• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım bn pantolon askısı aldım. Demirliymiş hiç farketmedim. Oğlumu yatırırken kucağıma alırken sırtını acıdır mı
Yok canım acımaz takma yerlerindeki demirlerden bahsediyorsun degilmi?
Maşallah pek çikin olmuş :) kız işte ya cicileri bile ayrı güzel. Biz de papyonumuzla güzeliz :63:
Hıh işte hıh :63::63::63:
Bize anca papyon :63::63:
Masallah prensese kiz olunca süsleyip pusluyosun biz sadece papyon :KK70:
:63::63::63: benim ikincide oğlan birde
İlk oğlandan sonra hep kız hayali kurmuştum dükkanlara gittikçe kız kıyafetlerine bakardım hep. Yine bakmakla yetinecegim :63::63:

İlk oğlandan sonra hep kız hayali kurmuştum dükkanlara gittikçe kız kıyafetlerine bakardım hep. Yine bakmakla yetinecegim :63::63:
Evet canım takma yerlerinden bahsediyorum

Yine iyisin benim 3. De oglan
:duduk:durunnn ben sizin yerinize boool boll süslü püslü cici bakarım yalnız bizde de büyük sıkıntı 1.5yaşından itibaren bütün cicileri istiyorlar iflas edicez iflass :KK45::ruh:

Hanımlar bişey sorucam bebekten dolayı bu yaz tatile çıkmıypruz ama 5 yaşındaki kızım ölüyo havuz diye, bsyramda aquaparka gidelim günlük dedik ama ben ufaklığı düşünmedim bişey olırmu tüm gün havuz bsşınds güneşe çıkarmasamda gölgede yakıyo ve çarpabiliyo :( napsamki

benim ikizlerime ek gıdayı 3 öğün veriyorum ama yetmiyor galiba. normalde 9gibi yedirmem gereken öğün git gide erkene öne geliyor sütüm doyurmuyor galiba. bugun meyve srbze corbasi yediler akşamüstü yogurt yatmadan önce de muhallebilerini vericem galiba. ama porsiyonları azaltmayı düşünüyorum. ve benimkiler damla damla azcık su içiyorlar. kaç haftadır alisamadilar suyun tadına
Cnm muhallebiyi bebekler icin nasil yapiyorsun

Cnm muhallebiyi bebekler icin nasil yapiyorsun
1 cay bardağı suya 1.5tatlı kaşığı pirinç unu koyup pisiriyorum sicak sicak içine kendi yaptığım biskuvilerden koyuyorum biskuviler erisin diye. ilk baslarda pirinç ununu daha az koymak gerekiyor gittikce koyulaştırmak gerekiyor. çok koyu olursa da içine ya anne sütü ya da meyve suyu koyuyorum

Hanımlar bişey sorucam bebekten dolayı bu yaz tatile çıkmıypruz ama 5 yaşındaki kızım ölüyo havuz diye, bsyramda aquaparka gidelim günlük dedik ama ben ufaklığı düşünmedim bişey olırmu tüm gün havuz bsşınds güneşe çıkarmasamda gölgede yakıyo ve çarpabiliyo :KK43: napsamki
canım biraz rahat olmak lazım geçen yaz tatile gittiğimde bütün küçük çocuklu turistler sürekli havuz başındaydı. büyük çocuğuna da küçük cocuguna da yazık ikisinin de hem güneş görüp d vitamini alması lazım hem de eglenmesi lazım. ben kocamın iyileşmesini bekliyorum büyük kızımı her gün havuza gondercem malum kendi kulüplerinin yüzme kursları var eşim mali islerle ilgileniyor para işlerini bitirsin her gün götürecek büyüğü. öğleden sonra da denize gideriz küçükleri de alıp. valla benimkiler öğleden sonra dışarı çıkmazsak deliriyorlar

1 cay bardağı suya 1.5tatlı kaşığı pirinç unu koyup pisiriyorum sicak sicak içine kendi yaptığım biskuvilerden koyuyorum biskuviler erisin diye. ilk baslarda pirinç ununu daha az koymak gerekiyor gittikce koyulaştırmak gerekiyor. çok koyu olursa da içine ya anne sütü ya da meyve suyu koyuyorum
Bebekler seviyor mu cnm tadi guzel mi

Evet canım takma yerlerinden bahsediyorum
Acıtmaz canım pantolona taktıktan sonra sen parmagını arkasından sok bak eline sert gelen kısmı varmı? Benim aldıklarım acıtmıyordu.
Yine iyisin benim 3. De oglan
Ayy benimde 3. Olsa oda oğlan olur gibi geliyor bana :süslü:
Oda oğlan olur :KK70:
:duduk:durunnn ben sizin yerinize boool boll süslü püslü cici bakarım yalnız bizde de büyük sıkıntı 1.5yaşından itibaren bütün cicileri istiyorlar iflas edicez iflass :KK45::ruh:
Hihi bu yönden düşünürsen biz daha rahatız.
Eşin düşünsün boşver 3 kızın alışverişide zor olur gerçekten :KK30:
Ama onlarda pek bir tatlı olur yaaa. :KK36:

Cnm bi de biskuvi tarifini alsam:KK49:zahmet olmazsa.... tesekkur ederim....

Valla olur mu olur bu isler belli olmaz sozde cin takvimine gore kizdi
Acıtmaz canım pantolona taktıktan sonra sen parmagını arkasından sok bak eline sert gelen kısmı varmı? Benim aldıklarım acıtmıyordu.

Bebekler seviyor mu cnm tadi guzel mi
ilk başta normal pirinç unuyla yapiyordum simdi arı mama aldım ikisini de sevdiler hatta bazen az tereyaginda nisastayla tam buğday ununu az kavurup üstüne su daha sonraları süt konulabilir sekersiz sulu helva gibi oluyor onu da severler. kaşık mamaların içeriğini bilmiyorum ama böyle yapmayı tercih ediyorum her şeyi olabildiğince ham almaya çalışıyorum kendim yapıyorum

ayy sorma geçen gün ayakkabı almaya gittik hanimefendi ayakkabi beğenmiyor ama cantalardan da hangisini alacağını şaşırdı halbuki lisanslı hiç kullanilmayacak bi çantaya boşa para vermeyi düşünmüyordum zor biraktirdik. biz şimdiden yatırım falan yapalım 3kızın aynı anda ergenligi fena olur maaşlar yetişmez

Teyzem kiz olsun diye 3.cuyu yapti oda erkek oldu :D sans iste bende hep oglum olsun istyodm cok sukur nasip oldu

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-17-11-02-52.webp
    Screenshot_2016-06-17-11-02-52.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 47
Back
X