2016 Şubat Anneleri

Ben veriyorum canim bal ve sute basladim.Ama inek sutunu sadece gece yatmadan once biberonla 120 cc kadar veriyorum cigunlukla icine 4 5 tane bebe biskuviside koyuyorum ilk basta yadirgadi ama alisti.
Peki bebe bisküvisi koyunca koyu olmuyor mu? Nasıl içiriyorsun hangi biberonla? Bir de gece uykusuna faydası var mı? Bal bende bir kere tattırdım.

Bende de var 4 falan değerim ama ilaç kullanıyorum canım ve maalesef genetikmiş çocuklarımıza kötü bir miras inşallah senin miniğinde yoktur. Bu kadar erken daimi ilaca başlamak isyemezdim ama Rabbim dermansız dert vermesin şükür bu günümüze

Başın sagolsun mekanı cennet olsun

Merhabalar hanımlar,girip girip forumu okudum ama yazmaya fırsat olmadı 10 gün önce minanın doğum gününü kutladık. Doğum günü olan tüm kuzuların kutlu olsun inşallah,sağlıklı,mutlu bir ömür geçirsinler.
Bişey sormak istiyorum mina emekliyor hala ve yürümek için pek hevesi yok gibi daha,ellerini bırakıp 10 sn kadar ayakta dikiliyor. Anne baba vs.demiyor sadece topunu alıp at diyor bilinçli olarak. Gel gel,bay bay yapıyor. Parmağıyla avucuna vurup bir bir diye vuruyor biliyorum her bebek farklı ama sizin yavrular ne durumda?

Biz birde araba şeklinde zeka geliştirici oyuncak aldık su daire üçgen kare şekillerini yerleştiriyosun hani.. daire ve kareleri rahat yapıyo artık ama yapamadıklarında sinirlenip fırlatıyo
Yerim onların sinirini üçgen zaten zor bir şekil. Yapamayınca kızıyordur.
Atma şuanki en önemli refleksleri zaten. Sinirlensede sinirlenmesede atıyorlar.
Benimki herşyi atıyor koltuğun üzerinde bulduğu eşyaları, katladığım çamaşırları, mutfak çekmecesinden bulduğu şeyleri herşeyi..
Önüne nohut koyuyorum elliyor içinde dolaştırıyor elini, sonra 2 dk sürmeden saga sola atmaya başlıyor.
Şimdilik böyleler büyüdükçe atmamayı öğreniyorlar.

Benim daha yüksek çıkıyor değerim. Hamileykende dozunu arttırmıştık. Topuk kanı temiz çıkmıştı bizim ama bir daha bakılmadı tsh falan. Şimdi 1 yaş kontrolüne gitcez ozaman tahlilleri yaptırcam.

bizimki ağzına almaya devam ediyor. balondan korkuyotum ben, patlar diye.

Başınız sağ olsun canım.

biz de ikinci defa verdik ama hiç kontrol edilecek tekrar tahlil yapın demediler

Balon minik şişmiş oluyo canım. Mıncıkladığında tuttuğunda patlamıyor.

tamam öyle yapayım

ben de 5 l su bidonunu veriyorum. eline de kalemlerini,oldukça çok. tek tek arttırıyorum içine ... hoşuna gidiyor. hem kalemle iç içe oluyor hem iki parmakla tutuyor hem bidonun ağzından içine koymaya çalışıyor vs...

Hihhi bu 5 lt su bidonları çok işe yarıyor :) hele bide içinde bişey varken sallamaya bayılıyorlar.

Üçgen neysede yıldız hele çok zor düşünsene küçücük parmaklarıyla çevirmeye çalışıyo ama girmiyo :)) aman iyi bende bu fırlatma olayını eşki bakıcıdanmı gördü yapıyor diyordum :) Küçük adamlar ya çok şirinler Maşallah.. bu arada senin instagramın varmıydı?

Buradan çok takip edemiyorum ama instagramdan sürekli görüyorum sizi kızlar balsınız ya maaşallah ne güzel büyüdü bu minik kuşlar :) eslem li olan benim ig da

Hihhi bu 5 lt su bidonları çok işe yarıyor :) hele bide içinde bişey varken sallamaya bayılıyorlar.

Evet çok işe yarıyor :)

atma hepsinde var canım. sinirlenince işine gelmeyince atıyor.

Buradan çok takip edemiyorum ama instagramdan sürekli görüyorum sizi kızlar balsınız ya maaşallah ne güzel büyüdü bu minik kuşlar :) eslem li olan benim ig da
Eslemli olan sensin demek Maşallah senin fıstığada kocaman oldular ya.. normal doğurucam diye geriliyodum, nişan geldiğindeki o heyecan ah ahh :))) ve şimdi kocamanlar :)

Canım bu arada farklı doktorlarada gittinizmi bilmiyorum ama bence deneyin. Yinede çaresi varsa çokta üzmeyin kendinizi kuzum. Çok geçmiş olsun..

firkan canim ya benim bebis 3 aydır aynı kg de sadece boy üzüyor bi Dr boyun uzaması daha önemli dedi öbürü ise takip edelim kgsi az dedi. oysaki masallah yemek yemesi iyi emiyor da. senin tavsiye edeceğin bi şeyler var mı? kg alımını kolaylaştıracak?çok haraketli hiç yerinde oturup durmuyor emerken bile eli ayağı oynuyor hep acaba ondan mı kg almıyor. senin bebeğin kaç kg ydi?kaç olmamalılar bu ayda

Eveettt o biziz çok teşekkür ederiz :) bu ara sürekli şu cümleyle başlıyoruz muhabbete evde: geçen sene bugün şu şu olmuştu :) ay ne çabuk geçti zaman ya. Biz de başka bir doktora götürme düşüncesindeyiz kuzum çocuk endokrinoloji de her hastanede yok bakalım edirnede bulduk bir de ona gideceğiz bu hafta. Ben tekirdağdayım

Çok tatlısınız siz analı kızlı bu arada Maşallah size :) .. Herşey güzel olucaktır kuzum siz içinizi ferah tutun

Yarın dogumgunumuz var cok heyecanliyiz ve de yorgunuz :) Menum şöyle belki fikir olur.
Dogumgunu pastamiz
Tart kek
Irmikli lokum
Su boregi
Yaprak sarmasi
Patates salatasi
Cigkofte
Marshmallow(cop sislere gecirip kurdele takicam)
Bizden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…