- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 723
- 40
Aynen ya kuzular iste belliydi zaten, karnimdada durmuyordu.. doktorda demisti huyu onemli birsey olmadigi surece degismez boyle gider diyeUyurken bile hareket halindeler napcaz hic blmyrm bi dk durmazlar artik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya kuzular iste belliydi zaten, karnimdada durmuyordu.. doktorda demisti huyu onemli birsey olmadigi surece degismez boyle gider diyeUyurken bile hareket halindeler napcaz hic blmyrm bi dk durmazlar artik![]()
Anladım canım ek gıdalara geçsen birde.. patates kabak falan başlasan içinede pirinç yada irmik koysan. Belki kg alımına yardımcı olır canım.O biraz daha pahalı ya alamıyorum.çalışmıyorum. Biraz sıkıntıdayım bu aralar
Hadi yaa bizimki bide sinirliAynen ya kuzular iste belliydi zaten, karnimdada durmuyordu.. doktorda demisti huyu onemli birsey olmadigi surece degismez boyle gider diye![]()
Cnm yanlış anlamazsan forumun bebek çocuk ikinci el bölümünde bir anne ücretsiz mama veriyor isteyen birine. Bebeğin gelişimine katkıda bulunan bir mamaymış adı yazıyordu ama unuttum bir bak istersen. Zayıf ve kilo alamayan bebekler içinmiş.O biraz daha pahalı ya alamıyorum.çalışmıyorum. Biraz sıkıntıdayım bu aralar
Evet canım kesinlikle öyle yap biraz sen harcamaya başlayınca dank eder belki :) bunları yaşayıp en güzel anlarimizi kaçırıyoruz boşver bebislerimiz sağlıklı olsun gerisi boş.. Takılma eşinin yaptıklarına sen tepki vermedikce anlar belkiDün çok.zoruma gitti yemin ederim.
Ben ona kotu hiçbirşey söylemedim. Hatta kirmamak için uslubuma dikkat ettim. Ben. Bizim.icin soykedim.
İstanbula gelicez ben calismiyorum.. Masraflar.. Borclar.. İnsan önünü görür.
Ama o beni çok kırdı..
Allaha havale ettim. Hiçbir şeye karismiyicam. Eve gidelim bana paramız kalmadı şunu almayalım veya erteleyelim demesin kesinlikle.. Hep ben derdim... Ama maymun gözünü açtı :)
eltimin annesi eltim evleneceği zaman kv.in yanında bilerek şöyle demiş kızım bol bol aldır en az 20çift cizmen olsun sen harcamazsan kocan başka yere harcar parayı hatta başka birine harcar demiş bunu bana ilk anlattıklarında yeni evliydim kv.m alttan alta bana çok para harcama demek istemiş ama ben şunu anladım ki eltimin annesi çok haklıymış erkekler nankör yaptığımıZ hiç bir fedakarlığı görmezler bi kez yapmayınca hemen farkederler en iyisi çok rahata alistirmamak ve kendimize bol bol istediklerimizi almak. Kurani kerimde de ne diyor erkek kadının ve çocuklarının gerekli gereksiz bütün ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. ben de eşim de öğretmen. öğretmen ark.lara kızıyorum niye ek ders almaya uğraşıyorsun birak kocan alsın senin evde zaten bi sürü ek işin var diye. çok şükür kocamın beni madden kısıtlama derdi yok hatta beni o yönde git gide rahatlatıyor ben de istedigimi alabilecegimiz ölçülerde alıyorum. hiç sonra alırım falan diye düşünme çoğu erkeğin karısı için para harcamak hoşuna bile gidiyor kendilerini işe yarar hissediyorlar sal kendini harca gitsin. borç çok olursa da o düşünsünİn canım in hava alın. Bende eşimi çok ama çok severek evlendim. Şuan onca şeye rağmen kahretsinki hâlâ seviyorum. Bebeğimle tek başıma ilgileniyorum yetmezmiş gibi anne babasından hakaret yiyorum. Hayatım, düzenim bozuldu . Çok sükür okulu geçtim. Sadece diplomayı almayı bekliyorum ailemin yanına gidip orda kalıcam. Kendim çalışır kızıma bakarım. Eşimin bugüne kadar bana zerre katkısı olmadı. Düşünüyorum hep zarar ziyan. Erkek işte nankör. Haketmiyor beni. Bensiz napıyosa yapsın şehir dışında. Sende kendini üzme o cebini düşünmüyorsa sende düşünme kenara para at ama asla bilmesin. Bende senin gibi eşimi bir kere uyardım bana: keşke bende o kadar paragöz olsam demişti. Yani ben onu düşündüm çar çur etmesin dedim oysa beni cimri belledi. Herşeyi hakediyorlar aşırıya kaçmadan sende harca kendine ve yavruna boşver o düşünsün birazda
ben de bi mama markasi duydum dedigin gibi ama anne sütü alanlar icin onerilmiyor tatlı bir mamaymis bebekler cok seviyormuş tadını memeyi birakiyormusCnm yanlış anlamazsan forumun bebek çocuk ikinci el bölümünde bir anne ücretsiz mama veriyor isteyen birine. Bebeğin gelişimine katkıda bulunan bir mamaymış adı yazıyordu ama unuttum bir bak istersen. Zayıf ve kilo alamayan bebekler içinmiş.
Şimdi tekrar baktım. İnfatrini besleyici mamaymış adı. Bayan erken doğum yapmış bebeği gelişsin diye kullanmış. Hiç sütü yokmuş. Hatta süt arıyomuş bebeğine.ben de bi mama markasi duydum dedigin gibi ama anne sütü alanlar icin onerilmiyor tatlı bir mamaymis bebekler cok seviyormuş tadını memeyi birakiyormus
Benim esim de oyleydi canim. Ben ona kiyamayip almazdim istemezdim de ki kendisini kotu hissetmesin onu almaya zorlamasin diye. Ama en ufak lafi acilsa sana alma diyen mi var alsaydin derdi hemen. Kendisi disarda yer gelirdi şunu yedim derdi canim istiyor soyleme derdim cebinde kartin siparis et ye derdi. Ben de madem oyle dedim 2 ay hiiic onu takmadan gördüğümu aldim canimin istedigini gittim gittim yedim kendi parama hic dokunmadim hep karttan cektirdim. Baktim 2 ayin sonunda kivraniyor kart limiti dolmak uzere falan diye. Amaaann ne dert edecegim cebimde kartim var nasil olsa bana harcamak sana odemek duser dedim. O gunden sonra bin pisman oldu ve kiymet bilmeye basladi. Ama ben pisman olmadim simdi gozumun gordugu gonlumun sevdigini aliyorm. Cunku baktim ki ben harcamayinca o para birikmiyor. Benim harcamaya kiyamadigim para nasil olsa var diye 3. kisilere harcaniyor ben de icabina bakiyorm simdiSenin durumuna ayrı icerliyorum zaten. Allah din iman versin onlara.
Çok sukur. Geleceğin güzel.. Bak ne güzel eğitimini tamamladin.. Evlenip evde durmamissin tebrik ederim seni.. Çocuğuna çok güzel bakacaksın tabii ki.. Herkes seni parmakla gosterecek.. Esin ise...ah vah edecek çok pisman olacak..
Yazık ki ne güzel bir ailesi var.. Kıymetini bilmeli.. Bana dün cimri dedi.. Çok zoruma gitti. Ben ki vermeyi çok severim.. Alan el olmayı istemem hiç.. Evime geleni en güzel şekilde agirlarim. Varsa paylasirim yoksa idare ederim. Ona hiç surat asmam. Babama anneme demem hiç paramız yok diye sirf esimi küçük.göstermemek.için.
Ben aşırı hiçbirşeyi yapmam sadece onu aşırı seviyorum.. Dizginlemem lazım.kendimi.. Çok simarttim.. Ama yok yani.. Geri cekiyorum.kendimi. bakalım ne kadar anlayacak.
Benim esim de oyleydi canim. Ben ona kiyamayip almazdim istemezdim de ki kendisini kotu hissetmesin onu almaya zorlamasin diye. Ama en ufak lafi acilsa sana alma diyen mi var alsaydin derdi hemen. Kendisi disarda yer gelirdi şunu yedim derdi canim istiyor soyleme derdim cebinde kartin siparis et ye derdi. Ben de madem oyle dedim 2 ay hiiic onu takmadan gördüğümu aldim canimin istedigini gittim gittim yedim kendi parama hic dokunmadim hep karttan cektirdim. Baktim 2 ayin sonunda kivraniyor kart limiti dolmak uzere falan diye. Amaaann ne dert edecegim cebimde kartim var nasil olsa bana harcamak sana odemek duser dedim. O gunden sonra bin pisman oldu ve kiymet bilmeye basladi. Ama ben pisman olmadim simdi gozumun gordugu gonlumun sevdigini aliyorm. Cunku baktim ki ben harcamayinca o para birikmiyor. Benim harcamaya kiyamadigim para nasil olsa var diye 3. kisilere harcaniyor ben de icabina bakiyorm simdi
Ağzına kürekle vurasım var.(bunu ona çok söylerim) zorsun.çok zor.seni tanımlayabileceğim tek sıfat bu.uyuz oluyorum sana bazen.
Nasıl da olayı Eşit teraziye koymaya çalışıyorsun söz konusu ailen olunca.benim ailemin hatası olunca say söv tabii nasılsa demokratik davranıyorum.hataysa hata.kimin diye bakmıyorum.senin gibi yapıp susturmalı seni aslında.nasıl da amaan siz de âlemsiniz deyip geçiyorsun.biz? He işte sen ve kardeşim.yorum bu! Ama benim KARDEŞ ise mevzu,ohhh koy suyundan da şuyundan da! (Adil olmak hata!)
Bi de sadece kafamı boşaltacak kadar süre duşta kalmak istiyorum.bir zahmet oyala bebeği.hadi hadi hadi deyip durma! Kendin 45 dk içeride kırklanıp dışarı pamuk gibi çıkıyorsun.üf desem pencereden süzüleceksin.kirlilerini bari sepete at artık öğren,bıktım! Saçımı kurutamadım yine.böyle tam Ağzına vurasım var ama tam hani hedef 12 şeklinde!
Kollarım ağrıyor nevresim geçirsen Ölür müsün? Ya da 2 dk daha fazla tutsan bebeği? Ama surat yapmadan o Gözlerini var ya Gözlerini off diyerek kaydırmadan!
Kusura bakmayınrahatlamam gerekiyordu!
![]()
en iyisini yapıyorsun canım. bazılarına yaptıklarımız veya düşündüklerimiz ters ve bencilce gelebilir ama çoğu erkek de bundan anlıyor senin anlattığın olay süper bi örnek olmuş bırak onlar düşünsünBenim esim de oyleydi canim. Ben ona kiyamayip almazdim istemezdim de ki kendisini kotu hissetmesin onu almaya zorlamasin diye. Ama en ufak lafi acilsa sana alma diyen mi var alsaydin derdi hemen. Kendisi disarda yer gelirdi şunu yedim derdi canim istiyor soyleme derdim cebinde kartin siparis et ye derdi. Ben de madem oyle dedim 2 ay hiiic onu takmadan gördüğümu aldim canimin istedigini gittim gittim yedim kendi parama hic dokunmadim hep karttan cektirdim. Baktim 2 ayin sonunda kivraniyor kart limiti dolmak uzere falan diye. Amaaann ne dert edecegim cebimde kartim var nasil olsa bana harcamak sana odemek duser dedim. O gunden sonra bin pisman oldu ve kiymet bilmeye basladi. Ama ben pisman olmadim simdi gozumun gordugu gonlumun sevdigini aliyorm. Cunku baktim ki ben harcamayinca o para birikmiyor. Benim harcamaya kiyamadigim para nasil olsa var diye 3. kisilere harcaniyor ben de icabina bakiyorm simdi
burda da anlat derdini bunun için burdayız ama yüzüne karşı da şöyle anlasın hatalarını. çoğu insan kendini kusursuz zanneder suratına suratına söyle gitsinAğzına kürekle vurasım var.(bunu ona çok söylerim) zorsun.çok zor.seni tanımlayabileceğim tek sıfat bu.uyuz oluyorum sana bazen.
Nasıl da olayı Eşit teraziye koymaya çalışıyorsun söz konusu ailen olunca.benim ailemin hatası olunca say söv tabii nasılsa demokratik davranıyorum.hataysa hata.kimin diye bakmıyorum.senin gibi yapıp susturmalı seni aslında.nasıl da amaan siz de âlemsiniz deyip geçiyorsun.biz? He işte sen ve kardeşim.yorum bu! Ama benim KARDEŞ ise mevzu,ohhh koy suyundan da şuyundan da! (Adil olmak hata!)
Bi de sadece kafamı boşaltacak kadar süre duşta kalmak istiyorum.bir zahmet oyala bebeği.hadi hadi hadi deyip durma! Kendin 45 dk içeride kırklanıp dışarı pamuk gibi çıkıyorsun.üf desem pencereden süzüleceksin.kirlilerini bari sepete at artık öğren,bıktım! Saçımı kurutamadım yine.böyle tam Ağzına vurasım var ama tam hani hedef 12 şeklinde!
Kollarım ağrıyor nevresim geçirsen Ölür müsün? Ya da 2 dk daha fazla tutsan bebeği? Ama surat yapmadan o Gözlerini var ya Gözlerini off diyerek kaydırmadan!
![]()
Oh cok iyi saydirmissin bakamiyolar bi çocuğa ben esim evde yokken giriyorm dusa evdeyken cock uyusa bile cabuk cik uyanir diye soyleniyo hemen bende cocugu pusetine koyuyorm banyoya getryrm giriyorm dusa aglayana kadar cikmyrmAğzına kürekle vurasım var.(bunu ona çok söylerim) zorsun.çok zor.seni tanımlayabileceğim tek sıfat bu.uyuz oluyorum sana bazen.
![]()
canım Allah kolaylık versin seni çok iyi anlıyorum bende 3 aydır uğraşıyorum kızım uyanıkken meme almıyordu uyuyunca alıyor bu seferde açlıktan saatler boyu uyumadığı oluyordu sütümü sağıyordum ama ne kaşık be biberon kabul etmiyordu dr larda hiç mama ver demedi eşimde istemedi anne sütünün önemini bende biliyorum ama yok istemiyordu bebeğim yapmadığım kalmamıştı açlıktan ağlıyordu bebeğim kaç ay aç kalmış ya vicdanım çok rahatsız eşimi dinleyip mama almadığım anne sütü diye ditettiğim için saatlerce ağlardı kızım hiçbir dr da demedi mama ver diye hepsi ayrı birşey dedi 10 gündür mamada vermeye çalışıyorum ve 90 ml mamayı 2 saatte zar zor ağlayarak içiyorum yarısını biberon yarısınıkaşıkla ve bende çok yıprandım iştahsız bebek çok zor gitmediğim dr kalmadı sonuç sonuçsuz birde biberon değişikliği yap aventin biberonubu almadı hiç kızım lansinoh kullanıyorum şimdi az da olsa onunla içirebiliyorum bebeklerimizin iştahının açılması dileği ileçaresiz kalıp aç kalan bebeğinize her yolu deneme ve yeterki aç kalan yavrunuzun karnını doyurma sıkıntısı yaşadığınız zaman beni anlayabilirsiniz. İyi günler.
Ohh iyi yapmışsın canım böyle yap işte güle güle kullanEvet.. Benim de tam olarak böyle yapmam gerekiyor.
Bugün kuaför e gittim.. Kaşlarımi be zaman aldirdigimi hatirlayamadim bile.. Gerçi alınmasa da kötü durmuyor kaslarim. Babam.harclik verdi bugün eşimin yanında. Önceden o parayı harcardim. Şimdi koydum kenara. Yok anam .. Ben evime şimdiye kadar 2 kilo kıyma almadim.. Eşim 2o TL lik alır gelir.. Buraya 2 kilo almışzaten dolabı doldurduk.. Bradayiz bizde yiyoruz ablasına yük olmayalım diye.. Ama beyefendi yapsın gönlüne göre..
Helal olsun aldiklarimiZ.. Ben işin o kısmında değilim. Benim zoruma bizi düşünmeden harcama yapması gidiyor. Çarşı dan mayo aldım kendime.. Ay bir yakıştı bir yakıştı :)))) ilk geldiğimde almamistim pahalı diye. Bugün gittim aldım geldim.. Hiç eşime de soylemedim karttan cektirdim.