolaylaştıracak?çok haraketli hiç yerinde oturup durmuyor emerken bile eli ayağı oynuyor hep acaba ondan mı kg almıyor. senin bebeğin kaç kg ydi?kaç olmamalılar bu ayda
Öff o kg alamama benimkindede var. 3 ayda 300 gr almış. 10 kg şimdi. Doğduğunda 3600 dü. Ona göre hesap ettiğinde doktor tabi az dedi.
Ama herşeyi yiyor. Annesütüde var. Diş sayısı 8 boyu 76 cm ve yürüyor diye önemli degil dedi. Boyu uzamasa diş çıkarmada sıkıntısı olsa yürümeseymiş ekstra bişey lazımdı diyor. Bence 10kg gayet normal. Seninki kaç?

Canım yeşil
Yok canım kullanmıyorum.

Öff o kg alamama benimkindede var. 3 ayda 300 gr almış. 10 kg şimdi. Doğduğunda 3600 dü. Ona göre hesap ettiğinde doktor tabi az dedi.
Ama herşeyi yiyor. Annesütüde var. Diş sayısı 8 boyu 76 cm ve yürüyor diye önemli degil dedi. Boyu uzamasa diş çıkarmada sıkıntısı olsa yürümeseymiş ekstra bişey lazımdı diyor. Bence 10kg gayet normal. Seninki kaç?
Canım yeşil fasulye yi nasıl veriyorsun.

Kızımın boyu 69 cm ve 8 kilo imiş.. Kız anneleri normal mi sizce, bana cokk az geldi

Kızlar dişlerimizi çıkarıyoruz üstte ve altta birer dişimiz var tekrar üstte ve alttaki 2. Dişlerimiz ikisi aynı anda çıkıyo çok zor durumdayız kusma öksürük ateş fenayız yani anne olmak zor :anne:

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Kızım 16 şubat doğumlu. Bizde erken kutlama yapanlardanız. Bir yıl ne çabuk geçti.dediğiniz gibi acemice ama çok güzel. Hiçbir anını hiç bir dakikasını başka bir şeye değişmem. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşamayı... ve tüm bebeklerin Doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla nice yaşlarınıgörelim.
Bir yaş kontrolü için doktorumuza gittik. Yasaklar kalktı. Biz ne yersek artık miniğimizde yiyor. Gerçi 2tane dişi olduğu için ben biraz korkuyorum. Dişlerinin çıkmamasını sordum doktora çünkü 5 Aydır diş çıkarmıyor. Troid olabilir( bende de var çünkü) yada d vitamini eksikliği olabilir dedi. Ama çok şükür kan tahlillerinde hepsi normal çıktı. Bizdegeç çıkan diş sağlam çıkar diye avunuyoruz. Ama elinebir şey verip yedirmeyekorkuyorum bu yüzden.
Neyse sabahlarıkahvaltıda artık süt veriyorum. Bende içiyorum, beni gördükçe hevesleniyor içiyor:) gece vermiyorum çünkü emiyor. Son iki ayda 500 gr almış. Şükür diyorum:)
Yürümüyor biraz ürkek çünkü. Emeklemek daha kolayına geliyor. Elinden tutup yürüttürüyor:) mama dede baba cici anne diyor.ama bence hiç birini hala bilinçli söylemiyor.
Alt değiştirmek artık kabus. Resmen kaçıyor.
Ama hergeçen gün daha bir tatlı oluyor Bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum.

Yok canım kullanmıyorum.

3. bakıcı bu komşularla olmadı dışardan geliyo evde bakıyo, kamera filan taktık bakalım nasıl gidicek böyle.. 2 yaşında kreş düşünüyoruz direk

3. bakıcı bu komşularla olmadı dışardan geliyo evde bakıyo, kamera filan taktık bakalım nasıl gidicek böyle.. 2 yaşında kreş düşünüyoruz direk
Canım uzay yadırgıyo mu bu durumu ? 3. Kişi ya hani. Ve ücret olarak ne kadar veriyorsunuz?

Ah ben cok cektim bakici bayanlardan ilk oglumda. İyileri mutlaka vardir yanlis anlasilmasin ama bana denk gelmedi. İkinci 15 aylik ise basliyorum. Direkt krese vericem.standart bakim. Yemedi mi yemedi diyorlar yalan yok. Egitim seviyes i yuksek insanlarla nitelikli aktivite. Butun gun elinde cep telefonu sadece yemek yedir uyut. ben her ikisini denemis biri olarak kendi cocugum icin uygun bulmuyorum. Keske annaanne babaanne olsa ama onlar bakmiyorlar malesef:(

Yok canım kullanmıyorum.

yaa sizde bizim gibisiniz demek ya dışten dolayı mı oyle oldu ki:( 9 kg bebeğim 77 cm 3 dış tam görünüyor 1 dış yeni patladı iki dişte patlamak üzere . doğum kg si de 3500 dü 3 aydır hep aynı kg de. yürüyor benimde bebeğim. peki zayıf duruyor mu oğlun canım

Hayırlısı.. İnş iyi bir bakıcı bulursun
yaa sizde bizim gibisiniz demek ya dışten dolayı mı oyle oldu ki:KK43: 9 kg bebeğim 77 cm 3 dış tam görünüyor 1 dış yeni patladı iki dişte patlamak üzere . doğum kg si de 3500 dü 3 aydır hep aynı kg de. yürüyor benimde bebeğim. peki zayıf duruyor mu oğlun canım
Yok canım yanakları tosbik tosbik hiiç zayıf durmuyo bende takmıyorum o yüzden. Herşeyi yiyorsa sende takma canım ;)
tuzlu salçalı mi yediriyorsun canim
Evet. Ama çok az tuz atıyorum. Bizde ailecek az tuz sevenlerdeniz. Salçada annemin yaptığı salça.
Ama artık normal salçada verebiliriz.
Ben şimdilik bütün kuruyemiş patlıcan ve bal vermeyi erteliyorum. Yumurta akı ve sütlü şeyler veriyorum.
Balı da 2.3 aya tattırırım. Patlıcan kuruyemiş 2 yaş.

Yok canım yanakları tosbik tosbik hiiç zayıf durmuyo bende takmıyorum o yüzden. Herşeyi yiyorsa sende takma canım :KK66:

Evet. Ama çok az tuz atıyorum. Bizde ailecek az tuz sevenlerdeniz. Salçada annemin yaptığı salça.
Ben şimdilik bütün kuruyemiş patlıcan ve bal vermeyi erteliyorum. Yumurta akı ve sütlü şeyler veriyorum.
Kuruyemiş neden 2 yaş canım

bir yaş aşılarını oldu mu kuzıcuklar, biz hala yaptırmadık. yarın yaptıracağız inşallah. boy kilo ölçümleri artık çok zor oluyor sağlık ocağında vs . sedye vs korkuyor :(

1 yas asilarini dun yaptirdik. Iki tane omuzdan bir tane bacaktan oldu. Cok agri yapti bacagina. Yururken bacagini kaldirip tutuyor yavrum. Sabah bile uyurken o bacagini kaldirmis :( Bu kez agir oldu. 75 cm 9.5 kg geldi olcumde.

Yok canım yanakları tosbik tosbik hiiç zayıf durmuyo bende takmıyorum o yüzden. Herşeyi yiyorsa sende takma canım :KK66:

evet canım her şeyi yiyor çok şükür yeme sıkıntısı yok.kuruyemisleri veriyorum ben fındık ve fistik hariç . yumurtanın beyazını bende vermeye başladım az az bazen tam yediği de oluyor. süte başlamadım biraz daha geciktirecem verme işini. bende ev yapımı salça kullanıyorum ama ogluma hala salçasız ve tuzsuz olarak özel yapıyorum Dr kullanabilirsin demedi bende ne zaman başlayabilirim bilemedim

Back