- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
Çoklu gıda alerjimiz var. Çok zor günler geçirdik inş. iyilesir. hiç ek gıda veremiyorum kendimde diyetteyum. rica etsem aklına başka alerji tahmin ettiğin şeyler olursa yazar misin . biz non ige tahliller negatif çıkıyor.Benim oglumda alerji var ama daha tam olarak netlestiremedik bu gun alerji testi yapilacakti ama hasta oldu kiyamadim goturmeye ama havuc ve patlican yapiyo gozlemledigim kadariyla ... sen neden sordun canim senin kuzucuktadami var
Canım sizde mi kondom ile korunuyordunuz ay korktum şimdi ben ilaç içiyorum o yüzden istemiyorum hamile kalmak astımın çok ilerlediBizde korunuyorduk ama iste.nasip alnina yazilimca oluyor :)
Canım bizim elmayı havuç kabağa alerjimiz varÇoklu gıda alerjimiz var. Çok zor günler geçirdik inş. iyilesir. hiç ek gıda veremiyorum kendimde diyetteyum. rica etsem aklına başka alerji tahmin ettiğin şeyler olursa yazar misin . biz non ige tahliller negatif çıkıyor.
kızlar bebeklerinizin kan değerlerine bakıldı sanırım . kan değerleri kaçla kaç arası normal bilen var mı?
Aynen canim :) dikkatli ol 3 aylik igne olabilirsin emzirmiosan dkh kullan .Canım sizde mi kondom ile korunuyordunuz ay korktum şimdi ben ilaç içiyorum o yüzden istemiyorum hamile kalmak astımın çok ilerledi
anladım canım çok sağol ben kullanıyorum canım ya. nerden aldın keçiboynuzu özünü ?Benimkinin birçoğu düşüktü zaten canım. Doktorum korkulacak birşey olmadığını bebeklerin büyüklere göre değerlerinin daha düşük olması normal olduğunu söyledi. Yinede kan damlasına devam et dedi.
Ben paraben var diye kullanmıyorum.
Keçiboynuzu özü aldım ondan vermeye başladım.
Cnm hayirli olsun oncelikle. Benim amcamin kizi da sezeryanla dogum yapmisti bebegi 4-5 aylikken ikinciye hamile kaldi simdi dogurdu bi sikintisi da yoktu hamilelikte gozlemledigim kadariyla. Kafana takma Rabbim kolaylik verir. Saglikla gelsin minnak
Ben sezeryan oldugum.icin boyle konustu canmEvet canim normal doğum yaptım cok şükür. doktor neyi kastetmis ben anlamadim
Insaallah canm ck tak ederim.Cnm hayirli olsun oncelikle. Benim amcamin kizi da sezeryanla dogum yapmisti bebegi 4-5 aylikken ikinciye hamile kaldi simdi dogurdu bi sikintisi da yoktu hamilelikte gozlemledigim kadariyla. Kafana takma Rabbim kolaylik verir. Saglikla gelsin minnak
Hamilemisin..Ben sezeryan oldugum.icin boyle konustu canm
Tek doktora bakma canım. çoğu doktor ben ignr kullandigim icin sezeryan olursun demişti ama normal dogurdum.arastir senBen sezeryan oldugum.icin boyle konustu canm
Evet :)Hamilemisin..
Oyle yapicam canm zaten aldirma gibi.bir niyetm yok allahin izni ile.dunyaya saglikla gelir insaallahTek doktora bakma canım. çoğu doktor ben ignr kullandigim icin sezeryan olursun demişti ama normal dogurdum.arastir sen
Sadece bu ücune mi alerjiniz var . Bizde de elma ve havuc denemesi hüsran oldu.Canım bizim elmayı havuç kabağa alerjimiz var
Merhaba arkadaslar 2 hamilede benim bugun ogrendim. oglum henuz 9 aylik ve sezeryanla dogum yaptm ne yapicam.ne dusuncem bilemiyorum...
kızlarrr hayırlı olsunnnn hiç sıkmayın canınızı bi sıkıntı olmaz Allah'in izniyle imzaları görünce 1 sene önceye gitti aklım vayy bee dedimAy tatlim ayni kaderi paylasmisiZ resmen.dogum tarihleri de ayni olacak gibi.benim kizim da 4subatliydi.ne yapalim bunun da iyi yönlerini görmeye çalışacağız
inş cnm benim kız pek yaramaz kimsem yok burda biraz korkuyorum o yüzdenkızlarrr hayırlı olsunnnn hiç sıkmayın canınızı bi sıkıntı olmaz Allah'in izniyle imzaları görünce 1 sene önceye gitti aklım vayy bee dedim
Emziriyorum canımAynen canim :) dikkatli ol 3 aylik igne olabilirsin emzirmiosan dkh kullan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?