- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.969
- 498
Evet cnm 3 oglum vardi ufakligim gece 4 te kalkti babasiyla oynadi 5 bucuk gibi benimle oynadi haala uyutamiyorum yaay aynen benimkide öyle bütün yüzüm tırmik içinde bi de bazen kalkıp oynuyor çok Gülesim geliyo. benimki illa emiyo bende aç olduğu için sanmıyorum alışkanlık haline gelmiş ondan diye düşünüyorum. senin 3 oğlun vardı di mi allah bağışlasin
maşallah canım allah sağlıklı ömür versin onlara. ay çocuk büyütmek çok zor ya den ikinciyi düşünemıyorum yaEvet cnm 3 oglum vardi ufakligim gece 4 te kalkti babasiyla oynadi 5 bucuk gibi benimle oynadi haala uyutamiyorum ya
sağlık olsun canım emmedigi için kendini üzme çoğu çocuk emmıyor allah onlara sağlık sıhhat versin . ben bi ara kreşte çalıştım sadece ekmek yiyen çocuklar vardı ama maşallah sağlıkları yerindeydi. hiç üzme kendini zamana bırak her şey düzelirne güzel inşallah bütün bebekler hep emer inan emmesini o kadar çok istedimki neler yapmadım ama malesef emmedi ve devam sütünüde sevmiyor çokaz içiyor dr anne sütü alanlar için normal dedi ek gıdaya zaten 6. ayda başlatıyor dr umuz içini ferah tut benim kızum emerken hep çok sulu yapıyordu
Benim oğlumda ağzına verince çok seviyor yiyor. Yumurtayı yağda pişiriyorum elimle parçalayıp yediriyom çok seviyor. Haşlanmış pek sevmiyor. Bide vazgeçilmezimiz ekmek illa biz yerken o da ekmek istiyor veriyoz kemiriyor hoşuna gidiyor :) sen de eline vermeye çalış öyle daha çok seviyor demek ki.Benim oğlum da çok iştahsız
Sebze çorbası yapıyorum. 2 cay kaşıgi anca yiyor.
Muz ve şeftali sevdi. Hergun veriyorum. 2 gundur yumurta veriyorum. Alerjik bunyeliyiz. Canım sıkılıyor ne vericem diye dusun dusun duruyorum. Birde bizim ki kaşığı sevmiyor ya eline vereceksin yiyeceksin yada minik parcalarla agzina koyuyorum yiyor.
Ekmeği nasıl yapıyorsun cnm? Tam buğday unundan mı? Bende anneme yaptırıcam da. Bir de bisküviyi tadlandırmak için birşey koydun mu? Tarifte pekmez yazıyor ama doktor bir tanıdığım pekmez yüksek ısıya maruz kaldığında zararlı oluyormuş yandığı için hurma ile tadlandır dedi.Ben evde yapiyorum canim ekmegini buskivisini labnesini evde yapiyorum
Slm arkadaşım keçi boynuzu pekmezini sağlık ocağında verilen kan damlasınınyerinemi veriyorsun ?ben veriyorum canım keçi boynuzu pekmezi dr a sordum günde bir çay kaşığı dedi ama iştaahını pek etkilediğini söyleyemem
Aslinda ben hic birsey koymuyorum buskiviye yuksrk.isida kanserojen aciga cikiyor genellikle meyve rendeliyorum buskivi eziyorum o sekilde yiyor etimek.gibi oluyor tadi ekmegi de evde yaptigim labnenin suyuna birz bugday unu koyuyorum cok minik maya biraz tereyag yumurta sarisi koyuyorum besleyici olsun diye tamamen kendi uydurmasyonum :)Ekmeği nasıl yapıyorsun cnm? Tam buğday unundan mı? Bende anneme yaptırıcam da. Bir de bisküviyi tadlandırmak için birşey koydun mu? Tarifte pekmez yazıyor ama doktor bir tanıdığım pekmez yüksek ısıya maruz kaldığında zararlı oluyormuş yandığı için hurma ile tadlandır dedi.
Omlet pankek tereyagda yumurta yumurtali hurmali muhallebi ev buskivisi yumurtali patates aklima simdilik bunlar geldiAnneler bebeklerinize neler yediriyorsunuz? Özellikle kahvaltı da neler verebiliriz? Şaşırdım artık ne yedirceğimi. Labne peyniri,yumurta,lor, pekmez,ceviz,ıhlamur şimdiye kadar bunlardan yedi daha ne verilebilir? Kıymaya da yeni geçtik 3 kere çekilmiş kuzu kıymasını çorbalarına ekliyorum. Bir kere tarhanaya karıştırdım dün de dometesli şehriye çorbası yaptım içine kıyma koydum çok sevdi. Yoğurt favorimiz zaten hergün yiyoruz. Meyve hergün. Değişik şeyler istiyoruz artık var mı değişik tarifleriniz?
Evet cok zor canim en rahat bunu buyutuyorum diyebilirim ama gercekten dertler buyudukce daha da buyuyormaşallah canım allah sağlıklı ömür versin onlara. ay çocuk büyütmek çok zor ya den ikinciyi düşünemıyorum ya
canım benim kızımda çok iştahsız emmeyi bıraktı devam sütünü uykuda çok az içiyor günlük içmesi gereken miktarın yarısını bile içmiyor ek gıdazorla birkaç kaşık psikolojim bozuldu çok zayıf çünkü beslenmiyor en son alerji testi yaptırdım birşey çıkmadı gastro bölümüne götürdüm birşeyi yok dedi sana kreşte söylenenleri söyledi ama kızım 10 saat aç kaldı banamısın demedi yine zorla biaz yedirdim ne yapsam bilmiyorum birde ishal şimdi beslenme çok düzensiz
Benimki hakkını yiyemem Allah var doğumda ve sonrasında çok baktı banada bebeğimede iki kardeş eşim ben ilk geliniyim her konuda fikrimi falan alır hiç karışmaz çok iyidir aramız aslında beni şaşırtanda bianda yan çizmesi oldu düşünüyorum kaynım daha lise son üniversiteye gidicek sanırım onun için işi bırakmayayım falan diyor ama teklifi çok mantıksız degil mi öğlene kadar kayınpeder baksın sonra kv işten gelene kadar büyük nine var 2 saat o baksın sonra kv işten gelsinde kızımı alsın bu nasıl mantık ortalıkta pert olucak yavrumcanım herkes kv ler böyle malesef benimki doğumdan önceki akşam geldi eşimin zoruyla 10 gün kaldı kızının doğumuna 1 ay kala gitti çocuk 2 aylık oldu öyle geldi benim kuzımı görmeye bile gelmedi 2 saat nmesafede biz ayağına götürdük bayramda ama kızım durmadı onda e haklı hiç görmedi yavrum onunda pek umrunda değil zatende evde misafirler varkensahte sevgi gösterileri falan filan işte hepsi aynı benimde annem bakacak ama bel fıtığı var tansiyon var zorlanacak ama çok istiyor bakmayı kv hiç gelirim bende demedi
Bisküvi yi nasil yapıyorsun canımOmlet pankek tereyagda yumurta yumurtali hurmali muhallebi ev buskivisi yumurtali patates aklima simdilik bunlar geldi
Yumurtalı hurmali muhallebi nasip yapıyorsunOmlet pankek tereyagda yumurta yumurtali hurmali muhallebi ev buskivisi yumurtali patates aklima simdilik bunlar geldi
Hurmayi onceden kaynatip suyunu sogutuyorum icine 1 tatli kas. Tam bugday unu 1 yumurta sarisi koyuyorum karistirarak pisiriyorum pistikten sonra icine labne koyuyorum bu kadarYumurtalı hurmali muhallebi nasip yapıyorsun
Benimki birtek benim sesimi duyunca sessizlesiyor o ninnilerin hepsini ben ses kaydi yaptim favorisi atem tutemM
Trt de cikan ninnileri indirdim ona alistirip uyutmaya calisiyorum faydasını gördüm baba sesinden olanla daha cabuk uyuyor mircan kaya ilk soyleyen kadin bi deneyin derim
ayni beni anlatmissin arkadasim ya bubhafta hic gecmedi kaynana 2gun bakabildi hic tanimadigim uzak bi akraba ayarladik ogluma baksin diye zaten cocuk ertesi gun hastalandi ilk haftadan 2gundur okula gitmedim kuzum cik frna usutmus kafam bi milyon cok zormus gercekten calisan anne olmakNerede oldugumu ben bile bilmiyorum. Çok yoğun başladı okul.Sanki her şey başımda gibi. Bazen bebeğim den dolayı yasal haklarım olduğu unutuluyor vs.
Bunun dışında bakıcı ayarladım. Ama icim içimi yiyor. Yok çok zor. Kv kp bahane etti vs kp gelmek istemiyor. Kv normal şekilde kalmadı. Mecburen bakıcı ayarladım. Salı günü başlayacak. Gurbette olmak çok Zormus... bugün çok yorgun yüreğim. Oğlumu tanımadığım birine nasıl bırakacağım bilmiyorum(
Sen nasılsın canım. Senin oğlanlar nasıl :) umarım ucude iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?